Widok

Co myślicie o zakupach w douglas?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proszę was o opinie czy warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wg mnie za drogo...mozna wiele produktów tam wystepujacych kupic w innych miejscach i to o wiele taniej..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja lubię kupować, mam przynajmniej gwarancje jakości kosmetyków, ktore kupuję. Chociaż najlepiej zapisać sie do ich newslettera, kupować on-line i czekać na ciekawe promocje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zależy jakie kosmetyki chcesz kupić?Jak kolorówkę z górnej półki to za bardzo alternatywy nie masz pozostaje Daglas albo Sephora ,mi niestety odpowiada do mojej cery tylko jeden rodzaj podkładu i jestem zmuszona do jego zakupu w S lub D w internecie nie kupię bo tam az się roi od podróbek a to produkt to twarzy więc nie będę ryzykować.Z tymi ich promocjami to bym nie przesadzała są żenujące w porównaniu z cenami promocyjnyjnymi kosmetyków w krajach zachodnich czy np. USA.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja w Douglasie kupuję zawsze prezenty - można znaleźć fajne i dobre jakościowo rzeczy. Oczywiście jest tam drożej niż w Rossmannie :) ale zależy, czego szukasz, jeśli np. podkładu z górnej półki, to w drogeriach sieciówkach go nie znajdziesz...

Lubię czasem coś zamówić ze sklepu Douglasa online - do każdego zamówienia dostaje się masę prezentów, wystarczy wpisać kody odpowiednie. I nie tylko jakieś pierdoły typu próbki zapachów, ale np. szale, torby, błyszczyki...

Ogółem - fajny sklep. :)
jakie kody?
dziękuje
;)))))))

Inne tematy z forum Moda i uroda

Krem nawilżający 40+ (30 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry