Widok

Coś podobnego!

Taki mały kamyczek pociągnął lawinę... Wierzyć trudno...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PROMOCJA NA ORLENIE !!!!

Niestety skorzystałem z usług stacji paliw nr 4003 w Gdańsku przy Al.Grunwaldzkiej 341, firmującej się logiem Orlenu.
Do baku o pojemności 47 litrów zmieściło się według dystrybutora 49, 52 litra benzyny 95 bezołowiowej, a kontrolka ilości paliwa daleka była od "zamrugania". Niestety skusiła mnie promocja...
Nie wiem czy już na tej stacji była przeprowadzona kontrola, jeśli nie, to jestem przekonany, że odbyć sie powinna!!!!
Zostałem oszukany na ok 18 zł, to niby niewiele, ale ilu kierowców skorzystało z tej wątpliwej promocji...?
Straciłbym mniej tankując u konkurencji, która zniżek ceny paliwa dziś nie oferowała.

...

może nawet z rakietami?

z kometami??

i z gwiazdami???

powstrzymać wprost nie mogę sie
hłehłehłe! hłehłehłe!

I szczerze mówiąc

męczą mnie tu zabawy z udziałem nie podpisujących się osób. Lub podpisujacych się za każdym razem inaczej, żadna różnica. Każdy potrafi stosować takie tanie chwyty.

Ktoś

kto używa sformułowań typu "chcieć to ty sobie możesz" ma ambicje określać co jest moim wzlotem, a co upadkiem, mówi mi co widzę a czego nie i wyznacza mi miejsce. Jest przy tym doskanałym obserwatorem, z podziwu godną intuicją rozpoznaje mój styl nawet wtedy, gdy sie podpisuę inaczej, ot choćby - "hłe hłe". No bo przecież to ja, to musiałam być ja. Dziękuję. Nie wiem, co bym zrobiła gdyby ktoś mnie nie oświecił, przyszłoby mi się chyba pociąć.

...

krul wciąsz nagi, krul wciąsz sztywny
mimo iż trening intenszywny.... >:-)

krula czoło nad hmórami
w zawody poszło z gołębiami...

POZDRAWIAM WSZYSTKICH "LUDZI".

NIEDŁUGO ZNÓW TU ZAJRZĘ :*) PA!

NN

Pouczać stworkuf nie wasz się!!!
hróm-hróm, fiu-fiu i hłehłe!

STWORKU

Niestety Ty pozostaniesz na zawsze tylko stworem jakiejś chorej wyobraźni...

Ziemi tej sul

Kiwdul - Bold & Beautiful

hłe,hłe

A krul wciąsz nagi...

Wszystkie Stworki

małe i dórze
na powrut krula
czekają w mundóże

kópione jurz są rurzowe rurze :)

Stworku

Już długo obserwuje Twoje wzloty i upadki w tejże rubryce i muszę przyznać, że mam nieodparte wraże nie, że jednak tych upadków jest więcej, a co gorsza sama nie jesteś ich świadoma. Jednak mimo to jesteś najzabawiniejszą postacią, jeże HP byłby królewskim zamkiem to Ty z pewnością byłabyś królewskim błaznem.

Stworku

Chcieć to Ty sobie możesz dużo... i co z tego ...

Stworek daje głos po raz wtóry kpiąc sobie z kpiarzy

Żeby na drzewie za twoim oknem żyły kodama. Ja bym bardzo chciała.

Pozdrówka

Pozdrawiam Cie Kiwdul i wspieram...Nie damy się głupocie! A za tę "meską solidarność" :-) musimy coś wypić...

ojoj...

no to na burzę się zbiera ...

Maplewood

M-me to dziwne jak bardzo Twoja krytyka pasuje właśnie do samej Ciebie...Nie sądzisz...Jeśli już wspomniałaś o odwadze to lepiej napisz kto naprawdę kryje się pod Maplewood...No dalej liczę, że tym razem postąpisz po męsku...

Maplewood

Czemuż bronisz tak swej kobiecości? Zapisałaś sie do feministek? Pozdrów je ode mnie

Maplewood

Wiesz nawet kretyn domyśliłby się, że piszę tak rzadko tylko ze względu na ograniczony dostęp do internetu...bo z jakiegoż innego powodu???...Strach przed tak wzniosłymi małpiątkami jak Ty?...Zbiera mnie na mdłości...

Maplewood

Śmieszy mnie Twoje choroba psychiczna polegająca na przesadnej wierze w swoją wielkość :))))))))))

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (722 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry