Widok

Co to może być za choroba ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Moja prawie czteroletnia córka troche smarcze od poniedziałku. We wtorek pojawił się lekki kaszel. W nocy goraczka 39.5 majaczenie o potworach leki przeciwgoraczkowe i koniec goraczki. Bylismy w srode u lekarza i osluchowo troche. Dala inhalacje bo antybiotyk niedawno brala. Na drugi dzien po inhalacjach u lekarza bylismy i osluchowo lepiej. Dzisiaj w nocy goraczka 40 stopni . Znowu potwory i caly dzien nie ma goraczki. Kaszle lekko . Z nosa jej cos tam leci ale jakos nie specjalnie. Nie wiadomo co to moze byc. W poniedzialek chce isc do lekarza swojego bo musi chyba dac na jakies badania. To chyba nie jest normalne . Czy ktos tez tak mial podobnie z goraczka ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapomnialam dodac ze mocz sama prywatnie.zrobilam i wszystko jest ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wirus
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U was to przynajmiej oprócz gorączki jest cos innego. U nas nic. Tylko goraczka od soboty 39st i nic więcej.

To może być angina ,jeszcze raz do lekarza ,nie zawsze widać naloty ropne na migdałach Gorączka na wirusa jest za wysoka

trzydniówka?
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu

W czasie ferii zimowych moje 2 córy miały przez równe 7 dni gorączkę po 39 st. Innych objawów brak, byliśmy u lekarza - osłuchowo czysto. Po tych 7 dniach wszystko samo przeszło jakby ręką odjął.

Moja córka Też kilka razy miała przez 5 lub 7 dni tylko gorączke.

Tylko moja corka nie miala przez jakis okres tylko to byly jednorazowe nocne goraczki i to nie male

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pompa ciepła (25 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

do góry