Widok

Co na wypadające włosy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Macie jakieś sprawdzone sposoby na wypadające włosy? Mam już dość, bo moje włosy są dosłownie wszędzie. A przy myciu, to już w ogóle.
Karmię piersią, więc nie wiem czy jakieś suplementy mogę stosować :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie pomógł Vitapil. Próbowałam masę różnych kuracji, wcierek i nie wiadomo czego jeszcze i efekty były zerowe. Dopiero Vitapil przyniósł realne rezultaty.

Ja testowałam już tyle specyfików i mogę polecić Koxidil. Dowiedziałam się o tym kosmetyku z polecenia koleżanki, ona wcześniej sięgnęła po tą serię i bardzo sobie chwaliła. Oczywiście byłam dość sceptyczna. Jak się później okazało zupełnie niepotrzebnie. Regularnie stosowanie przyniosło efekty. Od zawsze moje włosy rosną bardzo wolno. Po ampułkach rosną w tak szybkim tempie, że wciąż nie mogę uwierzyć.

rozumiem, dziekuje wiec za polecenie bo nie znalam ich

hmm mysle ze takie tez moga byc chociaz nie to mialam na mysli :) na stronie eksperciwlosow.pl sa suplementy diety, ja zdecydowalam sie na silver formula herbs bo leciały mi włosy i ona sie sprawdza, z tej samej strony mam tez kosmetyki :)

a to chodzi o jakies zwykle witaminy w sensie magnes cynk itd?

Podstawa to sen, min te 8h snu bo wlasnie w nocy regeneruje sie organizm, krew itd a jak wiadomo wlosy wyrastaja wlasnie z krwi... do tego dieta zdrowa i wlasnie dobrze dobrane kosmetyki i supelementy by wzmocnic sie od srodka

dokładnie, większość kobiet ma ten problem. Ja uzupełniałam merz spezial, takim zestawem na włosy i paznokcie
Najlepiej 10 lisci laurowych podgrzewać okolo 10minut na wolnym ogniu w 1 szlance wody i codziennie 2 x dziennie spryskiwać wlosy. Oczywiscie przecedzic i wlać do buteleczki z atomizerem.

ja oprócz tego biorę Merz Spezial z witaminami na włosy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maska Henna Wax Pilomax. Hamuje wypadanie włosów i przyśpiesza ich porost. Jest świetna polecam z całego serca.

Kosmetyki Wax Pilomax. To naprawdę specjaliści w kwestii regeneracji włosów. Polecam

Mi swego czasu, także po porodzie pomogło serum http://dermastic.eu/dermastic/serum-przeciw-wypadaniu-wlosow.html takie dosłownie, od regularnego stosowania moje włosy są w znacznie lepszej kondycji.

U mnie własnie też zaczelo sie tak niewinnnie, od wypadania włosów, a kilka tygodni zauwazyłam że mam poprstu placki gołe na głowie, normalnie łysienie! Jestem załamana tym faktem, co robić? Wiadomo, muszę sie udać do lekarza, ale co robić na już? Przegląając strony internetwe natrafiłam na recenzję http://3xile.pl/szampon-dx2-nie-dziala-moja-opinia-o-dx2/ i się zastanawiam sama co zrobić, kupować te tabletki?

Ja polecam tabletki biotebal , przynajmniej mi troszkę pomoglo i mniej wypadaja

Ja kupiłam kapsułki soxstosowania codziennego na skore głowy. Można wieczorem - to taki tonik wiec nie sa od tego tluste włosy. Firmy kerasterse. W hurtowni. Drogie ale działają.

ja przerzuciłam się na kosmetyki ziołowe i włosy zdecydowanie mniej mi wypadają.

Jeśli chodzi o witaminy na wypadanie włosów to zdecydowanie polecam Ci Vitapil. U mnie sprawdził się świetnie gdy włosy wypadały mi po ciąży. Włoski zrobiły się grubsze i bardziej sprężyste. Dodatkowo były bardzo odżywione.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
skrzypu polnego itego typu suplementów nie wolno stosować w czasie karmienia piersią
....mi zaczely strasznie wydac wlosy dopiero 10 miesiecy po porodzie kochana:D
A ja Wam cos powiem dziewczyny jestem juz 4,5 miesiaca po porodzie nie wypadaja mi wlosy...wcale a poznaokcie mam tak twarde jak nigdy w zyciu...ale od urodzenia Mai wcinam 4 razy (conajmniej ) kasze pęczak, jaglana i jęczmienna i zadne suplementy nigdy tak nie poskutkowaly...Teraz kasze bede jadła do końca zycie ;D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry