Widok

Corrs

Nie chodzi mi o to, zeby moja wypowiedz do jednej osoby byla czytana przez tlumy, moje wypowiedzi w HP w DB dotyczyly spraw, jakie zaprztaja glowy wielu osob. jesli w taki sposob istnieje mozliwosc wyjasnienia komus czegos, to czemu nie ? Przeciez, gdyby nie HP wiele osob dalej byloby zagubionych... I samemu mozna sie wiele dowiedziec z HP.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Reportarz o HP w dzisiejszym DB

Bodybuilder i Machoman, czyli Michal i Marcin - autorzy reportarzu o HP napisali jakobym mowila cos, czego w istocie nie powiedzialam ! W ogole w tym reportarzu zostaly bardzo sprytnie zatuszowane prawdziwe przyczyny zamkniecia HP, wiele rzeczy jest naciagnietych.....

HP w inecie

wlasnie bylem w hp na naszymmiescie i czuje sie beznadziejnie zdolowany.... juz bardziej naszemu hp w inecie odpowiada forma trojmiejska (tu mialy byc wykzykniki ale piszac jedna reka nie moge sobie dac rady :( a pisze jedna reka bo mialem wczoraj wieczorem wypadek..... kogos intereuja szczegoly ??

CORRS

Gdy nie możesz znaleźć latarki, lepszy reflektor niż głucha ciemność. Jeśli pytasz o drogę- stań na środku ulicy, tam spotkasz odpowiedź. Masz rację, jeśli chcesz przekazać coś przyjacielowi, nie potrzebujesz publiczności, ale jeśli chcesz wywołać burzę mózgów, jeśli chcesz usłyszeć ludzkie opinie na dany przez Ciebie temat, stajesz na podwyższeniu i kierujesz swe słowa w przestrzeń, która, w zależności od tego iloma słuchaczami się wypełni, staje się drogowskazem Twojej prawdy. Dopiero wtedy możesz się przekonać jak bardzo Twoja prawda jest bliska innym, jak bardzo jest kontrowersyjna. Szkoła odcina dopływ do fontanny naszych własnych słow, rodzina uczy brakiem czasu, że będzie szybciej jeśli coś pozostanie w ciemnym zaułku, nieoświetlone wymianą poglądów, a szara ulica porywa nas bezmyślną pogonią za chwilą. 20 przemyślanych słów, staranie przepisanych na wywalczony qp do wolności nie zostanie zastąpionych internetowym "wszystkim", internetowym "niczym"

Pozdrawiam gorąco ex Mansona

Corrs

No właśnie.....

PHP na HYDEPARK

PROOOOOSZE

Do korzeni

Pora wrocic do korzeni Hyde Parku, czyli do Dziennikowej Gratki, ktorej przedluzeniem jest HP w naszemiasto.pl

Uwagi do Gradki na Trojmiescie

Witam wszystkich,

Ostatnio uwazniej przygladamy sie wypowiedziom w naszym serwisie (HP) z uwagi na rozne akcje protestacyjne zwiazne z zakonczenie dodatku HP w DB.

Mam wraznie ze znaczna czesc osob ma uwagi do technicznej strony pracy HP na Trojmiescie. Jako autor oprogramowania bardzo prosilmy o nadyslanie uwag/koncepcji na moj adres. Mysle ze razem z Wami uda nam sie podpracowac wszystko, aby dzialalo zgodnie z potrzebami uzytkonikow.

ATMA

O 21.30 na uczelni bylas?;) Nawet w gazecie Cie cytuja, ale jak czytam bez autoryzacji. Co do artykulu zgadzam sie z Toba, jest w formie prezentacji wybiorczej i zachowawczej...ale to zdaje sie forma kompromisu, lecz nie najlepiej popartego. Pozdrawiam.

Hyde Park w Internecie

Wydaje mi sie, ze zastosowana forma forum dyskusyjnego nie jest najlepsza, w kazdym razie przede wszystkim uzyty graficzny sposob prezentacji (za malo przejrzysty).

Plagiat

Jak najbardziej popieram uzycie PHP, to przeciez powinno im ulatwic sprawe, zwlaszcza, jesli ta forma gratki sie przyjmie.

Pomocyyyyyy !~!!!!!!!!!1

Mieszkam we Wrzeszczu na ul. Grunwaldzkiej. Proszę wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc w znalezieniu firmy ktora zajmuje sie sztywnymi łączami. Ja przez ten modem i TPSA to zbankrutuje !!!!!!!! Dajcier jakiś znak-sygnał !!!!

Tu Lenia

O Boze ale to wyglada dziwnie...Chyba sie nie przyzwyczaje. Smutne jest to, co zostalo z tego naszego kochanego, PAPIEROWEGO Hyde Parku...

Pozdrawiam Wszystkich tutaj.

Witajcie kochani!!!

Jejku, jak dobrze Was widzieć!Strasznie się cieszę,
że tu jestescie.A gdzie reszta?

Fiona, RYOUKO, LENNONKa

JesTeśmy, plączemy się TU pO kątacH.

Hurra!

Ludzie!!!!!Snieg pada!Hurra, hurra!Nareszcie, ha ha ha, jak sie ciesze!
Mixer.Fiona i Ryouko To jedna osoba...Czyli ja...Pozdrawiam cieplo!

Crazy

eeeh ty czemu nic do mnie nie napisales
moze nie wyladuje na emeryturze
hehehe tylko nie zawiedz mnie i battie
linux czeka no i my dwie

else vel ciri

Czesc hmmm mam nadzieje ze nie zapomnialas o mnie.
to co kiedy spotkanko?
albo wpadnij kiedys do mnie na wydzial
boginka ciemnosci

plagiacik

hehe dostales :PPP
a teraz czemu nie spisz do lozka
>:)))))))))))))))))

krabate

nie martw sie o mnie ja sobie rade dam :)
a spac zawsze mozna w dzien
kto mi w tym przeszkodzi?
a w nocy?
sasiedzi buszuja

Inne tematy z forum Hydepark

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry