Odpowiadasz na:

Re: Co dzisiaj na obiad? cz.33 czerwcowo-lipcowa:)

Fajna jest ta strona, już ją wcześniej oglądałam:-)

Ja kiedyś miałam lot na humus, często robiłam - i podpowiem, że można go mrozić. W pojemniczkach plastikowych mroziłam porcje:-)rozwiń

Fajna jest ta strona, już ją wcześniej oglądałam:-)

Ja kiedyś miałam lot na humus, często robiłam - i podpowiem, że można go mrozić. W pojemniczkach plastikowych mroziłam porcje:-)

Ale pogoda, co? Cały weekend spędziliśmy w domu, ciągle któreś z nas zasypia, duszno jest strasznie. My wczoraj jedliśmy polędwicę z grilla a do tego zrobiłam konfiturę z czerwonej cebuli - znowu zainspirowana Przez Agę. Super wyszła i rewelacyjnie się komponowała z mięsem.

A dziś leniwie fasolka po bretońsku z bułką

zobacz wątek
11 lat temu
~emilia

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry