Widok

Co na prezent dla 2 latki ?

Rodzina i dziecko Prezenty Temat dostępny też na forum:
jak w tytule :-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Klocki d*pLO, zestaw do zabawy ciastoliną.
może lalka lalaloopsy, nie ma tam elementów, które mogłaby oderwać.. albo stoliczek do rysowania, stoisko do zabawy w kuchnię, wszystko w zaleznosci od budzetu i tego jak dziecko jest rozwinięte...idź do toysrus na szczęśliwej, teraz mają tam dużo promocji, na pewno znajdziesz coś fajnego, nietypowego w dobrej cenie
zależy jaki przedział cenowy
moja córka bardzo była zadowolona z kuchni tefala, którą dostała właśnie na drugie urodziny
poza tym dostała i uwielbia drewniane ciuchcie i tory brio/ikea, które można rozbudowywać dokupując kolejne elementy
Najgorszy pomysł to zabawki grające, albo gry komputerowe. Może pomyśl o jakichś logicznych grach, np. dopasuj kolory i kształty :)

ciastolina, kredki, flamastry i ksiazeczki do kolorowania oraz kuchnia tefal, albo waga sklepowa

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (22 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Fajne gry (planszowe, zręcznościowe) dla 5-7-latków (88 odpowiedzi)

Dziewczyny - może napiszecie jakie gry sprawdzają się w przypadku Waszych dzieci? Po które często...

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...

do góry