Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
TO BEER OR NOT TO BEER wątek zamknięty tego typu impreza odbywa się od 4 lat w Sopocie w poniedziałek.. Pomysł...
~monika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 października 2010

WSZYSTKO OKAY ALE SELEKCJA SIE OPUŚCIŁA.... wątek zamknięty Jestem stałą bywalczynią tego klubu od samego otwarcia.Przez pierwsze pół...
~;)))
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2010

CZWARTKOWA RAP IMPREZA wątek zamknięty Gratulacje za czwartkową imprezę robiona przez Gracz Group! Wiecej takich...
~Boryna
-

dodano: 16 maja 2010

Świetna zabawa wątek zamknięty bardzo miła atmosfera obsługa , fajna muzyka gorąco polecam świetny club do...
~chemik
-

dodano: 26 kwietnia 2010

tragedia wątek zamknięty klub jedyne co ładny...reszta masakra...obsługa tragiczna..co do muzyki to...
~studenci
1

dodano: 20 grudnia 2008

Super wątek zamknięty Jest to jeden z nie wielu klubów który ma świetną ochronę. Panowie bardzo...
~Ag.
-

dodano: 27 lutego 2010

pozytywne zaskoczenie wątek zamknięty Ostatnio pierwszy raz wybrałam sie ze znajomymi do copacabany, jest to bardzo...
~Pati
-

dodano: 14 stycznia 2010

super wątek zamknięty extra muzyka obsluga sympatyczna, wszystko super, impreza przednia polecam...
~Marcin
-

dodano: 12 stycznia 2010

Polecam;) wątek zamknięty Klub calkiem przyjemny. Fajny wystroj, niezly klimat, plus za pokaz z ogniem....
~2011
-

dodano: 10 stycznia 2010

Urodziny Copacabany wątek zamknięty Wczoraj byłem na 1 urodzinach Copacabany :) super impreza, fajny wystrój,...
~Rysiek
-

dodano: 19 grudnia 2009

Masakra wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam tego klubu. Tłok, że ledwo można przejść już nie...
~Sylwia
-

dodano: 29 listopada 2009

Rewelka wątek zamknięty JAK DLA MNI E JEDEN Z NAJLEPSZYCH KLUBOW W 3MIESCIE. DOBREJ KLASY %%% MILA...
~DYGUS
-

dodano: 23 listopada 2009

Niestety gdańska copacabana nie należy do klubów na jakimkolwiek(!) poziomie.. wątek zamknięty Rozumiem, że jest to miejsce dla studentów, ale kluby akademickie też...
~magda
1

dodano: 13 czerwca 2009

DJ Tragedia wątek zamknięty Powiem tak, Klub Moze i ładny. Wystrój i w ogóle . Ale ten DJ, zwłaszcza na...
~:)
2

dodano: 24 maja 2009

... wątek zamknięty ogólnie jest ok. byłam kilkarazy ale ostatnio bardzo sie rozczarowałam... po...
~Ola
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 20 października 2009

Swieto Piwo wątek zamknięty Zerżneli Swieto Piwa z .... w Sopocie. Nawet nazwe te sam zrobili!! Wdac, ze...
~artur
-

dodano: 12 października 2009

Tragiczna ochrona wątek zamknięty Witam!!! Wczoraj zagościłam pierwszy raz w tym klubie,ogólnie wystrój jak i...
~Lili
-

dodano: 12 lipca 2009

Swietna zabawa-rewelacja wątek zamknięty Klub świetny, przemiła obsługa, jest się gdzie pobawić, muzyka do wyboru na...
~marta
-

dodano: 1 lipca 2009

Weźcie sie ludzie Ogarnijcie!!! wątek zamknięty ludzie wezcie sie ogarnijcieco wy macie do tego ochroniarza ... ciekawe co...
~kto zna ten zna:**
-

dodano: 14 czerwca 2009

super miejsce:) wątek zamknięty Goraco polecam:)
~Patrycja
-

dodano: 4 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
54

49

wątków

do góry