Widok

Cos nowego

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcialam sie pochwalic wrazeniami z wesela mojej znajomej...z tej okazji zaprosila na swoj slub zespol taneczny ktory zaprezentowal tance irlandzkie i mala zabawe irlandzka i ogolnie wesele bylo w stylu irlandzkim :) Zabawa byla super :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja widziałam na jednym weselu, jak przyszły tancerki z teatru muzycznego i tanczyły dla młodej pary
image
ale super
Ja osobiście wolałabym, żeby na moim weselu tańczyli i dobrze bawili się goście, niekoniecznie tancerki, które każdy może sobie poogladać w teatrze, gdy ma na to ochotę:)

image
jedno drugiemu nie przeszkadza. ja bawiłam sie bardzo dobrze, a taki oryginalny wystep pozostaje na długo w pamięci, i gosci i pary młodej (dodam, ze to była niespodzianka dla pary młodej)
image
Aaaa, skoro niespodzianka, to super!:) Myślałam, że sami chcieli maxymalnie uatrakcyjnić wieczór, a nie lubię przeginania... Pozazdrościć pomysłowości niespodziankodawcy!:)))

image
dobrze, że wszyscy są zadowoleni:)

image
aaa no ja tez cos takiego widziałąm kiedys u znajomej na weselu, własnie z klimatami z irlandii, był zespół normalny,grający, znali kilak kawałkow Irish, był zespoł ,kilka lasek które dały pokaz ze STEPOWANIEM!!szok!! a potem poprowadziły zabawę do oczepin. Genialnie rozruszały towarzycho. Było super no i niesamowite przezycie. Tylko nie wiem ile to mogło kosztować .Ale jak chcecie to sie dowiem co to za zespół i ile wziął za to.
Persil
Hihi ciekawe co to za zespól... Ja tancze wlasnie w zespole tanca irlandzkiego, ale na swoim weselur aczej nei zastepuje - suknia z trenem utrudnia to (i nie tylko to) na calej linii... :) Ale bedzie irlandzki akcent - pierwszy taniec i przepiekna piosenka "Gdy wroce do Irlandii mej".
Zielona wyspa rulez ;)

image
"Dealan-de" co by to nie było:D taka nazwa ,ale wyglądały super! a na tancu sie nieco znam :P szkoda ze nie irish :(
Dealan-De sa super! :) Tyle moge powiedziec, bo chodze do nich czasem na treningi :) I stepuja az wzrok ne moze nadazyc za ich nozkami :)

image
Persil ja kojarze Twój nik i nefretete z innego "tanecznego forum" czy to mozliwe????
raczej nie, jak jestem na innych forach to mam inne nicki zazwyczaj.
Pozdro
Persil
czyli to przypadek że Persil i Nefretete wpisują się do księgi gosci jednej z trojmiejskich szkół tańca... ??? a już myslałam no i jak jeszcze napisałaś ze masz coś wspólnego z tańcem...
do góry