Widok
PROMOCJA NA ORLENIE !!!!
Niestety skorzystałem z usług stacji paliw nr 4003 w Gdańsku przy Al.Grunwaldzkiej 341, firmującej się logiem Orlenu.
Do baku o pojemności 47 litrów zmieściło się według dystrybutora 49, 52 litra benzyny 95 bezołowiowej, a kontrolka ilości paliwa daleka była od "zamrugania". Niestety skusiła mnie promocja...
Nie wiem czy już na tej stacji była przeprowadzona kontrola, jeśli nie, to jestem przekonany, że odbyć sie powinna!!!!
Zostałem oszukany na ok 18 zł, to niby niewiele, ale ilu kierowców skorzystało z tej wątpliwej promocji...?
Straciłbym mniej tankując u konkurencji, która zniżek ceny paliwa dziś nie oferowała.
Do baku o pojemności 47 litrów zmieściło się według dystrybutora 49, 52 litra benzyny 95 bezołowiowej, a kontrolka ilości paliwa daleka była od "zamrugania". Niestety skusiła mnie promocja...
Nie wiem czy już na tej stacji była przeprowadzona kontrola, jeśli nie, to jestem przekonany, że odbyć sie powinna!!!!
Zostałem oszukany na ok 18 zł, to niby niewiele, ale ilu kierowców skorzystało z tej wątpliwej promocji...?
Straciłbym mniej tankując u konkurencji, która zniżek ceny paliwa dziś nie oferowała.
Ktoś
kto używa sformułowań typu "chcieć to ty sobie możesz" ma ambicje określać co jest moim wzlotem, a co upadkiem, mówi mi co widzę a czego nie i wyznacza mi miejsce. Jest przy tym doskanałym obserwatorem, z podziwu godną intuicją rozpoznaje mój styl nawet wtedy, gdy sie podpisuę inaczej, ot choćby - "hłe hłe". No bo przecież to ja, to musiałam być ja. Dziękuję. Nie wiem, co bym zrobiła gdyby ktoś mnie nie oświecił, przyszłoby mi się chyba pociąć.
Stworku
Już długo obserwuje Twoje wzloty i upadki w tejże rubryce i muszę przyznać, że mam nieodparte wraże nie, że jednak tych upadków jest więcej, a co gorsza sama nie jesteś ich świadoma. Jednak mimo to jesteś najzabawiniejszą postacią, jeże HP byłby królewskim zamkiem to Ty z pewnością byłabyś królewskim błaznem.