Widok

Co to jest opalanie natryskowe?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny przejeżdzałam dzisiaj koło salonu i zauważyłam duzy napis:
Nowość, opalanie natryskowe...Kto mi podpowie co to jest takiego, bho mi cały czas "chodzi po głowie" czy to coś lepszego niz solarium, nada się jako zabieg upiększajacy przed Ślubem???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest niezdrowe... szybko koloruje zostawia plamy.. szkoda skory. lepiej stosowac systematycznie olejek busajna z pachnacej krainy

bylam raz na opalaniu natryskowym i wyszlo strasznie, mialam plamy.. teraz wole uzywac olejku busajna z pachnacej krainy dzieki niemu mam ladny zloty kolor skory

Ja polecam od Tanexpert sobie zamowić piankę, jak się skorzysta raz to jakość tak człowieka przekonuje że już nie wraca do innych produktów

Całe ciało 100 zł. Piękna opalenizna przed wakacjami. Zapraszam na opalanie natryskowe do Starogardu Gdańskiego (Gen.Hallera 21B) zapisy pod telefonem 502 425 453 albo online na https://wpadaj.pl/ Mamy też masaże, paznokcie, rzęsy i wiele innych, wszystko najwyższej jakości i w atrakcyjnych cenach :)

Fajna sprawa, mnie efekt takiego opalania zawsze zadowala. Najlepsze są produkty od https://tanexpert.pl/ zastanawiam się czy sama nie otworzyć z czasem takiego studia. Na pewno na produktach MineTan bym pracowała i szkolenie też od Tan Expert to byłby dobry wybór. Teraz rezygnuje się z solarium i takie opalanie na pewno się sprawdzi.

w trójmieście polecam solarium Hawana - mają tam najnowocześniejszy sprzęt a opalenizna wygląda bardzo naturalnie :)
Opalanie natryskowe teraz tylko 50 zl cale ciało!!! Gdynia 505 344 018
podam numer gg 43144816
A można jakies namiary na kolezankę? W jakim salonie można ją znalezc?
jassiama@wp.pl
Do zalozycielki postu! To opalenie nie zabrudzi bialej sukienki jesli wczesniej nim ja zalozysz porzadnie sie umyjesz. 8 godzin po zabiegu oplania natryskowego nalezy sie umyc wtedy nie ma szans na to bys ubrudzila biala sukienke najlepiej idz na to oplanie 2-3 dni przed uroczystoscia. Ja ostatniego sylwestra mialam BIALA SUKIENKE z FUTERKIEM BIALYM i nic mi sie nie ubrodzilo a robila mi to opalanie natryskowe kolezanka kosmetyczka za 60 zl bo nie stac mnie bylo wydatek 110 zl tym bardziej ze sukienka sylwestrowa i futerko biale kosztowalo majatek ale efekt był super tak jakby 15 zabiegow w solarium a tu 5 min oplania bylo:)
polecam produkty firmy be-lux polska XEN-TAN pieknie pachna sa suuuuuuuuuuuuuuuuuuper !!!! dla wszystkich dbajacych o siebie.Wspaniala opalenizna POLECAM wszystkim.
poprosze o oferte nancy69@wp.pl
Na trojmiescie w usługach mam zamieszczone swoję ogłoszenie dot.usługi opalania natryskowego więcej informacji udzielę rownież na maila karolinayanez@wp.pl
Jezeli jest Pani zainteresowana opalaniem natryskowym to proszę o kontakt pod mailem karolinayanez@wp.pl poniewaz zajmuję się wykonywaniem tej usługi.Pozdrawiam
Witam! Podaje mojego maila ponieważ dojezdzam do klientek z systemem airbrush więcej informacji na maila karolinayanez@wp.pl
karolinayanez@wp.pl dojezdzam do klientek z systemem airbrush
Witam Panie dojezdzam do klientek z systemem opalania natryskowego zainteresowane Panie proszę o meila na karolinayanez@wp.pl
A jak wygląda??? piosenkarka Pink ma w jednym teledysku świetne ujęcie jak stoi pod takim natryskiem :))))
Ja wam powiem że tu w Irlandi jest to bardzo popularne bardziej niż solarium na które możesz wchodzić maksymalnie na 9min hahaha
no ale do żeczy często przychodzą do mnie panie na paznokcie czy pedicure i obrzydliwie to wygląda bo przecież tak jak karzdy samoopalacz trzeba czasu aby on się dobrzxe wchłoniłi napewno nikt nie stoi w bezruchu aby wszystko się zabrązowiło więc np.palce nie za ładnie wyglądają wręcz jak brudne a jak zaczyna schodzić to wiadomo nierównomiernie bo przeciesz nie szorujemy się z równą siłą w każdym miejscu]
dobre z jednego powodu! np.jest sytuacja podbramkowa masz iść jutro na impreze jesteś blada jak ściana nie zdążysz się opalić na solarim więc idziesz na natrysk i po zabiegu
Nie widzę nic złego w autoreklamie:)Nie atakuj!!!
Jeśli dasz mi gwarancję że kolor będzie równy i nie będzie barwił odzieży przyjdę z chęcią.chcę tylko gwarancji.
do góry