Widok
Co o tym sądzicie ?
W jednej z restauracji zaproponowano mi cenę 130 zł od osoby za wesele
ale w tym już mam:
W menu
- przystawka
- obiad dwudaniowy
- deser
- bogaty wybór przekąsek
- soki, woda, kawa, herbata
- ciepły posiłek po północy
Alkohole
- 0,25 wódki na osobę
- kieliszek szampana na powitanie
Do tego wliczone w cene są również:
- sala
- obsługa
- 4 dwuosobowe pokoje ze śniadaniem
- parking z nocnym dozorem dla aut
Co myślicie o tych cenach ? Sami kupimy ciasta i zrobimy wystrój aby już za to nie płacić. Będę wdzięczna za wszystkie Wasze sugestie.
Pozdr
ale w tym już mam:
W menu
- przystawka
- obiad dwudaniowy
- deser
- bogaty wybór przekąsek
- soki, woda, kawa, herbata
- ciepły posiłek po północy
Alkohole
- 0,25 wódki na osobę
- kieliszek szampana na powitanie
Do tego wliczone w cene są również:
- sala
- obsługa
- 4 dwuosobowe pokoje ze śniadaniem
- parking z nocnym dozorem dla aut
Co myślicie o tych cenach ? Sami kupimy ciasta i zrobimy wystrój aby już za to nie płacić. Będę wdzięczna za wszystkie Wasze sugestie.
Pozdr
To zalezy gdzie to jest, jesli hotel to jest dobra cena, jesli cos innego to taka sobie.
Ja mam w hotelu ****, place 120 od osoby, menu jest szersze, kawa herbata bez ograniczen, szampon na poczatek, dostajemy apartament dla nowozencow, ale nie ma ciast, napoi i alkocholu, ale ty i tak pisalas ze w swoim zakresie bedziesz je miala, a alkochol i tak musisz dokupic , bo to co daja to za malo.
moze potarguj z nimi cene - szczegolnie jesli masz duza ilosc osob, albo rozejrzyj sie jeszcze jesli masz czas. Ja nim wybralam to wczesniej bylam w 5 hotelach na rozmowie i dopiero po tym zdecydowalam sie .
Pozdr.
Ja mam w hotelu ****, place 120 od osoby, menu jest szersze, kawa herbata bez ograniczen, szampon na poczatek, dostajemy apartament dla nowozencow, ale nie ma ciast, napoi i alkocholu, ale ty i tak pisalas ze w swoim zakresie bedziesz je miala, a alkochol i tak musisz dokupic , bo to co daja to za malo.
moze potarguj z nimi cene - szczegolnie jesli masz duza ilosc osob, albo rozejrzyj sie jeszcze jesli masz czas. Ja nim wybralam to wczesniej bylam w 5 hotelach na rozmowie i dopiero po tym zdecydowalam sie .
Pozdr.
Pokoje są przyzwoite (tak mniej więcej 2-3 gwiazdki) z łazienką, lodówką, telefonem i telewizorem dla gości jest też możliwość darmowego korezystania z siłowni i sauny ... choć to raczej słaba atrakcja dla weselników, no chyba, że niektórzy zostaną sobie potem dłużej.
Alkoholu tylko tyle chcieliśmy bo w razie czego możemy u nich dokupić ile będzie potrzeba i nie zostanie nam nic po imprezie. Butelka wódki Bols będzie dla nas kosztować z rabatem tylko 30 zł.
Ustaliliśmy też ilość napoi a w razie czego doplacimy gdyby zabrakło. Kawa i herbata będzie bez ograniczeń. A jakby ktoś zażyczył coś innego do picia to mają się z nami skontaktować i najwyżej zostanie to doliczone do rachunku.
Byam w wielu miejscach i wydaje mi się, że to jednak dobra cena. A Wasze sugestie jeszcze mnie w tym upewniły. Bardzo dziękuję za pomoc :)
Miejsce też jest bardzo miłe i a ludzie z którymi rozmawialiśmy też bardzo uprzejmi. Tak czy siak najważniejsze to niezapominać, że tego dnia my będziemy dla siebie najważniejsi a reszta to tylko oprawa tego wyjątkowego dnia ... :)
Alkoholu tylko tyle chcieliśmy bo w razie czego możemy u nich dokupić ile będzie potrzeba i nie zostanie nam nic po imprezie. Butelka wódki Bols będzie dla nas kosztować z rabatem tylko 30 zł.
Ustaliliśmy też ilość napoi a w razie czego doplacimy gdyby zabrakło. Kawa i herbata będzie bez ograniczeń. A jakby ktoś zażyczył coś innego do picia to mają się z nami skontaktować i najwyżej zostanie to doliczone do rachunku.
Byam w wielu miejscach i wydaje mi się, że to jednak dobra cena. A Wasze sugestie jeszcze mnie w tym upewniły. Bardzo dziękuję za pomoc :)
Miejsce też jest bardzo miłe i a ludzie z którymi rozmawialiśmy też bardzo uprzejmi. Tak czy siak najważniejsze to niezapominać, że tego dnia my będziemy dla siebie najważniejsi a reszta to tylko oprawa tego wyjątkowego dnia ... :)
Wiem, że to tanio. Ale może inni nieco przesadzają po prostu z cenami. Właśnie dowiedziałam się, że koleżanka mojej koleżnki robiła tam wesele i było super. Właściciele bardzo się starali a goście byli zachwyceni jedzeniem. Niedługo podejmujemy decyzję i nadal się rozglądamy ale jak do tej pory nic lepszego nie udało się nam znaleźć ... bierzemy pod uwagę cenę i jakość. Pewnie w dużym markowym hotelu byłoby bardziej elegancko i wykwintnie ale to nie na naszą kieszeń.
Podzielam zdanie "monika1". Ma to być najpiękniejszy dzień w życiu i musicie to dokładnie wszystko sprawdzić. Jeśli cena nie zawiera noclegu to ok ale z noclegiem dla gosci, to juz dziwna sprawa. My zanim podpisalismy umowę bardzo dokładnie sprawdzalismy miejsca i ceny. Bylismy bardzo wybredni i dociekliwi. Pytajcie o wszystko aby dzień przed ślubem nie bylo niespodzianki.