Widok

Coś o santanie ;)

Wesele Temat dostępny też na forum:
Santana to poprostu samotna, niechciana i niekochana dziewczyna której brakuje chłopa więc siedzi na tym forum i nam zazdrości! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pierwszy
Pod nikiem Santana piszą dwie lub nawet trzy różne osoby. Cel? Zdyskredytowanie opini o jednym z salonów.
Mi się jdnak wydaje że trzeba coś z tym zrobić! Może napisać do administartora tej strony .......... nie wiem......
Zgadza się - osoba ukrywająca sie pod paroma nickami od pół roku jedzie na Mariettę, wymyslając w zalezności od nicku inną historię - wszystkie zostały wysłane z jednego , tego samego komputera!!!!!!!!!!!
słuchajcie, trzeba coś z tym zrobić; przecież to nie jest normalne,że część dziewczyn ucieka z forum dlatego, że jakaś impertynencka i obłudna osóbka wypisuje dziwne rzeczy (ani nie bronię, ani nie krytykuję salonu marietta--nie wiem jak tam jest, ale to co ona wypisuje to chyba przesada). na innych forach dziewczyny (i nie tylko) wymieniają się przydatnymi radami, a u nas................tragedia. kiedyś podałam dziewczynom z innego forum nasz adres--były niemile zaskoczone. myślicie, że można taką osobę jakoś zablokować albo usunąć? jeśli tak to do roboty!

pozdrawiam, kala

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry