Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pełne zadowolenie! wątek zamknięty Pani Agnieszka w 100% spełniła moje oczekiwania dotyczące wiązanki ślubnej....
~Marta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 września 2014

Prawdziwe dzieła sztuki! wątek zamknięty Panie Agnieszka i Beata zaczarowały całą naszą rodzinę wykonanymi...
~Agata
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2014

kwiaciarnia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z usług gdyż jak dzwonie i zamawiam to pani...
~krzysiek fioletowe róże
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 lutego 2014

słoneczniki dla mojego męża wątek zamknięty Jednym sposobem wyrażania czuć jest obdarowywanie ukochanej osoby kwiatami do...
~Bożena
-

dodano: 27 stycznia 2014

Pani Agnieszka Aniol wątek zamknięty Przed kilkoma miesiacami zadzwonilem z Hannoveru i poprosilem o przygotowanie...
~Miroslaw Grotkowski z Hannoveru
-

dodano: 9 września 2013

obsługa przy dekoracji kościoła oraz bukiet ślubny wątek zamknięty Witam bardzo bym chciała polecić tę kwiaciarnie, dekoracja kościoła było...
~magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 października 2012

fantastycznie wykonane zlecenie wątek zamknięty Pani Agnieszka po wszystkich ustaleniach telefonicznych z Leeds, Anglia...
~Ryszard Wojt
-

dodano: 26 września 2012

Bukiet ślubny. wątek zamknięty Zamówiłam u Pań bukiet ślubny ze słoneczników. Jestem zachwycona nim. Polecam...
~Ania
-

dodano: 30 maja 2012

opinia wątek zamknięty Zamówiłem bukiet dla żony na rocznicę ślubu - był wspaniały i w dobrej cenie...
~Marek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 października 2011

Praca z Nimi to przyjemność! wątek zamknięty Korzystałam z usług Dziewczyn w cofficiarni kilkakrotnie. Po pierwszej...
~Grażyna
-

dodano: 18 października 2011

Opinia wątek zamknięty Korzystałem z oferty Cofficiarni kilkakrotnie , jestem bardzo zadowolony ....
~Krzysztof
-

dodano: 17 października 2011

zaczęło się od bukietu wątek zamknięty chciałam zamówić jedynie bukiet , ale gdy byłam w różnych kwiaciarniach to...
~ania męzatka od 3 miesiecy
-

dodano: 6 października 2011

bukiet wątek zamknięty zamówiłem bukiet z róż dla mojej narzeczonej, dostawa była na czas,...
~Jan
-

dodano: 29 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry