Widok
Całe ciało 100 zł. Piękna opalenizna przed wakacjami. Zapraszam na opalanie natryskowe do Starogardu Gdańskiego (Gen.Hallera 21B) zapisy pod telefonem 502 425 453 albo online na https://wpadaj.pl/ Mamy też masaże, paznokcie, rzęsy i wiele innych, wszystko najwyższej jakości i w atrakcyjnych cenach :)
Fajna sprawa, mnie efekt takiego opalania zawsze zadowala. Najlepsze są produkty od https://tanexpert.pl/ zastanawiam się czy sama nie otworzyć z czasem takiego studia. Na pewno na produktach MineTan bym pracowała i szkolenie też od Tan Expert to byłby dobry wybór. Teraz rezygnuje się z solarium i takie opalanie na pewno się sprawdzi.
Do zalozycielki postu! To opalenie nie zabrudzi bialej sukienki jesli wczesniej nim ja zalozysz porzadnie sie umyjesz. 8 godzin po zabiegu oplania natryskowego nalezy sie umyc wtedy nie ma szans na to bys ubrudzila biala sukienke najlepiej idz na to oplanie 2-3 dni przed uroczystoscia. Ja ostatniego sylwestra mialam BIALA SUKIENKE z FUTERKIEM BIALYM i nic mi sie nie ubrodzilo a robila mi to opalanie natryskowe kolezanka kosmetyczka za 60 zl bo nie stac mnie bylo wydatek 110 zl tym bardziej ze sukienka sylwestrowa i futerko biale kosztowalo majatek ale efekt był super tak jakby 15 zabiegow w solarium a tu 5 min oplania bylo:)
Ja wam powiem że tu w Irlandi jest to bardzo popularne bardziej niż solarium na które możesz wchodzić maksymalnie na 9min hahaha
no ale do żeczy często przychodzą do mnie panie na paznokcie czy pedicure i obrzydliwie to wygląda bo przecież tak jak karzdy samoopalacz trzeba czasu aby on się dobrzxe wchłoniłi napewno nikt nie stoi w bezruchu aby wszystko się zabrązowiło więc np.palce nie za ładnie wyglądają wręcz jak brudne a jak zaczyna schodzić to wiadomo nierównomiernie bo przeciesz nie szorujemy się z równą siłą w każdym miejscu]
dobre z jednego powodu! np.jest sytuacja podbramkowa masz iść jutro na impreze jesteś blada jak ściana nie zdążysz się opalić na solarim więc idziesz na natrysk i po zabiegu
no ale do żeczy często przychodzą do mnie panie na paznokcie czy pedicure i obrzydliwie to wygląda bo przecież tak jak karzdy samoopalacz trzeba czasu aby on się dobrzxe wchłoniłi napewno nikt nie stoi w bezruchu aby wszystko się zabrązowiło więc np.palce nie za ładnie wyglądają wręcz jak brudne a jak zaczyna schodzić to wiadomo nierównomiernie bo przeciesz nie szorujemy się z równą siłą w każdym miejscu]
dobre z jednego powodu! np.jest sytuacja podbramkowa masz iść jutro na impreze jesteś blada jak ściana nie zdążysz się opalić na solarim więc idziesz na natrysk i po zabiegu