Widok

Co kombinują Amerykanie?

i jaki to ma zwiazek z islamizacja Europy
komu słuzy Merkel?
czy wiecie ze do napasci na kobiety dochodziło wczesniej i jest tych ataków o wiele ,wiele wiecej?

od mojej rodziny wiem ,ze kobiety nie wychodza sam wieczorem z domu,a cały dzien z gazem i innymi "zabezpieczeniami" w kieszeni
---------------
Niemcy nie maja dostepu do faktów,okłamuje sie ich od dawna jak i nas wszystkich,przeleccie ostatnie artykuły i wypowiedzi polityków nt posuniec polskiego rzadu----to nie jest troska o demokracje ?
myslałby kto ze unia i Niemcy troszcza sie o praworzadnosc u nas,
chyba nikt w to nie wierzy!

to sie do konfliktu,bo jesli nie zmienimy kursy na dawne poddanstwo i posłuszenstwo unii
to oni nam pokaza!
-----
dlaczego przed jakakolwiek transakcja w ing bank np musisz potwierdzic czy jestes rezydentem St ZJ?
Co to ma znaczyc?
działania dot poszukiwan terrorystów??bzdura! to pełna inwigilacja Polski,srodkowej Europy i zabezpieczenia kapitału-jego kontrola przed PLANOWANYM KONFLIKTEM
te same działania były przed zamachem WTC

I tutaj zarzewie konfliktu --tak samo bedzie na kogo zwalic--na islamistów
i my wszyscy dajemy sie w to wciagac

przestanmy juz marudzic na Pisowców bo całe szczescie ze podległy Merkel nurt odszedł
i nie jest tak istotne czy nam sie podobaja te ich zmiany w rzadzie ,trybunale i nawet byc moze zmiany konstytucyjne
a najwazniejsze zabezpieczenie przed wpływami z zewnatrz
Skydiver -ja prosze dziob zamknij i obserwuj uwaznie
bedziesz jeszcze dziekował ,.ze TU zyjesz

mysle,ze naszych trzeba sciagac do domu

https://www.youtube.com/watch?v=zpCcYUCDBtA

http://wyborcza.biz/biznes/1,147748,17705535,Amerykanie_maja_wglad_w_Twoje_konto__I_to_calkiem.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie było żadnego zamachu terrorystów na WTC. Męczyło mnie to od dawna, teraz jestem tego pewien. Na nagraniach widać jak samoloty ZNIKAJĄ w budynkach. Nie odłamuje się ani jedna, najmniejsza nawet drzazga z tych samolotów. Z jednym nagraniem przekombinowali i pokazali... dziób samolotu, który przebił budynek i wyleciał drugą stroną w stanie nienaruszonym. Oto jak oszukano ponad 6 mld ludzi. Zresztą zawalił się też WTC7, w który oficjalnie nie uderzyło nic.
I tak właśnie kończy się świat. Nie krzykiem lecz kłamstwem i letargiem ludzkości. Ale spokojnie. Zbawienie niedługo przyjdzie. Czuwajcie.
Zaraz pokażę Wam film, tylko przez tel. trudno to ogarnąć
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Filmu nie będzie, bo kontrola wieku się włącza i nie chce się wyłączyć. Ale podtrzymuję, że tzw. uderzenie samolotów w WTC, ktore pokazano ludzkości przeczy zasadzie dynamik Newtona
w myśl której akcja powoduje reakcje i samolot musiałby rozbić się o budynek, a nie wniknąć w niego jak nóż w masło. IMO wieże zniszczono jakąś nowoczesną bronią, jeden Rusek twierdzi, że był to nowy typ broni nuklearnej i ma na to sporo dowodów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
przeciez potwierdzono ,jakiego rodzaju był to wybuch
gdzies to sobie napisałam ale nie pamietam gdzie
tu jest jeden z lepszych artykułów nt

http://www.911thology.pl/nexus1.html

nie mam czasu szukac innych.miałam kiedys wszystko zaznaczono z zamiarem przeniesienia tego na cokolwiek przenosnego ale dziaciaki mi co chwila czyszcza system:(

chodzi mi o to ,ze to nie zrobili terrorysci
to wielka mistyfikacja
mozna powiedziec ,ze swoi swoich zamordowali w pełnym tego słowa znaczeniu
przed wybuchem--juz to pisałam by wyczyszczony skarbiec istniejacy pod wtc!!

to samo dotyczy Smolenska-
nie mam cienia watpliwosci -po dojciu do danych ,które jeszcze jednak istnieja w internecie

to samo ---to polskie i ruskie raczki!
morderstwo --Polak na Polaku
sami ruscy-powiedzieli,ze lepiej zebysmy do prawdy nie doszli
a dlaczego
dla wielu to szok
bo nie miesci nam sie w głowie .ze zyjemy wsrod bezdusznych zdrajców i morderców ,ze rzadziłą nami mafia

ze to naprawde mjeden wielki matrix..w matriksie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
i jedyna droga aby ochronic Polske to stanac przeciw obecnej brukselskiej unii,jednak nie dajac sie wciagnac w otwarty konflikt i umacniac przymierze z Orbanem, od tego przymierza,które jest szczere,poparte wielowiekowa historia ,z małymi precendensami co prawda
ale Magiar Polaka nie zdradzi i na odwrót
to jest silne przymierze od którego nowa unia na zupełnie innych wolnosciowych zasadach rozwinie sie

z Ruskami ostroznie
Putin tez utrzymuje wielu swoich w niswiadomosci ale wsród Rosjan jest mnostwo myslacej inteligencji,,jest szansa na normalne stosunki
Niemcy sa biedni..to co sie u nich dziej i w Austrii to poczatek ich konca
te panstwa sie rozpadaja
nie widze tu wielkiego zagrozenia dla Polski -jesli tylko dalej bedziemy taki ster rzadów trzymac

wewnetrzne problemy rozwiazemy sami
nie wolno dopuscic zachod do mieszania nam w garnkach
to nkoniec ich niewolniczej koncepcji unijnej

własnie jestesmy swiadkami upadku

jestesmy swiadkami wielkieju historii..poczatku potegi Polski

za pare lat najwieksi niedowiarkowie sami na oczy przejrza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Diagnoza jest słuszna, o sumeryjska bogini. Recepta niby tez, ale może nie wystarczać. Wystarczy bowiem kilka wrednych ruchów bankow należacych do Rotshildów, Rokefelerow, czy innych Goldmanów-Sachsów i nasza gospodarka nakryje się nogami. Wczoraj miałaś próbke w wykonaniu agencji ratingowej. Wtedy Polacy sami oddadzą stery panu Petru i bedzie koniec marzeń o niepodległości.
Ciebie raczej nie przekonam do moich recept, ale przynajmniej grajmy w jednej drużynie. Bo moim zdaniem Wegry stają sie wielkie dzieki ogromnej krucjacie modlitewnej, która poprzediła wybór Orbana. Po podobnej krucjacie sowieckie wojska kiedys opuscily Austrie. Dlatego ja poszukam czegoś takiego w mojej okolicy i dołączę najlepiej dziś lub jutro. A Ty chociaż dzieciom mów co wiesz i pokazuj, że poza matrixem coś jest
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
temu maja słuzyc wszystkie działania zwazane z repolonizacja banków
nikt nie powiedział,ze obedzie sie bez bólu
to wszystko jest do góry nogami
odwrócenie mtego nie da sie zrobic w sposób który nikogo nie dotknie
mój nick jest kombinacja imienia i nazwiska:)

mnie ciezko z tymi moherami w grupie siedziec
bo choc modla sie o te Polske to tolerancji zdrowej u nich nie ma
,,,sama poki co
Biały Ravenie:)
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,New-York-Times-USA-znaczaco-zwieksza-ilosc-uzbrojenia-w-Europie-Wschodniej,wid,18138997,wiadomosc.html

po co? jakies ruchy Rosji sa???
moim zdaniem to nie Rosja cos szykuje a kto inny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie, niezły odlot zaliczyliście. Jakieś zioła?

Wydarzenia związane z WTC nalezy rozpatrywać w ramach całej sekwencji wydarzeń, w pełnym kontekście.

Strażakom, którzy brali udział w akcji ratunkowej też się to przyśniło ?
W Pentagon łupnęło kosmiczne UFO?

Wolne żarty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a kto powiedział ,ze nie łupneło
ale od srodka!

masz tu teraz ruskiego znawce,dla odmiany:)

https://www.youtube.com/watch?v=M0kHTKg0Ptc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To jest jeszcze ktoś kto myśli, że w pentagon uderzył samolot? Help.
To był pocisk, łowco. Cruise albo coś takiego. To akurat najszybciej było wiadomo
Kruk to nie był tylko pocisk

a ładunki z energia termonuklearna!
bo tylko takie mogły spowodowac obsuniecie sie w mig takiej konstrukcji
nie trzeba byc fizykiem jadrowym,zeby skumac po wytłumaczeniu,ze nie mógł takiego efektu zrobic ani jeden ani dwa ani trzy samoloty...

ludzie kochani---zdejmijcie te zaciemnione okulary
a jak ktos wierzacy to niech poprosi o dar ducha sw---madrosci i rozeznania--bo juz sił brak do was!

a tym co mało czytali -polecam -bo tojeden z lepszych tekstów nt.
-------

masz tu Kruku o rodzaju ładunku--od punktu 9-tego:):)

wyciagam reke a na niej ---dwie rybki w dwie rózne strony..wiesz o co chodzi:)

https://monitorpolski.wordpress.com/2011/09/06/kilka-faktow-o-zamachu-na-wtc-2/
Pentagon to jeszcze inna rola..akcji na niego

specjalnie wklejam linki zprzeróznych zródeł
tu na koncu macie linki z róznych miejsc swiata

ta narodowa myopia jest porażajaca!
jak mozna zaciemnic mózgi ludzkie w dobie takiego dostepu do wiedzy--w dobie internetu!!!!

http://www.911thology.pl/nexus1.html
co prawda tego nie wykombinowali Amerykanie tylko łapy maczali
a my Putina o wszystko obwiniamy!

teraz mi sie objasniło,czemu był taki wnerwiony kiedy oskarzano go o ostrzelanie samolotu malezyjskiego
bo to k..naprawde nie jego robota

i znowu z innej manski --tym razem islamskiej
w trakcie jkego wywodu uwaga bo w pewnym momencie on symuluje zdarzenia,,(pomyslicie ,ze bzdury gada)

w trakcie tych wydarzen na ukrainie z samolotami
Izraels prowadził swoje morderstwa--polowanie na dzieci palestynskie
swiat miał sie zwrócic w inna strone..i na innego wariata
tylko ze ten akurat wariat imperialny akurat tu nie broił!
a byłl sprowokowany!

https://www.youtube.com/watch?v=sGAjOzjgaDQ

i jesli ktos chce wiuecej zastanowic sie o co naprawde chodzi z Ukraina,,ze oni niekoniecznie wszyscy nienawidza Rosjan
niech posłucha do konca wypowiedzi łotewskiego wysłannika "praw człowieka"--ostatnie zdania

https://www.youtube.com/watch?v=5aBAGiOI8aQ
i nowy temat zastepczy---swinska grypa znowu zbiera zniwo!
nowy wirus zico--zdaje sie ..
a jakim laboratorium to powstało?

jedna reka pokazuja ci --oo!-popatrz -tu sie cos dzieje!zagrozenie!
a druga robia swoje
wyzej o Ukrainie i Putinie --skasowałm pierwsze zdanie!
Chyba nie zdajesz sobie sprawy, że wdepnęłaś w g...
Trzeba być sceptycznym wobec oficjalnych informacji, ale w określonych sytuacjach, które trzeba umieć zdefiniować. Bo jak się nie umie, to trzeba totalnie zrezygnować z oficjalnych informacji i przeprowadzić się do dżungli.
Z jeszcze większym dystansem, trzeba traktować teorie spiskowe, formułowane przez ludzi, którzy nie dysponują odpowiednim potencjałem intelektualno-analitycznym. Ludzi z głową warto słuchać, ale trzeba mieć dowody, ze to ludzie z głową.

Internet to wielki śmietnik i trzeba korzystać z niego rozsądnie i z dystansem. Widzę,że masz kłopot z zachowaniem luzu i dystansu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
skoro smietnik i tylko smietnik
to po kiego z niego korzystasz?

własnie wdepnałes w podpaske!
piszemy...przez katolicka niezalezna drutowa stacje podziemna..nie przez łącze internetowe!

skad ja te forme gadki znam???
panie..?
Z internetu korzystam by zaprezentować swój punkt widzenia i zapoznać się z punktem widzenia określonych, wiarygodnych, bo uwiarygodnionych poza internetem, osób.

Nie stać mnie na zajmowanie się wszystkim a szczególnie odlotowymi pomysłami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ładunków użyto w wieżach, a w pentagon ktoś naprowadził jakiś pocisk. Tak mi się to układa. Jeden, jedyny film z ataku na pentagon to nagranie z jakiegos parkingu. Widać czubek rakiety a potem kulę ognia. Samolotu żadnego nie widać.
Tak naprawdę to jedyne w miarę spojne i sensowne tłumaczenia współczesnej geopolityki przedstawia Grzegorz Braun. On uważa, że wlaśnie trwa akcja poszukiwania nowego miejsca na ziemi dla państwa żydowskiego. Bo w Palestynie ono nie może dalej istnieć. Przy okazji USA zbroi sie do wojny z Chinami i nikt jeszcze nie wie, po której stronie będzie Rosja. Jeśli po stronie USA to wcale nie dobrze dla nas. Bo znowu nas Jankesi sprzedadzą Ruskim. Dlatego trzeba wysyłać przyjazne sygnaly Chinom. Niech Jankesom na nas zalezy i niech oni się tetaz do nas pomizdżą. No i Żydów trzeba bacznie obserwować. Bo jeśli nowe państwo chcą tworzyć na Ukrainie czy co gorsza u nas to czeka nas przepychanka z najmądrzejszym narodem świata. Uff, ciezko z telefonu zreferowac wszystko dokladnie
...no i teraz to,co mówił ten islamista wpasowuje sie do tego co napisałes--
Krym jest strategiczny dla Rosjan..ale Ukraina własciwie ma to gdzies --to dla swiata jest ta walka miedzy tymi dwoma
a tak naprawde nakrecili to syjonisci--by przygotowac sobie dostep do rejonu,zeby im nikt nie przeszkadzał!syjonisci izraelscy i syjonisci amerykanscy
załatiwajac sobie oba interesy
i wszystko jasne..a my Putlera za wszystko winimy
z Chinami nie mamy zatargów..
ja mam.. z .ambasada)
cel destabilizacji w Europie--czemu miał słuzyc
tym razem wytłumaczony przez bardzo kontrowersyjnego oligarche poch.z Białorusi
tyle,ze on niczego nie owija w bawełne

https://treborok.wordpress.com/dlaczego-powinnismy-przygotowywac-sie-do-wielkiej-wojny-cz-1/
a teraz rola Polski w tym bajzlu,który w którym bardzo istotne jest -aby utrzymac rozłam wsrod Polaków działaniami w wiekszosci nieswiadomych o co idzie ludzi

http://www.eprudnik.pl/zniszczenie-polski-rosyjska-racja-stanu/
wg mnie kolejny dowód na to,ze amerykanski rzad
szuka draki z Chinami
o tym ,ze potwornie łąmie sie tam prawa człowieka wszystkie agencje i ci,którzy sie tym interesuja wiedza od dawna
wszystkich przeciwników władzy,całe rodziny były i sa zabijane od lat
rózne agencje maja zebraneod lat na todowody,wysyłali tamswocih szpiegów--i te nagrania sa dostepne ,moze nie przetłumaczone z ang na youtube

sa dowody na to,ze zwłoki NA ZAMÓWIENIE do plastynacji dla" doktora smierc" dostarczane były głównie z Chin..jesli ktos był na wystawie i ogladał te spreparowane zwłoki--niech wie,ze sa to w wiekszosci polityczni WYMORDOWANI wiezniowie,,a niekiedy na zamówienie zabijani ludzie,m.innymi kochanka jednego z dygnitarzy chinskich ,bnedaca w ciazy--jej zwłoki i jej dziecka w łonie,przecietena były obwozeone po Europie
jesli ktos mysli,ze ci ludzie dali sie dobrowolnie zabic dla nauki to musi byc niezwykle naiwny
jesli ktos mysli,ze kazde zwloki nadaja sie do palstynacji to jest w tym temacie laikiem
do tego ,zeby stworzyc taka wystawe--trzeba "ładnych" niepokiereszowanych zwłok,które nie uległy jeszcze duzemu rozkładowi,tych zwłok trzeba duzo--bo czesc sie nie da da i popsuje w trakcie
wiec sobie pomyslcie--jaki przemysł stworzył ten chory na umysle niemiec---na rzecz jego działania pracowało mnostwo ODZIELNYCH firm,którym niemozna było nic zarzuci --bo kazda była oddzielna komórka--i nie było komu postawic zarzutu---o mordowanie na zamówienie!,o nielegalny przewóz zwłok.o brak pozwoleniea-zgody przdsmiertnej"? itp---tak to wszystko działało,zeby przykryc prawde--skda sie biora zwłoki
jakby ktos tu chciał pisac,ze to ma słuzyc nauce--to sama musiałam anatomie zaliczac--i jest to bzdura!
bardzo duzo nt przewrtowałam ,równiez ze wzgledu na swoje zainteresowania medycyna i filozofia wschodu

temat Chin to zreszta osobny temat

I dopiero teraz!!!!!! wielkie ONZ chce sie tym zajac???
zebrali juz zaplecze wojenne??!!
czemu tego wczesniej nie zrobiono??
to jest kolejny dowód ,ze wszystkie amerykanskie agencje stworzone niby w obronie praw człowieka--sa agencjami manipulacji rzadowych--do rozpetywania wojen
w zadnym razie nie chodzi im o ratowanie gnebionych ludnosci
inaczej działanoby juz wczesniej

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,ONZ-moze-wszczac-dochodzenie-ws-Kim-Dzong-Una,wid,18162928,wiadomosc.html
Scenariusz jest taki. Amerykanie tymczasowo dogadali się z Rosją i razem realizują jakieś swoje cele w Syrii. Do tego dali Iranowi zielone światło na dominację na Bliskim Wschodzie i odbudowę idei Wielkiej Persji. Z dnia na dzień Iran przestal być największym szatanem cywilizacji i stał się poważnym i przewidywalnym sojusznikiem. Na to wszystko nie zgadza się Turcja, która zagrała bardzo ostro i zaatakowała Rosję strącając jej samolot. Oni z kolei chcą odbudowy wielkiego imperium osmańskiego. Ideologicznie zatakowali świat serialem Wspaniałe Stulecie, co nie jest przypadkiem. Z Europy rząd światowy chce zrobić jeden organizm pacyfikując państwa narodowe. W tym celu organizowane są właśnie potworne zamach terrorystyczne w czasie mistrzostw Europy w footballu oraz najprawdopodobniej w czasie światowych dni młodzieży w Krakowie. O tym wprost powiedział żydowski dyplomata w Rosji i potwierdził to Miedwiediew. Poza tym obecnie są ostatnie chwile istnienia Izraela w Palestynie. Najważniejszy architekt dyplomacji rządu światowego Kisinger ze dwa lata temu stwiedził, że w ciągu dekady nie będzie Izraela. Żydzi szukają zatem nowego miejsca. Wybór padł na Polskę i Ukrainę, bo wierzą, że tak im powiedział Bóg. Tymczasem Chiny realizują największy projekt polityczno-gospodarczy tego stulecia, czyli Nowy Jedwabny Szlak. A Polska będzie jego ostatnium etapem i do wzięcia są miliardy dolarów. Na przeszkodzie stają im USA i dlatego sytuacja w Syrii stanie się zarzewiem wojny najpierw rosyjsko-chińskiej, a potem chiińsko-amerykańskiej. Nasz rząd pochponie staje po  stronie USA zgadzając się bezwarunkowo na ogromne manewry połączone z desantem amerykańskich spadochroniarzy oraz na oddanie Amerykanom części terytorium w postaci stałych baz NATO. Ma to swoje dobre strony, bo zmusi Rosje do zaniechania pretensji do naszej suwerennosci w zamian za jakieś korzyści kosztem Chin. Nie wiadomo jednak, czy Chiny tej wojny nie wygrają. Skomplikowane?
Long story short. Właśnie trwa III wojna światowa. Nie jedźcie na Euro. Wspierajcie rząd i Mariusza Kamińskiego, bo służby muszą uniemożliwić zamach na ŚDM. Nie zgadzajcie się na udział w żadnej wojnie, III wojna może szczęśliwie ominąć nasze terytorium i rozegrać się na bliskim wschodzie i na Pacyfiku. Dbajcie o polską kulturę, wiarę, tradycję i historię, przyjedźcie masowo np. na pogrzeb Łupaszki. Niech wiedzą, że nie wszyscy dali się nabrać na targowicę zwaną KOD i nie wszyscy dali się w sposób planowy i metodyczny wygonić na emigrację. Jest wiele przepowiedni (św. Faustyna, Klimuszko, bł ks. Markiewicz i inni - poczytajcie), które mówią, ze plan, który opisałem nie wypełni się do końca, bo Polska jakimś dziwnym cudem się nie da i będzie wielka. No i pomyślcie, co można będzie zrobić, jak wyłączą prąd, bankomaty itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kruczku:)przepowiednie znam od dawna
o p.z Tegoborza wspominałam tu na forum,o ks Klimuszko-
pomijajac sympatie katolickie--to wspaniały człowiek ,zielarz i jasnowidz,z pomocy ktorego korzystała policja--w poszukiwaniu zaginionych osób..

znam te proroctwa od dawna i zawsze wiedziałm ,ze Polska bedzie wielkim narodem..wielkim w prawosci:):)
--------
taki scenariusz oczywiscie jest b.prawdopodobny
ale pewnie zostaniemy okrzyknieci "ciemnogrodem"

oto słowa o.CZ.Klimuszko z jego ksiazki--"Moje widzenie swiata",któramam od dawna w swoim zbiorze pisał m inn

"Jeśli chodzi o nasz naród, to mogę nadmienić, że gdybym miał żyć jeszcze pięćdziesiąt lat i miał do wyboru stały pobyt w dowolnym kraju na świecie, wybrałbym bez wahania Polskę, pomimo jej nieszczęśliwego położenia geograficznego. Nad Polską bowiem nie widzę ciężkich chmur, lecz promienne blaski przyszłości () Nadchodzi czas Polski i upadku jej wrogów. Przed Polską widzę jasność i wstępowanie do góry. Będzie bardzo dobrze"
..o ironio historii
były juz takie czasy kiedy przeciw narodom osmanskim musileismy stawac
a za przymierze z Wegrami sie chwytac
analogii do dzisiejszych czasów mozna w przeszłosci znalezc wiele
przepowiednia z Tegoborza

http://www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2865

a to jej ostatnie wersy dot.naszych czasów:

Niedźwiedź upadnie po drugiej wyprawie.

Dunaj w przepychu znów tonie.

A kiedy pokój nastąpi w Warszawie,

Trzech królów napoi w nim konie.

Trzy rzeki świata dadzą trzy korony

Pomazańcowi z Krakowa,

Cztery na krańcach sojusznicze strony

Przysięgi złożą mu słowa.

Węgier z Polakiem, gdy połączą dłonie,

Trzy kraje razem z Rumunią.

Przy majestatu polskiego tronie

Wieczną połączą się unią.

A krymski Tatar, gdy dojdzie do rzeki,

Choć wiary swojej nie zmieni,

Polski potężnej uprosi opieki

I stanie się wierny tej ziemi.

Powstanie Polska od morza do morza.

Czekajcie na to pół wieku.

Chronić nas będzie zawsze Łaska Boża,

Więc cierp i módl się, człowieku.

Inne tematy z forum Polityka

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

do góry