Widok

Co myślicie o hasky?

Pytam, bo znajomy proponuje mi szczeniaka hasky, ma teraz ponad 2 miesiące, w ciągu miesiąca muszę się zdecydować czy tak, czy nie. Może ktoś z was ma takiego psa i mógłby podzielić się swoją opinią? Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha i jeszcze jedno: czy lepiej wziąć pieska czy suczkę i czy to prawda, że hasky bardzo brudzą w domu?
Musisz dziennie "przerobić" minimum kilka kilometrów, licz się też z tym że będzie notorycznie uciekał więc musisz mocno pilnować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam dwa Husky i to cos wspanialego.Jednak musisz wiedziec,ze Husky to nie jest pies,potrzebuje bardzo silnej reki,musisz od pierwszego dnia pokazac,ze ty jestes szefem.To jedyne w swoim rodzaju zwierze .Brudzi jak wszystkie psy,jedyne co to klaki.Husky nie ma wlosow tylko welne i caly czas ja gubi.Nastaw sie ,ze bedzie pelno welny.To prawda kazdego dnia minimum 5km.
A juz myslalam, ze do Ciebie buraki sie dorwaly:) po tytule wątku:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no teraz wiem dlaczego na forum tyle brudu. Husky wełne gubi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zawsze znajdzie sie jakis burak
Myślałem, że husky to pies. Czytając różne artykuły zawsze pisano pies a tu proszę, więc co to jest za zwierzęcy gender
czy ty umiesz czytac?
jesli by tak bylo nie pisalbys tych bzdur,zwykly trol ktory wykorzystuje anonimowosc zeby pokazac jaki on jest mocny w palcu,(bo piszesz na pewno jednym palcem)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie to zwykły kundel lub burek jak wolisz. Jaki burek, taki pan. ,Mam pewność, że jesteś wtórnym analfabetą, skoro odczytałeś, to znaczy że potrafię, bo odpisałem. Następnym razem daj burkowi do czytania.Fakt, pisnie mam w jednym palcu. Postaraj się też pisać palcem a nie całą łapą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moge dac ci adres dobrego weterynarza,lekarz nie pomorze ci juz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to napisz co to zawierzę ten huski jeśli nie pies i adres ,,weteryniarza" napoprawę humoru, może mi pomoże.

Inne tematy z forum Bojano

Zakup bliźniaka (42 odpowiedzi)

Cześć Wszystkim, Planuje przeprowadzenie się do Bojana z Gdyni. Aktualnie mieszkamy w bloku na...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

do góry