Widok

Co na 2 urodzinki dla dziewczynki?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny zblizaja sie Kornelki 2 urodzinki, czas rozgladnac sie coż kupic:)
Co polecacie, nie musza byc zabawki, ale moga:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
helutek ja mam taka dla Malej kuchnie, bez tostera. Jest naprawde fajna:) Mala sie nie bawi:)
http://allegro.pl/smoby-kuchnia-elektr-studio-tefal-czajnik-toster-i1452106187.html
szkoda,bo tak sobie pomyslalam ze swojej corce kupie na urodzinki.
Nie, schowałam ją do piwnicy. Za 2 mc wyciągnę i będzie jak nowa zabawka :D
Kupowałam w tesco na jakiejś promocji -20% i cenowo przyzwoicie wyszło.
Jadzka a niechcesz kuchni sprzdac?
moze tablice ?do rysowania kreda a po drugiej strony flamasttrami....
Moja 2 letnia córa kuchnia pocieszyła się 3 dni i teraz robi za kurzący sie mebel. Dużo tu zalezy od charakteru i upodobań dziecka.
U nas hitem okazał się 3 kołowy wózek dla lalek + łóżeczko z kołyska dla lali. Mega zabawę ma też z kolejki elektrycznej Tomek z zestawem klocków.
No i wszystko co jest ze świnką peppą jest uwielbiane :)
Ostatni zakup http://allegro.pl/swinka-peppa-plac-zabaw-rozne-zestawy-gdynia-i1424887717.html całymi dniami bawi się tymi placykami (brałam bez przesyłki, bo to z Gdyni)
bylam dzis w ikea-jest kuchnia dla dzieci za 500zł !!!! pogieło ich do reszty....
U mnie w rodzinie dzieciaczki bardzo lubiły rysowanie na macie wodnej, rodzice tez zadowoleni:)
Np coś takiego http://www.benc.pl/czytelnia/381/mata-wodna-aquadoodle-xxl-aquadoodle/
poszukam jutro czy sa na allegro - teraz juz oczy mi sie kleja i ide lulu:( Ale kupowalam jej pod choinke w tesco czy real, ale tylko 1 pudelko takie stalo, za to innych byla cala masa. Fajna jest:)
a gdzie taką kuchnie mozna kupic?
fajny ten kucyk:)
klocki chyba nie bardzo ma takie duze z drzewkami, okienkami itd, male i szalu nie ma z tym, wiec duplo czy nie duplo raczej nie.
klocki lego duplo!!!!! Albo zwykłe, albo jakis zestaw (jak masz więcej kasy to dom rodzinny albo pociąg) plus polecam płytę konstrukcyjną.
http://allegro.pl/mw-oryginalny-interaktywny-kucyk-starsong-wys24h-i1434863416.html-polecam,koleżanki córeczka dostała na gwiazdkę,moja ma 20 miesięcy i zawsze jak tam idziemy to się nim bawi,planuję to podać jako propozycję dla niej na 2urodzinki:)
mmay rowerek wiec odpada:( ale juz mam pewne pomysly:)
my dwa tygodnie temu byliśmy na urodzinkach dwulatki, daliśmy jej w prezencie taki rowerek http://allegro.pl/rowerek-dla-dzieci-milly-milly-z-daszkiem-hit-lata-i1409854677.html odrazu na niego wsiadła i po domu jeździła, więc prezent udał się ;]
ma kuchnie smoby tefala, tam jest czajnik elektryczny, karnek,kubeczki, talerzyki itd, w sumie ona merda we wszystkim cosie da, nawet pudeleczkach:) Moze zywnosc... ale chyba jeszcze nie dkonca kuma ze cos mozna np. usmazyc:P a w tych garnuszkach sie nie pomieszcza owocki itd.

Mysle tak sobie teraz, ze moze lale " wypasie" czyli cos robiaca, albo lozeczko czy cos. Bo wozki ma 2.
Chyba ze cos pod katem letnim, np hulajnoge dla malych dziewczynek? ale chyba za mala nie?
a jakies fajne garki ma ? skoro lubi gotować i jakąś żywnośc do "gotowania"?
hehe Asiu - braciszka to moze pod choinke czy cos, ale za jakies 2 -3 lata:P hehe, Narazie matkuje Szymkowi;P

Kuchnie ma, puzzli nie bardzo lubi tez ma, lale ma, moze cos dla lali jakis zestaw hmmm , albo lale na wypasie - siusiajaca itd?:) To jest jakis pomysl. Bo mamy lalki ale w sumie nic nie robia.

Teraz jest na etapie matkowania misiom i mlodszemu koledze;), lubi bajki, gotowac, ksizeczki ale tych tez mamy kosmos:)
ja szukam pomysłu dla mojego już niedługo 2-latka na urodziny może cos mi też podpowiecie.
ja swojej bede chyba co roku jakies wypasione duplo kupować, bo sama mam zamiar się nimi bawic :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry