Widok
Corrs
Nie chodzi mi o to, zeby moja wypowiedz do jednej osoby byla czytana przez tlumy, moje wypowiedzi w HP w DB dotyczyly spraw, jakie zaprztaja glowy wielu osob. jesli w taki sposob istnieje mozliwosc wyjasnienia komus czegos, to czemu nie ? Przeciez, gdyby nie HP wiele osob dalej byloby zagubionych... I samemu mozna sie wiele dowiedziec z HP.
Reportarz o HP w dzisiejszym DB
Bodybuilder i Machoman, czyli Michal i Marcin - autorzy reportarzu o HP napisali jakobym mowila cos, czego w istocie nie powiedzialam ! W ogole w tym reportarzu zostaly bardzo sprytnie zatuszowane prawdziwe przyczyny zamkniecia HP, wiele rzeczy jest naciagnietych.....
HP w inecie
wlasnie bylem w hp na naszymmiescie i czuje sie beznadziejnie zdolowany.... juz bardziej naszemu hp w inecie odpowiada forma trojmiejska (tu mialy byc wykzykniki ale piszac jedna reka nie moge sobie dac rady :( a pisze jedna reka bo mialem wczoraj wieczorem wypadek..... kogos intereuja szczegoly ??
CORRS
Gdy nie możesz znaleźć latarki, lepszy reflektor niż głucha ciemność. Jeśli pytasz o drogę- stań na środku ulicy, tam spotkasz odpowiedź. Masz rację, jeśli chcesz przekazać coś przyjacielowi, nie potrzebujesz publiczności, ale jeśli chcesz wywołać burzę mózgów, jeśli chcesz usłyszeć ludzkie opinie na dany przez Ciebie temat, stajesz na podwyższeniu i kierujesz swe słowa w przestrzeń, która, w zależności od tego iloma słuchaczami się wypełni, staje się drogowskazem Twojej prawdy. Dopiero wtedy możesz się przekonać jak bardzo Twoja prawda jest bliska innym, jak bardzo jest kontrowersyjna. Szkoła odcina dopływ do fontanny naszych własnych słow, rodzina uczy brakiem czasu, że będzie szybciej jeśli coś pozostanie w ciemnym zaułku, nieoświetlone wymianą poglądów, a szara ulica porywa nas bezmyślną pogonią za chwilą. 20 przemyślanych słów, staranie przepisanych na wywalczony qp do wolności nie zostanie zastąpionych internetowym "wszystkim", internetowym "niczym"
Pozdrawiam gorąco ex Mansona
Pozdrawiam gorąco ex Mansona
Uwagi do Gradki na Trojmiescie
Witam wszystkich,
Ostatnio uwazniej przygladamy sie wypowiedziom w naszym serwisie (HP) z uwagi na rozne akcje protestacyjne zwiazne z zakonczenie dodatku HP w DB.
Mam wraznie ze znaczna czesc osob ma uwagi do technicznej strony pracy HP na Trojmiescie. Jako autor oprogramowania bardzo prosilmy o nadyslanie uwag/koncepcji na moj adres. Mysle ze razem z Wami uda nam sie podpracowac wszystko, aby dzialalo zgodnie z potrzebami uzytkonikow.
Ostatnio uwazniej przygladamy sie wypowiedziom w naszym serwisie (HP) z uwagi na rozne akcje protestacyjne zwiazne z zakonczenie dodatku HP w DB.
Mam wraznie ze znaczna czesc osob ma uwagi do technicznej strony pracy HP na Trojmiescie. Jako autor oprogramowania bardzo prosilmy o nadyslanie uwag/koncepcji na moj adres. Mysle ze razem z Wami uda nam sie podpracowac wszystko, aby dzialalo zgodnie z potrzebami uzytkonikow.
do Marsa
Hyde Park w Naszymmieście jest dosyć niewygodny i nieczytelny, lecz jednocześnie posiada jedną dobrą zaletę.....Jest podzielony tematycznie, a to doskonała cecha, której tutaj brakuje. Oczywiście każdy pisze tam, gdzie mu się podoba. Ja wybrałem alternatywę i piszę do obydwu.
Jeśli chodzi o starych gratkowiczów, to ciekaw jestem czy mnie kojarzysz.
Jeśli chodzi o starych gratkowiczów, to ciekaw jestem czy mnie kojarzysz.
Atma....
Proszę o pilny kontakt....Prawdopodonie, któreś konto pocztowe szwankuje (moje albo Twoje), co uniemożliwia przesyłanie szybkich wiadomości (jeśli w ogóle coś przejdzie... :-( ). Poza tym najbliższe spotkanie filozoficzno - ezoteryczne w końcu się odbędzie. Uczestnicy - Dracon, Azrael (vel Doroba), Faithless i ja.
Pozdrawiam .... :))))))
Pozdrawiam .... :))))))
Ludzie....głowa do góry.....
Niektórzy narzekają na zatracenie orginalnej aury, jaką wytwarzało przeglądanie standardowej gazety. Owszem, zgoda. Lecz z drugiej strony, tutaj przynajmniej można coś konkretnego napisać, nie ograniczając się do 20 słów.
Szkoda jedynie, że jednak niewielka ilość osób z oryginalnego HP ma dostęp do net'u
Szkoda jedynie, że jednak niewielka ilość osób z oryginalnego HP ma dostęp do net'u
MarS
Nie kojarzysz?. Przyszedłem do gratki na początku 1997r., lecz moja działalność opierała się przeważnie na rubryce B, więc to może być powodem. Poza tym, nie przypominam sobie, bym do Ciebie pisał jakiekolwiek qpony, czy też rozmawiał na jakichkolwiek zlotach (szczególnie tych dużych - Pachołek, Gdynia itp.)
Atma
Naprawdę szkoda...cywilizacja choć pomocna, kiedyś wszystkich wpędzi do grobu. Zgubiłem gdzieś Twój numer telefonu, dlatego nie mogłem skontaktować się przez formę bardziej bezpośrednią. Żałuję, że zabraknie Ciebie na zlocie ezoteryczno - filozoficznym.
A tak poza tym....musimy się jeszcze umówić w tym roq
Pozdrawiam....
A tak poza tym....musimy się jeszcze umówić w tym roq
Pozdrawiam....
mixerus
kto ci to powiedzial hmmmmmmm
kto ?????????????
nasze zgromadzenie dalej istnieje
i dalej zbiera zniwa. ;-PPPPPPPPPPPPPPPP
tylko ze nie wykorzystujemy mojego ukochanego
hehehehe a co ty myslales ze majac 200 facetow na uczelni bede siedziec z zalorzonymi rekoma
oni sami sie prosza bym ich wykorzystala
kto ?????????????
nasze zgromadzenie dalej istnieje
i dalej zbiera zniwa. ;-PPPPPPPPPPPPPPPP
tylko ze nie wykorzystujemy mojego ukochanego
hehehehe a co ty myslales ze majac 200 facetow na uczelni bede siedziec z zalorzonymi rekoma
oni sami sie prosza bym ich wykorzystala