Odpowiadasz na:

Re: Co dzisiaj na obiad? część 52 lipiec 2016

Aga a te pomidory nie popsuja sie bez pasteryzacji? wystarczy ten olej goracy i do góry dnem? mozesz poelcic jakas suszarke do grzybów/warzyw?

dziś leczo z zóltych warzyw, jutro w... rozwiń

Aga a te pomidory nie popsuja sie bez pasteryzacji? wystarczy ten olej goracy i do góry dnem? mozesz poelcic jakas suszarke do grzybów/warzyw?

dziś leczo z zóltych warzyw, jutro w koncu zrobe te pierogi, beda z jagodami, a dla nas po łemkowsku - z twarogiem i kasza gryczana, bo mi zalegaja dwie kostki w lodowce,a na słodko jednak nie mam ochoty..

kurcze, młody juz zakatarzony cherczy, martwie sie, bo ma bardzo kiepska ta morfologie pod wzgledem odpornosciowym, w sob. skonczyla sie 3dniowka, dwa dni i juz chory, nie wiadomo skad...a caly rok w ogole nie chorowal, tylko lekki katarek dwa razy, wit c i wapnem wyleczylismy...chyba jednak wybiore sie pryw do hematologa;/

dziewczyny, polecm Wam ajvar podravka w biedrze sa teraz po 3 zł, no mega...zżeram słoik w jeden dzien...

zobacz wątek
9 lat temu
~jagodzianka

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry