Widok

Córki dancingu

Córki dancingu Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Córki dancingu.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Git

Git
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13

Pomocna

Bardzo mi się podoba ta opinia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

shit nie git.

To nie git ale shit. Belkot. Teraz na kazdy belkot ktory pseudoautorzy nazywaja zapewne sztuką można dostać kasę?... Nieprawdopodobne...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

totalne zaskoczenie

Ten film to musical o polskim dancingu i dwóch syrenach, które chcą śpiewać w klubach. Momentami naprawdę przerażający, więc raczej nie dla miłośników małej syrenki. To nie ta bajka.
Na uznanie zasługuje muzyka i świetni aktorzy, ale przede wszystkim kostiumy i przekonująca charakteryzacja. Warto zobaczyć i dać się zaskoczyć.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Odradzam..

Niestety odradzam. Stanowczo. Jeśli to miała być bajka dla dorosłych - to na poziomie naiwności niemowlaka straszonego wypróżnioną dynią. Poziom realizacji i prowadzenie aktorów - hmm - nie chcę używać tu brzydkich słów. A szkoda, bo miałam nadzieję, że to będzie coś dobrego. Smutne to.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10

dobry musical

nieskomplikowane w oglądaniu, można odpocząć
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Świetny film, ale nie dla każdego.

Polski musical! Fenomenalna muzyka zespołu Ballady i Romanse, ciekawe postacie, Kinga Preis. Brać w ciemno. Ja bawiłam się doskonale, nareszcie coś odmiennego, lżejszego, z dystansem. Oczarował mnie od pierwszej sceny. No i polski kandydat na festiwalu Sundance.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12

Porażka

Pierwszy raz w życiu wyszłam z sali w trakcie seansu.Beznadzieja, nuda, szkoda kasy.Stanowczo odradzam.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

zarąbisty - nie dla każdego :) ale polecam

pójść, obejrzeć i zachwycać się tym, że w Polsce też mamy fantazję :) brawo Bolesto
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Córki Dancingu

Jak mozna taki ,banalny film produkowac. Chała zupełna,Brak jakigos wątku.
Tlko fantazja, okucieństwo i niby seks. Szkoda czasu, Odczułem zupełny niesmak i ohydę.Powinien byc usunięty z ekranów.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

totalna bzdura

Coś strasznego,tego czegoś nie powinno się wypuszczać w ogóle na ekrany.ogólnie wstręt obrzydzenie fujj
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

co za bzdura

Jeżeli komuś nie przeszkadza, że film jest całkowicie pozbawiony sensu, a w dodatku jest fanem "Sagi Zmierzch" i identyfikuje się z "Salą samobójców", to dla takich osób może to być strzał w dziesiątkę. Dla mnie to był strzał w kolano.

Może niektóre piosenki ładne, ale to niestety filmu nie ratuje.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Corki dancingu

ODRADZAM szkoda pieniedzy ! Bardzo zle wrazenie wrecz niesmak wiele osob opuscilo sale w trakcie trwania filmu.Dawno nie widzialam nic tak bezwartosciowego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

rozczarowana

Bardzo zły film. W wielu momentach śmiech na sali .... z zażenowania. Wnioskuje po komentarzach :-) Bilet 25 zł. miny osób po wyjściu z filmu bezcenne..... Rozczarowanie, zażenowanie, zdegustowanie ...... Pomysł na musical ok. ale po co osadzać ten pomysł w konwencje trzeciorzędnego horroru .... Wyszedł z tego banał. Gdyby reżyser pozostawił to w konwencji bajki ... o miłości i poświęceniu mogło być ciekawie a wyszło śmiesznie ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jakby mi taka corka wyszła, byłbym rozczarowany

i zazenowany :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

beznadzieja

poszłam na film ponieważ był tak reklamowany jak komedia disco polo nie tylko ja bo wiele osób po zobaczeniu po 30 m można wyjść chyba że ktoś lubi okropne sceny zjadanie ludzi itp film dno totalne
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dno 3

Zastanawiam się, jak tak można się nabrać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Filmy

Kopnęłabym cię, gdybym mogła (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kopnęłabym cię, gdybym mogła . Przeczytaj o filmie.

Piep*zyć Mickiewicza 3 (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Piep*zyć Mickiewicza 3 . Przeczytaj o filmie.

Najświętsze Serce (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Najświętsze Serce . Przeczytaj o filmie.

do góry