Widok

Co sadzcie o ..........??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej kochani chciałabym kupic suknie i zastanawiam się czy warto w mariettcie?? Napisz cie co o tym sadzicie :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupiłam suknie w Marieccie, tez była mierzoona- nikt nie zaproponowal mi odswiezenia sukni, a ze jest szara zobaczylam w dziennym swietle w domu :( kest mi bardzo smutno i czuje sie troche oszukana , tymbardziej ze wam dziwczyny odswiezono suknie....
ach a wiec opinia- negatyw

Jesli jest tu ktoś z salonu Marietta to czekam na wyjasnienia

Yen.
Dzisiaj zamówiłam właśnie w tym salonie moje piekna wymarzona sukienke. I powiem Wam, ze jestem pod wrazeniem obsługi tego salonu, tyle cierpliwości ile maja panie z tego salonu to naprawde rzadkość w dzisiejszych czasach. Przemmiła obsługa, mam nadzieje, ze moje zdanie bedzie takie samo jak juz przyjdzie sukienka, a to dopiero w kwietniu (szkoda, ze tak długo muszę czekać), ale cóz warto...
Ja na razie przymierzałam sukienki tylko w Demetriosie i panie spisały się na medal! Były cierpliwe, przymierzyłam prawie wszystkie sukienki w tym salonie hihi Ale wiecie co dziewczyny, mnie się wydaje, że jak się płaci za sukienkę tyyyyle kaski to panie muszą byc miłe :) Mam nadzieję, że nie trafie nigdzie na wredne baby :) Pozdrawiam
image
do góry