Widok

Co pod choinkę dla 11-latka ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam! Proszę o podpowiedź co kupić 11-latkowi pod choinkę? Brakuje mi pomysłów;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
może jakas fajna mlodz. bluza na zamek albo koszulka , fajny zegarek z bajerami , nowa gra na konsole czy pc , pamięć usb taka smieszna jakaś , nowa mysz/pad do kompa , tablet , nowa komórka ...nie wiem ale napewno przyda się jakiś modny gadżet w tym wieku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak zaproponowałam mojemu siostrzeńcowi książkę, to mnie wysmiał hehe ;-).
Taki wiek...zaczyna się "dojrzewanie".

Ale czymś musi się interesować? Puzzle? Sprzęt sportowy? Hmmm?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
na topie wśród 10-11 latków są: książki, rzeczy związane ze sportem, ubrania, gry, może zegarek na rękę, fajny plecak na wycieczki, MP4, gadżety z angry birds, płyta z muzyką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Właśnie moje dziecko jest na etapie,że nic mu nie jest potrzebne i w sumie to nic nie chce.O! Za klockami nie przepada,ba powiem więcej On nawet nie lubi komputerów,gier i innych takich:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Można właśnie lego technic. Albo jakiś model do sklejania lub skręcania?
Albo coś z serii "zrób to sam" jest tego dużo np.:
http://allegro.pl/4m-zestaw-kreatywny-eko-rakieta-zrob-to-sam-hit-i2848225986.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałam dokładnie ten sam problem. Mam 11-to letniego siostrzeńca, który jak to obecnie dzieci, nie ma marzeń, bo wszystko ma.
Ale delikatnie go odpytałam i oprócz gier na PSP czy inne konsole, których kupić mu nie chciałam, powiedział mi, że lubi nadl klocki. Np. lego technic. A ja kupiłam mu trudniejsze bo magnetyczne. Dokładnie takie, ale są i tańsze:
http://allegro.pl/klocki-magnetyczne-250-formula-witka-wawa-i2865683963.html

Można np. tarcze na rzutki magnetyczne - też fajne, bo w mieszkaniu powiesi i nie zniszczy ostrą rzutką mebli i ścian.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry