Widok

Co na gardło???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ratujcie!
Zaczęło się 2mce temu (u mnie). Ogólne przeziębienie i gardło. Antybiotyk trzydniowy (nie pamiętam nazwy), nie zadziałał. Więc dostałam antybiotyk Rolicyn. Zadziałał na 2 tygodnie. Powtórka z rozrywki, ale ze zdwojoną dawką. Nie mogłam niczego przełknąć. Więc znowu Rolicyn, ale tym razem nie zadziałała, więc dostałam antybiotyk trzydniowy Sumamed + Flucortę do płukania. Zadziałało na jakiś czas. Od tego momentu co kilka dni wraca mi ból gardła. Biorę fervexy, rutinoscorbin, tran na wzmocnienie. Cukierki na gardło, płuczę septosanem, solą. Pomoże i za chwile to samo. Promieniuje aż do ucha :/ Już nie mam siły. Macie jakieś rady?! help!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do doktora od medycyny chinskiej - Mariusz Andruszkiewicz w Gdyni ul. Sw.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
zrób wymaz z gardła koniecznie z antybiogramem - to chyab tak sie nazywa, chodzi o to ze jesli bedą tam jakieś bakterie, to żeby od razu sprawdzili jaka grupa antybiotyku je "dobije", bo to zdecydowanie za długo się ciągnie i może wystarczy dobrać odpowiedni antybiotyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry