Widok
zależy co Twój facet lubi. Ja zawsze kieruje się właśnie tym kryterium. Od jakiegoś czasu mój maż wspominał o sterowanych helikopterach radio control. No i kupiłam mu na święta. nie było to tanie, ale jestem pewna, że się ucieszy bo faceci to takie małe dzieci. Zresztą jak kupujemy coś naszym chłopcom (1,5 i 3 lata) to on równie mocno cieszy sie z zabawek jak i oni. A nawet czasem mocniej :)))) Więc frajda na świętach na pewno będzie duża. Jego, ale i dzieciaków:)
heheh moj maz lubi wszystko i tez zabawki :) helikopter juz ma :) sterowane duze bmw tez bo kiedys chcial ale kolejnej zabawki juz nie chce kupic tylo cos powaznego, na urodziny zakupilam mu juz lot awionetka nad trojmiastem, bylo tez strzelanie z roznej broni na strzelnicy, prefumy i ciuchy juz oklepane. Moj maz kupil mi zloty pierscionek dlatego i ja chcialabym kupic mu cos wyjatkowego. Cena? nie wiem mysle ze do 500zl
mój to woli prezenty przydatne :D
z nieprzydatnych pomysłów: gokarty - są różne karnety i różne wersje jazdy.
drugi pomysł: widziałam na jakiejś stronce - kurs jazdy samochodem wyścigowym czy rajdowym - najpierw jedziesz jako pasażer, ale masz też przejazd jako kierowca wyścigowy/rajdowy :D
z nieprzydatnych pomysłów: gokarty - są różne karnety i różne wersje jazdy.
drugi pomysł: widziałam na jakiejś stronce - kurs jazdy samochodem wyścigowym czy rajdowym - najpierw jedziesz jako pasażer, ale masz też przejazd jako kierowca wyścigowy/rajdowy :D
Sprzedam śliczną suknię ślubną!
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html
Mój to też by się ucieszył z jakiegoś pojazdu na sterowanie, klocków lego. Hihihihi.
Z bardziej eleganckich prezentów to brak mi pomysłu, już przechodziliśmy perfumy, zegarki, portfele, swetry, bransoletki i łańcuszki męskie, jakieś gadżety do auta, telefon, słuchawka bloot* do telefonu, pendrive i teraz już ciemnota zastała i nie wiem co tym razem.
Z bardziej eleganckich prezentów to brak mi pomysłu, już przechodziliśmy perfumy, zegarki, portfele, swetry, bransoletki i łańcuszki męskie, jakieś gadżety do auta, telefon, słuchawka bloot* do telefonu, pendrive i teraz już ciemnota zastała i nie wiem co tym razem.
ja zawsze staram się kupić coś co chce (książka, gra, film) + jakiś bardzo osobisty drobiazg (skórzany portfel z wygrawerowanym jego imieniem i nazwiskiem, brelok z moim zdjęciem i jakimś ładnym zdaniem, zegarek na łańcuszku, długopis z grawerem ....) z tym, że mam zazwyczaj dużo mniejszy budżet (tak ok 200 zł) i mamy za sobą dopiero trzy wspólne wigilie - też się zastanawiam co zrobię jak mi się pomysły wyczerpią :))
jak byś chciała coś takiego osobistego właśnie to polecam stronę podaruj24.pl - tanio nie jest ale jakość naprawdę warta ceny
jak byś chciała coś takiego osobistego właśnie to polecam stronę podaruj24.pl - tanio nie jest ale jakość naprawdę warta ceny
Ja kupuje mezowi w tym roku spinki do mankietow, bo notorycznie je gubi, tzn. chowa po szufladach i nie moze znalezc :) Gdyby nosil krawaty, kupilabym moze spinke do krawata. Pomysl bardzo mi sie podoba, bo przedzial cenowy jest szeroki-od 100 zl do 5000, wiec w zaleznosci od tego jaka gotowka bede dysponowac, taki prezent kupie.
moze ja mam inne podejscie ale wg mnie prezenty swiateczne sa glownie dla dzieci, a dla doroslych to symboliczne upominki.. jakies lepsze slodycze, lub drobiazg.. ja np. mojej mamie kupuje co roku bombke z villeroya&bocha do kolekcji, tacie kasiazki, tesciom np. w zeszlym roku sama dobralam i skomponowalam zestaw herbat ze swiatecznymi miodkami :) wychodze z zalozenia ze caly rok kupujemy to czego nam brakuje dlatego kupowanie komus np. ubran, butow jest dla mnie smieszne.. a juz tym bardziej nieuzasadnione wydaje mi sie wydawac na prezent wiecej niz 100zl na osobe.. a szczytem jest dawac komus pieniadze w kopercie hehehe :) dla mnie swieta to rodzinna atmosfera, swiece, choinka.. a prezenty sa tylko dodatkiem.. symbolem, ze pamietamy drugiej osobie.. :)
no wlasnie,sama musze cos wymyslec:D heh
ale po glowie chodzil mi dobry szlafrok:)
a dalej to nie wiem bo my kupujemy wszystko na biezaco, to co nam sie podoba albo na co jest okazja cenowa:) np przedwczoraj aparat ktory chcielismy od dawna i teraz nie wiem co moglabym mu kupic chetnie skorzystam z pomyslow, bo myslalam zeby dac po prostu pieniadze, ale to nie to samo co fajny prezent
ale po glowie chodzil mi dobry szlafrok:)
a dalej to nie wiem bo my kupujemy wszystko na biezaco, to co nam sie podoba albo na co jest okazja cenowa:) np przedwczoraj aparat ktory chcielismy od dawna i teraz nie wiem co moglabym mu kupic chetnie skorzystam z pomyslow, bo myslalam zeby dac po prostu pieniadze, ale to nie to samo co fajny prezent
jaga u mnie w rodzinie wszyscy czytamy książki ale i tak nigdy ich nikomu nie kupuje, bo nie ma ich gdzie trzymać. Mam w Lęborku tak rewelacyjną bibliotekę, że wolę książkę wypożyczyć i nie marnować kolejnego drzewa na nowe książki...
Moja biblioteka jest rewelacyjna pod tym względem że nawet jak jest jakaś nowość na rynku wystarczy ją zamówić i gdy tylko do biblioteki dotrze to dzwonią :)
Myszka rewelacyjna dla kogoś takiego jak mój mąż (maniak komputerowy) też mam z nim w tym roku problem ;) Ooooo odnośnie kasy, ktoś tu pisał że dawanie kasy to takie beznadziejne czy coś w tym stylu. Tak więc mój mąż zażyczył sobie w tym roku od wszystkich pieniądze bo chce kupić drzewo do kominka :/
W zeszłym roku mój brat chciał od wszystkich kase bo miał coś tam upatrzone na allegro i miał zamiar kupić po świętach gdy promocja będzie.
Mój wspomoinał też że chciałby PlayStation czy jak to się tam pisze... ale to trochę za droga sprawa jak dla mnie :/
ale z takich "niepotrzebnych" prezentów jak ktoś tu wspomniał ;) może masaże. Mi mąż od 3 lat na gwiazdkę kupuje karnet na masaże :) i jestem wniebowzięta.
Ja tam uwielbiam prezenty gwiazdkowe robić i dostawać :) tylko jakoś w tym roku wyjątkowo jestem z nimi opóżniona
Moja biblioteka jest rewelacyjna pod tym względem że nawet jak jest jakaś nowość na rynku wystarczy ją zamówić i gdy tylko do biblioteki dotrze to dzwonią :)
Myszka rewelacyjna dla kogoś takiego jak mój mąż (maniak komputerowy) też mam z nim w tym roku problem ;) Ooooo odnośnie kasy, ktoś tu pisał że dawanie kasy to takie beznadziejne czy coś w tym stylu. Tak więc mój mąż zażyczył sobie w tym roku od wszystkich pieniądze bo chce kupić drzewo do kominka :/
W zeszłym roku mój brat chciał od wszystkich kase bo miał coś tam upatrzone na allegro i miał zamiar kupić po świętach gdy promocja będzie.
Mój wspomoinał też że chciałby PlayStation czy jak to się tam pisze... ale to trochę za droga sprawa jak dla mnie :/
ale z takich "niepotrzebnych" prezentów jak ktoś tu wspomniał ;) może masaże. Mi mąż od 3 lat na gwiazdkę kupuje karnet na masaże :) i jestem wniebowzięta.
Ja tam uwielbiam prezenty gwiazdkowe robić i dostawać :) tylko jakoś w tym roku wyjątkowo jestem z nimi opóżniona
Ja bym chciała kupić mojemu mężowi jakąś elegancją zapalniczkę. Swoją starą zgubił, a na nową zawsze szkoda mu pieniędzy.
Nie znam się na tych firmach. Jedyna co przychodzi mi do głowy to Zippo.
Poszperam jeszcze w necie.
Pieniądze dajemy rodzicom. I jednym i drugim. Ponieważ wigilię spędzamy wszyscy razem, nie chciałam by była sytuacja, że jedni zazdrościli innym prezentu. Zwłaszcza, że teściowa ma czasami takie jazdy, że mogłaby powiedzieć "a mamie kupiłaś ładniejsze" ;)
Pierwotnie chcieliśmy kupić i jednym i drugim na grouponie jakiś 2-3 dniowy weekend w jakimś hotelu. Ale znów teściowie by narzekali, że nie mają za co dojechać/w co się ubrać/że zimno/że tylko śniadanie/że daleko.....;);)
Więc ostatecznie stanęło na pieniądzach.
Nie znam się na tych firmach. Jedyna co przychodzi mi do głowy to Zippo.
Poszperam jeszcze w necie.
Pieniądze dajemy rodzicom. I jednym i drugim. Ponieważ wigilię spędzamy wszyscy razem, nie chciałam by była sytuacja, że jedni zazdrościli innym prezentu. Zwłaszcza, że teściowa ma czasami takie jazdy, że mogłaby powiedzieć "a mamie kupiłaś ładniejsze" ;)
Pierwotnie chcieliśmy kupić i jednym i drugim na grouponie jakiś 2-3 dniowy weekend w jakimś hotelu. Ale znów teściowie by narzekali, że nie mają za co dojechać/w co się ubrać/że zimno/że tylko śniadanie/że daleko.....;);)
Więc ostatecznie stanęło na pieniądzach.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
http://www.toys4boys.pl/ Może tu coś znajdziesz,fajne rzeczy mają dla małych i dużych chłopców ;)
To prawda ze jak sie z kims jest pera landych lat to pomysly sie wyczerpuja - u nas tez juz byly portfele, paski, zegarki itp.
W tym roku Mezowi kupilam cos praktycznego - bielizne termalna, bo chcial nowy komplet; cos wg zainteresowan - prenumerate ulubionego czasopisma; oraz prezent charytatywny - to u nas tradycja - w tym roku "adoptowalam" Pande przez WWF - Maz dostanie certyfikat, breloczek z "jego" panda, oraz co jakis czas list z rezerwatu pand opisujacy jak sie ta "jego" panda sprawuje - frajda i dobry uczynek na Swieta. W ten sposob juz m.in. zafundowalam w Meza imieniu przybory i obiady dla szkoly w Afryce, zasadzilam drzewa w Czarnogorze, kupilam kozla dla wioski w Bangladeszu.
W tym roku Mezowi kupilam cos praktycznego - bielizne termalna, bo chcial nowy komplet; cos wg zainteresowan - prenumerate ulubionego czasopisma; oraz prezent charytatywny - to u nas tradycja - w tym roku "adoptowalam" Pande przez WWF - Maz dostanie certyfikat, breloczek z "jego" panda, oraz co jakis czas list z rezerwatu pand opisujacy jak sie ta "jego" panda sprawuje - frajda i dobry uczynek na Swieta. W ten sposob juz m.in. zafundowalam w Meza imieniu przybory i obiady dla szkoly w Afryce, zasadzilam drzewa w Czarnogorze, kupilam kozla dla wioski w Bangladeszu.
Też mam zawsze problem co kupić :)
Ostanio na urodziny mąż dostał ode mnie radiobudzik Philipsa ze stacją dokującą na iphone.
http://www.outletrtvagd.pl/product-pol-163-Radiobudzik-swietlny-PHILIPS-model-HF3480-01.html
Ma fajna funkcje że imituje naturalne światło słoneczne - wschód slońca. Dobry prezent dla śpiochów :)
W tym roku kupiłam mu porządną podstawkę pod laptopa, bo często trzyma na kolanach lub kładzie w łóżku.
No i myślę nad czymś jeszcze, tylko nie wiem co.
Ostanio na urodziny mąż dostał ode mnie radiobudzik Philipsa ze stacją dokującą na iphone.
http://www.outletrtvagd.pl/product-pol-163-Radiobudzik-swietlny-PHILIPS-model-HF3480-01.html
Ma fajna funkcje że imituje naturalne światło słoneczne - wschód slońca. Dobry prezent dla śpiochów :)
W tym roku kupiłam mu porządną podstawkę pod laptopa, bo często trzyma na kolanach lub kładzie w łóżku.
No i myślę nad czymś jeszcze, tylko nie wiem co.
doti, jesli lubicie gry planszowe to polecam dixit. nie do konca planszowa, ale super sprawa, bo na skojarzenia i super rozwija wyobraznie. fajnie jak sie zbierze wieksza grupa. minus ze nie da sie grac z malymi dziecmi (chociaz chyba dla dzieci tez jest wersja), no i cena od 85zl na necie. potem mozna dokupic nowe karty i tym odswiezyc gre. nasi wszyscy znajomi sa nia zachwyceni i zawsze kaza nam ja zabierac na imprezki hehe.http://www.nokaut.pl/pozostale-zabawki-edukacyjne/produkt-dixit.html
mysle ze jesli kazda z nas podzieli sie co kupuje swojemu mezowi to i mozna zaciągnąc pomysł bo kiedy pomysły sie wyczerpują a prezenty robią sie oklepane no i w glowie pustka to czemu by sobie nie pomoc? Wchodze na kazda strone podana przez was i jak nie to co podajecie w linkach to szukam po calej stronie inspiracji a noz widelec cos sie znajdzie, mjakmama to ze kazda zona zna swojego meza to jasne ale kiedy chcialabys dac cos cos jeszcze nie dalas mezowi to szukasz pomyslu na wszelkie rozne sposoby, jak w tym nie widze nic dziwnego...
Oczywiscie wiem co ubi moj maz... auta ale na to mnie nie stac a wszystko inne juz ma...
Oczywiscie wiem co ubi moj maz... auta ale na to mnie nie stac a wszystko inne juz ma...
Nie chodzi mi o to na co kogo stać.. Nie w tym kontekscie,ze komus wyliczam..Tylko o to, ze swieta to nie tylko prezenty, ze prezenty można kupować przez cały rok, robic niespodzianki bliskim bez okazji, dla mnie swieta to głownie czas z rodzina, a prezenty dla mnie to nie kupowanie, wymyślanie na sile co kupić tylko drobiazgi by podtrzymać tradycje.. ;) jak potrzebuje ps to idę i kupuje, nie potrzebuje do tego świat ;)
Novia nie bądź śmieszna.. Ja mówię o Poszanowaniu tradycji, oczywiście,ze idę na Pasterke, ale wcześniej jemy kolacje wigilijna i każdy znajduje upominek pod choinka.. Nie leże krzyżem w kościele, ale robię dekoracje świąteczne, szykuje jedzonko i spiewam koledy, dla mnie to cos wiecej niż zakupowe szaleństwo w galeriach handlowych, gdzie ludzie są pełni złości, nerwów bo nie wiedza na ostatnia chwile co kupić i za ile... O to mi chodzi..tylko i wyłącznie :)
Karolla, taaaak zona ktora szuka pomocy jak dobrze napisalas! wiec po co dalej zbedne slowa? gdybym chciala podarowac mu ''nic'' to i pewnie taki watek bym zalozyla i wtedy dalabys tu pole do popisu. Po co ten wątek? zakladam ze i niektore z nas takze maja problem z prezentem dla faceta chociaz nie kazy o tym mowi a czasami warto podzielic sie fajnymi pomyslami bo i wspolnymi silami mozna wiecej... Wwiec prosze Cię jesli dlej chcesz tu pisac co myslisz o prezentach i popadanie w zakupowy szał to odpusc sobie i nie pisz wiecej.
A wam dziewczyny serdecznie dziekuje za wszystkie propozycje zaczelam dosc powaznie myslec o tej macie masujacej do auta musze jeszcze pozbierac opinie i sie zobaczy :)
A wam dziewczyny serdecznie dziekuje za wszystkie propozycje zaczelam dosc powaznie myslec o tej macie masujacej do auta musze jeszcze pozbierac opinie i sie zobaczy :)
Moj malzonek juz w pazdzierniku wybral sobie prezent - telefon. Poniewaz cena znaczaco przekroczyla kilka okazji dostal hurtem az do czerwca 2013 kiedy to ma urodziny;) a w przeciwienstwie do Was ja nie mam problemow z wyszukaniem dla niego prezentow mimo ze juz 10 lat razem:) w tym roku dodatkowo nasi synkowie dostana kolejke elektryczna z mnostwem dodatkowych gadzetow i na to maz czeka tak naprawde;) tez nie lubie dawac pieniedzy na prezent ale w przypadku mojej mamy i siostry absolutnie zadna inna opcja nie wchodzi w gre bo nawet jakbym kupila cos fajnego to i tak beda krecic nosem.
- książka kryminalana
- Album FOTOGRAFUJ SERCEM - Wydawnictwo Galaktyka
- Album Poland through foreign eyes. Polska oczami obcokrajowca http://p49production.com/
- bilet na koncert, mecz itp...
- zaproszenie na przeżycie Formuły 1...itp..., skok ze spadochronem...
- Zegarek
- Maszynka do golenia Philips RQ1180/22 GyroFlex 2D Shaver
- Rękawiczki TheNorhFace Egrip
- Odświeżacz do samochodu
- gry na Xbox
- Filmy na DVD
- Sterowane auto
- Mini kamera: Motrax BikeCam Camcorder
- Album FOTOGRAFUJ SERCEM - Wydawnictwo Galaktyka
- Album Poland through foreign eyes. Polska oczami obcokrajowca http://p49production.com/
- bilet na koncert, mecz itp...
- zaproszenie na przeżycie Formuły 1...itp..., skok ze spadochronem...
- Zegarek
- Maszynka do golenia Philips RQ1180/22 GyroFlex 2D Shaver
- Rękawiczki TheNorhFace Egrip
- Odświeżacz do samochodu
- gry na Xbox
- Filmy na DVD
- Sterowane auto
- Mini kamera: Motrax BikeCam Camcorder
To zalezy czym on się interesuje! Ale sprawdź tutaj - http://www.apollo.pl/ może jakieś akcesoria do komputera albo grę? :)
Ja też w tym roku miałam wielki dylemat.
Pierwotnie chciałam kupić to:
http://www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/degustacja-piwa-szkolenie-kiperskie
Ale w końcu kupiłam mu po prostu przyrządy do ćwiczeń (domowa siłownia) drązek, kółko do brzuszków i taką sprężynę do cwiczeń rąk. Powinien być zadowolony bo codziennie robi w domu różne ćwiczenia, ale ma tylko hantle, więc może mu to da trochę urozmaicenia :)
Pierwotnie chciałam kupić to:
http://www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/degustacja-piwa-szkolenie-kiperskie
Ale w końcu kupiłam mu po prostu przyrządy do ćwiczeń (domowa siłownia) drązek, kółko do brzuszków i taką sprężynę do cwiczeń rąk. Powinien być zadowolony bo codziennie robi w domu różne ćwiczenia, ale ma tylko hantle, więc może mu to da trochę urozmaicenia :)
jenny fajny prezent ale znalazlam cos jeszcze ez dobrego
http://www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/dinner-in-the-sky-podniebna-kolacja#
ciekawe prawda? :)
http://www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/dinner-in-the-sky-podniebna-kolacja#
ciekawe prawda? :)
no to ja dorzucę swoje 3 grosze... the best z prezentów danych ostatnio mężowi:
- 2 bardzo oryginalne wyszperane w necie pasy do gitary (właśnie dziś dostałam jeden, jest niesamowity - z nadrukiem średniowiecznej ryciny),
- bardzo lekki, wytrzymały, składany nóż - hit ognisk i wszelakich wypraw rowerem i nie tylko - codziennie nosi przy sobie. Długo i wnikliwie konsultowany z kolegą maniakiem militariów - okazał się strzałem w 10,
- książki - biografie ulubionych zespołów, koncerty na DVD.
Następnym zakupem pewnie będzie porządny kompas. Ten który ma jest już zniszczony. GPSa używamy rzadko, mapa i kompas to niezła zabawa :D
Rodzinie już zapowiedziałam, że mają mu kupić słodycze i ulubiony alkohol ;)
Mojemu bratu w tym roku zamówiłam "Fartuch rzeźnika" - brat lubi gotować i lubi Dexera, a ten fartuch jest poplamiony krwią ;)
W sumie szukałam takiego fartucha z torsem greckiej rzeźby, ale nie znalazłam... myślałam też o fartuchu Masterchefa, ale dostępne w necie były z satyny - uznałam, że to nie materiał na fartuch kuchenny...
- 2 bardzo oryginalne wyszperane w necie pasy do gitary (właśnie dziś dostałam jeden, jest niesamowity - z nadrukiem średniowiecznej ryciny),
- bardzo lekki, wytrzymały, składany nóż - hit ognisk i wszelakich wypraw rowerem i nie tylko - codziennie nosi przy sobie. Długo i wnikliwie konsultowany z kolegą maniakiem militariów - okazał się strzałem w 10,
- książki - biografie ulubionych zespołów, koncerty na DVD.
Następnym zakupem pewnie będzie porządny kompas. Ten który ma jest już zniszczony. GPSa używamy rzadko, mapa i kompas to niezła zabawa :D
Rodzinie już zapowiedziałam, że mają mu kupić słodycze i ulubiony alkohol ;)
Mojemu bratu w tym roku zamówiłam "Fartuch rzeźnika" - brat lubi gotować i lubi Dexera, a ten fartuch jest poplamiony krwią ;)
W sumie szukałam takiego fartucha z torsem greckiej rzeźby, ale nie znalazłam... myślałam też o fartuchu Masterchefa, ale dostępne w necie były z satyny - uznałam, że to nie materiał na fartuch kuchenny...
[/url][/url]
@ Ajeczka ubiegłaś mnie :)
W zeszłym roku mój mąż dostał ode mnie pod choinkę nóż firmy Leatherman - jeden z tańszych, kupiony na Allegro. Sam długo je oglądał i zastanawiał się nad zakupem, w końcu zrezygnował. Cieszył się jak dziecko jak później taki dostał.
Książki już były, ale zawsze będę je polecać :)
Zegarek też już był, ale w miarę fajny można dostać już za ok. 100zł.
Może pokrowce na fotele samochodowe, portfel, elektryczna szczoteczka do zębów (i tu mówię serio, bez podtekstów, ze ktoś o higienę nie dba - mój mąż zaczął dbać jeszcze mocniej jak wydał kupę kasy na dentystę).
Biżuteria - tak, tak, faceci też ją noszą :) srebrny, grubszy łańcuszek będzie ok :)
Gadżet na rower - nowe światła, dzwonek, uniwersalny zestaw do naprawy roweru jak w dziczy nagle odmówi posłuszeństwa, licznik do roweru, rękawiczki, itp.
A może naklejka na laptopa, coś takiego http://allegro.pl/naklejka-naklejki-skiny-na-laptopa-2-1-gratis-i2784823765.html
W zeszłym roku mój mąż dostał ode mnie pod choinkę nóż firmy Leatherman - jeden z tańszych, kupiony na Allegro. Sam długo je oglądał i zastanawiał się nad zakupem, w końcu zrezygnował. Cieszył się jak dziecko jak później taki dostał.
Książki już były, ale zawsze będę je polecać :)
Zegarek też już był, ale w miarę fajny można dostać już za ok. 100zł.
Może pokrowce na fotele samochodowe, portfel, elektryczna szczoteczka do zębów (i tu mówię serio, bez podtekstów, ze ktoś o higienę nie dba - mój mąż zaczął dbać jeszcze mocniej jak wydał kupę kasy na dentystę).
Biżuteria - tak, tak, faceci też ją noszą :) srebrny, grubszy łańcuszek będzie ok :)
Gadżet na rower - nowe światła, dzwonek, uniwersalny zestaw do naprawy roweru jak w dziczy nagle odmówi posłuszeństwa, licznik do roweru, rękawiczki, itp.
A może naklejka na laptopa, coś takiego http://allegro.pl/naklejka-naklejki-skiny-na-laptopa-2-1-gratis-i2784823765.html
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
w dziurawych skarpetkach.
Prezent, który zawsze wzbudza pozytywne emocje tj. jak radość i wzruszenie jest to rysunek np. karykatura lub portret ze zdjęcia. Świadczy o przywiązaniu i szacunku do adresata prezentu, gdyż nie jest to prezent kupiony w 5 min, bez namysłu.Super pamiątka na całe życie, przypominająca nam osobę, od której ją dostaliśmy.
Podaje linka z ogłoszeniem, które znalazłam w necie. Genialne rysunki i cena na przeciętną kieszeń. :) tablica.pl/oferta/karykatura-portret-na-zamowienie-super-prezent-na-swieta-trn-wysylka-IDkuWt.html
Podaje linka z ogłoszeniem, które znalazłam w necie. Genialne rysunki i cena na przeciętną kieszeń. :) tablica.pl/oferta/karykatura-portret-na-zamowienie-super-prezent-na-swieta-trn-wysylka-IDkuWt.html
mleczko- nie ma sprawy
oglądałam takie rękawiczki w Decathlonie, ale był tylko jeden wzór, niby uniwersalny, ale jak dla mnie zbyt damski. W Tchibo dopiero od tego tygodnia mają być w sprzedaży, tak mi powiedziała Pani w sklepie Tchibo w Gdańsku. Kupiłam już kosmetyczkę, może (jak znajdę jakieś fajne) dokupię jeszcze te rękawiczki.
A te w Jula jakiej są jakości?
oglądałam takie rękawiczki w Decathlonie, ale był tylko jeden wzór, niby uniwersalny, ale jak dla mnie zbyt damski. W Tchibo dopiero od tego tygodnia mają być w sprzedaży, tak mi powiedziała Pani w sklepie Tchibo w Gdańsku. Kupiłam już kosmetyczkę, może (jak znajdę jakieś fajne) dokupię jeszcze te rękawiczki.
A te w Jula jakiej są jakości?
Ja swojemu w zeszlym roku kupiłam kupon na lot na paralotni:) Super sprawa bo ważny 12 miesiecy do wykorzystania. Po tym jak poleciał widziałam radości co niemiara :) Kupiłam tutaj http://www.lotyparalotnia.pl tel. do instruktora 515562675 Kosztował cos ok 150zł i był bardzo ładny voucher ktory położony został pod choinkę. Marta
http://zdrowo-zyj.blogspot.com/2012/12/pomys-na-prezent-dla-faceta.html
Wesołych Świąt :)
Wesołych Świąt :)
Ale macie fajnie :-).Ja jak co roku zostaje jeszcze z ręką w nocniku.Czyli bez kasy :-).Podobają mi się bardzo wasze sugestie co do prezentów typu:loty,strzelnice,jazdy autami.Jak się kiedyś dorobie większego grosza to napewno mu to zafunduje.Super,że założycielka założyła taki wątek bo zainspirowało mnie to na nastepne kilka lat co do prezentów :-).A tak to tylko teściowa która robi wigilie zawsze dostaje jakiś upominek (bombonierke,kosmetyk) no i mały autko niedrogie.Naprawde pomysły macie fajne.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Myślę że jedyną skuteczną metodą na zakup udanego prezentu, który ma szczerze ucieszyć partnera, to rejestrowanie (nawet w kalendarzyku, smartfonie) tego co partner mówi w ciągu ost. pół roku. Jak mówił ileś razy że np. trzeba kupić uniwersalny pilot , bo 6 pilotów na stole to masakra, jak mówił że bardzo chciałby kamerkę do samochodu, ale szkoda kasy, itd, itd, to tak zebrane informacje dają kapitalne pole do popisu w robieniu prezentów na choinkę. Oczywiście działa to w dwie strony :-)
A kupowanie czegoś, na zasadzie" kupię, to bo nie wiem co, a zawsze mu się to przyda..." jest tylko zrzuceniem problemu z głowy, na zasadzie, ufff, kupiłam....Czyli wiadomo:czapki, szaliki, skarpetki, majtki, itp. :-)
p.s. O tej kamerce to mówiłem serio. Ja osobiście bym się bardzo ucieszył z takiego prezentu. Może to jakaś podpowiedź dla Pań?
Zdrowych Wesołych!
A kupowanie czegoś, na zasadzie" kupię, to bo nie wiem co, a zawsze mu się to przyda..." jest tylko zrzuceniem problemu z głowy, na zasadzie, ufff, kupiłam....Czyli wiadomo:czapki, szaliki, skarpetki, majtki, itp. :-)
p.s. O tej kamerce to mówiłem serio. Ja osobiście bym się bardzo ucieszył z takiego prezentu. Może to jakaś podpowiedź dla Pań?
Zdrowych Wesołych!
Wychodzi na to ze kobiety wogle nieznaja swoich facetów a co gorsza mezów.Ale mnie to niedziwi zony moich kumpli kompletnie ich nieznaja.Takie Puste lalki dlatego niewiedza co kupic i zadaja idiotyczne pytanie niewiem co kupic.tak jak by kazdy facet był taki sam.Dal faceta najlepszy prezent to nowe pozycje w seksie.Ale jesli sobie wybrał taka typowa blondi to moze go to zaniepokoic skad uniej nagle taka wiedza?A moze jej kochanek podpowiedział i potem podejzliwosc zadrosc i rozwód :) Kumpel wie wszystko i jego najlepiej zapytać.
Ja kupiłam mężowi na 40 urodziny coś takiego: http://www.gazetomania.pl/prezent-na-40-urodziny
Cieszył się jak "dziecko" że jest w gazecie :)) miło wspominamy tą przygodę. Na święta myślę że pomysł też się sprawdzi...
Cieszył się jak "dziecko" że jest w gazecie :)) miło wspominamy tą przygodę. Na święta myślę że pomysł też się sprawdzi...
Mój mąż w tym roku dostanie poduszkę ortopedyczna ledzwiowa (ma duże problemy z kręgosłupem) i klawiaturę do tabletu:-)
Artur, zgadzam się z Tobą - mój mąż zawsze coś planie w ciągu ostatnich kilku miesiecy. Teksty typu: o fajna klawiatura, może być kupił i zapomina zaraz o tym:-) ja wszystko notuje w notesie. I to nie tylko w przypadku męża ale i reszty bliskich równiez:)
Pozdrawiam.
Artur, zgadzam się z Tobą - mój mąż zawsze coś planie w ciągu ostatnich kilku miesiecy. Teksty typu: o fajna klawiatura, może być kupił i zapomina zaraz o tym:-) ja wszystko notuje w notesie. I to nie tylko w przypadku męża ale i reszty bliskich równiez:)
Pozdrawiam.
Ja robię tak samo ! :)
Mój mąż przed świętami ciągle mówił, że chciałby kupić sobie jakieś książki o wędkarstwie... Widzę, że ciągle czyta o tym w internecie, więc postanowiłam zamówić mu dwie przez internet na gwiazdkę.
Był zaskoczony, nie spodziewał się :)
Teraz chcę mu kupić jeszcze taką:
wedkarski.com/ksiazki-filmy/9839-ksiazka-wedkarstwo-bez-tajemnic-splawik-i-grunt-spinning-wedkarstwo-muchowe-multico.html
Pewnie się ucieszy :)
Mój mąż przed świętami ciągle mówił, że chciałby kupić sobie jakieś książki o wędkarstwie... Widzę, że ciągle czyta o tym w internecie, więc postanowiłam zamówić mu dwie przez internet na gwiazdkę.
Był zaskoczony, nie spodziewał się :)
Teraz chcę mu kupić jeszcze taką:
wedkarski.com/ksiazki-filmy/9839-ksiazka-wedkarstwo-bez-tajemnic-splawik-i-grunt-spinning-wedkarstwo-muchowe-multico.html
Pewnie się ucieszy :)
A co powiecie na torbę na laptopa?
Mój mąż się ucieszył. Zamawiałam od http://www.marbo.pl/pol_m_Torby_Torby-na-laptopa-584.html :)
Mój mąż się ucieszył. Zamawiałam od http://www.marbo.pl/pol_m_Torby_Torby-na-laptopa-584.html :)
A może zestaw narzędzi? Sprawdź na przykład tutaj: http://www.leroymerlin.pl/narzedzia-reczne/mlotki-wkretaki-klucze/zestawy-narzedzi,a2087.html - w zależności od kwoty jaką chcesz przeznaczyć są takie mniej i bardziej wypasione. A gwarantuję Ci, że każdy facet ucieszy się z takiego prezentu :)