Widok
Co na chrypke dla roczniaka?
Dziewczyny co na chrypke dla takiego Malucha jak moj? Juz wczoraj wydawalo mi sie, ze ma leciutko zmieniony glosik, ale myslalam ze mi sie wydaje, a dzis ma taki lekko z chrypka... Czy cos mozna podac, czy samo minie? Bylismy wczoraj na bulwarze, moze troche sie nawdychala powietrza albo spocila i lekko ja zawialo, no nie wiem... Ale nie ma kataru, czy cos tam, tylko ta lekka chrypka... Niechce by cos tam sie rozwinelo przez przypadek:/
no nibz jest ok, tyn ma ta chrzype, glosik ze az sie dziwnie slucha... tantum jak nazlosc mi sie skonczyl... psiknelam 2 razy dzis i nie ma... Cebion dalam, ale nie bardzo chciala wiec nie zmuszalam bo balam sie ze mi zwymiotuje. Taka troszke nieswoja jest, chodz moze i mi sie wydaje... niechcialabym by byla chora, kurcze w sr mamy szczepienie i tak juz odkladane od marca z powodu ospy... Chyba to nic takiego nie_
Kurcze, przepraszam za zamieszanie - nie chciałam nikogo zdenerwować.
Ja dostałam taką informację od farmaceutki w aptece, ale być może tyczyło się to tylko kobiet w ciąży, bo ja wtedy w ciąży byłam, już sama nie wiem. Jak będę następnym razem (a mam nadzieję, że nie prędko ;) ) to zapytam raz jeszcze. :)
Ja dostałam taką informację od farmaceutki w aptece, ale być może tyczyło się to tylko kobiet w ciąży, bo ja wtedy w ciąży byłam, już sama nie wiem. Jak będę następnym razem (a mam nadzieję, że nie prędko ;) ) to zapytam raz jeszcze. :)