Odpowiadasz na:

Re: Co dzisiaj na obiad? cz.33 czerwcowo-lipcowa:)

Ja bardzo lubię takie udzce z kurczaka faszerowane i pieczone. Danie jest proste do zrobienia i wszystkim bardzo smakuje:) Najprościej kupić udzce bez kości już wytrybowane,natrzeć przyprawami, i w... rozwiń

Ja bardzo lubię takie udzce z kurczaka faszerowane i pieczone. Danie jest proste do zrobienia i wszystkim bardzo smakuje:) Najprościej kupić udzce bez kości już wytrybowane,natrzeć przyprawami, i w miejsce tej kostki nafaszerować farszem z mięsa mielonego z cebulką, czosnkiem i na przykład pieczarkami uduszonymi i natką pietruszki. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i upiec w piekarniku. Do farszu można dodac np. kurki przesmażone, kosteczki czerwonej papryki, trochę żółtego sera.

zobacz wątek
10 lat temu
~ania:)

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry