Widok

Co na prezent pod choinkę dla faceta?

Kobieta Temat dostępny też na forum:
zaczęłam szukać prezentów pod choinkę. Chciałabym kupić mojemu ukochanemu coś nietuzinkowego, nieoczywistego, bo taki też on jest. Pracuje daleko wiec będę musiała wysłać mu pocztą. Może być coś związanego z samolotami, bo to jego pasja, alb z Gdańskiem, jako moje rodzinne miasto. Chyba że macie jakieś sprawdzone pomysły, propozycje??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jaki budżet?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może jakiś bilet na pokazy lotnicze?
The woods are lovely, dark and deep...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hallo, jeszcze niedawno ktoś miał tu z Was wstawione taki link pomysłu na prezent tzn. rajd super wyścigowym samochodem... Proszę o ponowne udostepnienie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to może po prostu wejdź na google i wpisz " prezent pomysł wyścigowy samochód albo inne extra pomysły" ... akurat w obecnych czasach jest tego pełno i naprawdę łatwo jest znaleźć w internecie - wystarczy tylko pomyśleć i wpisać w wyszukiwarkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
no co ty nie pomyślałam i nie szukałam!! szukam tego jednego co było i może ta osoba wrzuci to jeszcze raz jak zobaczy. nie odpisuj jak cos się nie podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
U mnie w tym roku będzie bardzo praktycznie ale wiem, że faceci lubia takie prezenty. Kupiłam mu porządną lornetkę (naszą wspólną pasją są wędrówki po lesie i obserwacja przyrody). Wybrałam firmę polecaną na forach więc myślę, że będzie ok.
The woods are lovely, dark and deep...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też jestem raczej zwolenniczką praktycznych prezentów, swojemu kupiłam zegarek mam nadzieję, że będzie zadowolony, bo jego zegarek się popsuł 2 miesiące temu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Prezenty

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

do góry