Widok

Coś podobnego!

Taki mały kamyczek pociągnął lawinę... Wierzyć trudno...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś

egzamin już zdał >:-)
Ktoś
dobrze poczuł się >:-))
Ktoś
raźnym krokiem tu wkracza > ::)))
i punkt widzenia swój
na widnokrąg Hydeparku wtacza!

Chór: SY-zyf SY-zyf SY-zyf

Kilka uwag na marginesie, LETNIM świtem

Awari : dziękuję , nie omieszkam, jak tylko czas pozwoli...

maplewood: - przykro mi się robi, gdy czytam Twoje zjadliwe posty. Kiwdul usłyszał już, co miałaś mu do powiedzenia. O co więc chodzi teraz? A jeżeli już musisz ciągnąć ten smutny wątek, to dlaczego nie stać Cię na pozbawioną ironii i podtekstów dyskusję? Masz na celu dojście do prawdy, czy poniżanie innych? Zawsze wpajano mi zasadę " Uważasz , że to poważny problem - rozmawiaj o nim poważnie". Nie myśl, że ludzie są ciemni, nie sądź, że nie są w stanie rozpoznać stosowanych przez Ciebie sztuczek i kierujących Tobą emocji - nieczystych emocji, dodam... Strategię, którą stosujesz, znam doskonale - sam kiedyś doznałem czegoś podobnego na własnej skórze... Żałuję, że nie mam czasu na pracowite przeklejanie - gdybym miał, to pokazałbym Ci za pomocą Twojej ulubionej metody - "egzegetycznej" :) - jak trudno obronić się przed tak formułowanymi zarzutami, jak od razu wytrąca się w ten sposób drugiej stronie wszelką broń, pozostawiając tylko mały plastikowy pistolecik na wodę, wzbudzający głośny śmiech publiki. Dobra, efektywna i efektowna metoda, nie ma co... Do gnębienia ludzi trudno znaleźć lepszą... Ale niestety - tylko do tego. A co do Twojego nicka - wbrew temu , co napisał Kiwdul - uważam, że jednak mówi wiele, tyle że nie po polsku - ciekawe czyim jesteś KLONEM..., MAPLEwood, w tym lesie?? W sumie dość banalne..., nawet bardzo. Gdzieś już to widziałem.

J. - Rebus rozwiązałem... te Twoje dwa rekwizyty " i (...) i (...)" zimowym świtem... Chyba sam/sama widzisz, że to nie na miejscu... Dlatego zapewne wykropkowałeś/łaś. Co najmniej niestosowne! Biedny/a , skrzywdzony/a, pamiętliwy/a poeto/tko: "Taki cytat, choć z noblisty, nie pasuje do tej listy".

Maplewood

Musze Ci przyznać, że tym razem przeszłaś samą siebie BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWO!!!!!!!!!

A z tą małpeczką to może i coś w tym jest :-)

Maplewood

Może by tak zmienić ći pseudonim. Małpeczka hmmm Byłaby bardziej obrazową ksywką....

Maplewood

Lubisz bawić sie w cytowanie. Hmm ciekawe dlaczego? Czyżby z braku umiejętności samotworzenia. Wiem, że cytowanie kogoś jest baaardzo trudnym zajęciem....Baaardzo trudnym. Dlatego pewnie jesteś tu najbardziej barwną postacią zasługującą na uwagę, bo i przecież przepisanie kilku zdań wymaga tak dużego wysiłku fizycznego jak i psychicznego, na który tylko Ciebie stać... Wprost Cię podziwiam...Nie mogę wyjść z zachwytu...Jakaś Ty WIEEELKAAAAA...

Maplewood

Jeśli gdzieś zacytujesz moje banialuki daj znać ok? Chcę wiedzieć kiedy rozsławisz moje imię... I naturalnie nie myśl, że to co napisałem ma podtekst ironiczny... bo oczywiście tak nie jest... :-) Korzystając z okazji pozdrawiam moją kserokopiarkę...ale ona niestety cytuje dosłownie nie dodaje nic od siebie, nie zmienia sensu

Nielot Kiwi i inni

Wielki nieobecny dał głos :) Czyżby do wszystkiego , co zostało napisane, należało jeszcze dodać "Tchórz"... A fe! Wybaczyć mężczyźnie można wiele, ale na pewno nie tchórzostwo... Boisz się, co? Ambicja cierpi? Tak tu rządziłeś, tak się puszyłeś, tak wszystkich ustawiałeś. Silny i wielki. Kilka słów niemiłych padło pod Twoim adresem i wymiękłeś, koleś, wymiękłeś jak nieprzymierzając... nie chcę powiedzieć co. Nie lubimy sytuacji kryzysowych? Stresujemy się. Cała nasza wielkość i siła płynie z poparcia i akceptacji, jakie otrzymujemy od innych??? Wsparcie nas dowartościowuje, wsparcie nas stwarza, wsparciu zawdzięczamy byt, co? Dlatego w czasie pierwszej naszej wymiany zdań kwiliłeś, żebrałeś, żeby poparł cię Stworek, miałeś do niej pretensje, że milczy, że nie broni, że własnym ciałem nie zasłania, a jeszcze dogaduje, jeszcza coś tam dorzuca. Śmieszne. Gdyby mecenassss Baginsssss nie wtrącił swoich trzech groszy, to pewnie dalej siedziałby "Pan Nieobecny" jak myszka pod miotłą w kącie... Też zaproponuję zmianę nicka. Na "Kiwi - Nielot", względnie "Kiwi Niskolot".

Panie mecenassssie Baginsssss, dostałeś Pan już kopertę? Grubą?? A może Pan powiesz, że po nocy i po próżnicy bezinteresownie japę zdzierasz??? Ech... żadnych zasad moralnych w tej palestrze. Nie widzisz człowieku kogo bronisz? Zła bronisz!!! A może to samcza solidarność? Dokopać kobicie!! Co nam będzie wytykać!. A z tym klonem... no, no... Trzymaj nos we własnych sprawach! BILBO Bagginssss!

Maplewood

Śmieszy mnie Twoje choroba psychiczna polegająca na przesadnej wierze w swoją wielkość :))))))))))

Maplewood

Wiesz nawet kretyn domyśliłby się, że piszę tak rzadko tylko ze względu na ograniczony dostęp do internetu...bo z jakiegoż innego powodu???...Strach przed tak wzniosłymi małpiątkami jak Ty?...Zbiera mnie na mdłości...

Maplewood

Czemuż bronisz tak swej kobiecości? Zapisałaś sie do feministek? Pozdrów je ode mnie

Maplewood

M-me to dziwne jak bardzo Twoja krytyka pasuje właśnie do samej Ciebie...Nie sądzisz...Jeśli już wspomniałaś o odwadze to lepiej napisz kto naprawdę kryje się pod Maplewood...No dalej liczę, że tym razem postąpisz po męsku...

ojoj...

no to na burzę się zbiera ...

Pozdrówka

Pozdrawiam Cie Kiwdul i wspieram...Nie damy się głupocie! A za tę "meską solidarność" :-) musimy coś wypić...

Stworek daje głos po raz wtóry kpiąc sobie z kpiarzy

Żeby na drzewie za twoim oknem żyły kodama. Ja bym bardzo chciała.

Stworku

Chcieć to Ty sobie możesz dużo... i co z tego ...

Stworku

Już długo obserwuje Twoje wzloty i upadki w tejże rubryce i muszę przyznać, że mam nieodparte wraże nie, że jednak tych upadków jest więcej, a co gorsza sama nie jesteś ich świadoma. Jednak mimo to jesteś najzabawiniejszą postacią, jeże HP byłby królewskim zamkiem to Ty z pewnością byłabyś królewskim błaznem.

Wszystkie Stworki

małe i dórze
na powrut krula
czekają w mundóże

kópione jurz są rurzowe rurze :)

hłe,hłe

A krul wciąsz nagi...

Ziemi tej sul

Kiwdul - Bold & Beautiful

STWORKU

Niestety Ty pozostaniesz na zawsze tylko stworem jakiejś chorej wyobraźni...

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Grajdołki (263 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry