Widok

Co tam się dzieje

Sklep nie ten co kiedyś, pretensje do Pani którą pali papierosy,wstyd że pracując przy żywności taki smród że musiałam wyjść,już tam zakupów nie zrobię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Zapomnialam napisać że dotyczy sklepu mięsnego Prosiaczek Banino na Klonowej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Żyjemy na wpół wolnym kraju. Więc jeszcze nikt do zakupów nie zmusza.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tam akurat nigdy nie czułam smrodu, w Manufakturze obok taka jedna blondyna grubiutka była która latała co chwilę na papieroski i pogaduszki i przy okazji wyśmiewała się z klientów. Ale od jakiegoś czasu już jej tam nie ma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też widziałam Panie sklepowe na papierosku. W tych mięsnych sklepach drażni mnie również mycie pojemników i szyb płynami- gdy obok jest mięso. Nie przełożą mięsa na jakieś wolne miejsce tylko pryskają i już . Później sama chemia w mięsie. Również często stosowana metoda zmywania cen acetonem. Na moją uwagę sklepowa odpowiedziała: a czym mamy zmywać? Spirytusem- niech szef da.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ten sklep Prosiaczek to jedna wielka pomyłka . Stare mięso , jakis czas temu wszedłem do sklepu a w zlewie 'odmaczaja' sie parówki . Chyba Pani zapomniala ich schowac .fuuj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam około dwa tygodnie temu, to moczyla ćwiartki z kurczaka w zlewie okropne Fuuj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest nowa Pani która pali papierosy w drzwiach , ładny daje przykład.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesamowite!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W delikatesach polka to też często pod murem palą papieroski a do tego są bezczelne niektóre, np taka pani Dominika przygaduje staremu człowiekowi który mógłby być jej dziadkiem, w innym sklepie by wyleciała. Zero szacunku, obsługuje ze złością.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry