Widok

Crocsy dla malucha

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się czy crocsy nadają się dla 1,5 rocznego malucha? Osobiście jestem z tych butów zadowolona j myślę nad sandałkami na lato dla 1,5 rocznej córeczki. Może crocsy to dobre rozwiązanie? Nie wiem tylko czy będzie dla niej wygodny ten pasek na pięcie? Słyszałam, że zapiętek w sandałach powinien być pełny, a nie na pasek (w przypadku małych dzieci). Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii?

Z góry dziękuję za pomoc;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój Młody całe ubiegłe lato biegał po działce w takich niby Crocsach ;) częściej w klapkach niż sandałkach(czyli z paskiem na pięcie)

fajne, szybko mógł sam założyć, łatwo umyć :]

jeśli chodzi o stópki i postawę - butki te nie miały żadnego negatywnego wpływu :] stópki pięknie wyżłobione (czy jak to się nazywa?), nie ma platfusa ani nic innego :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też polecam ;) moja Agata też całe lato przechodziła i na to lato też jej kupiłam. Znajomych synek też chodził i miał rok temu 2 lata,a moja 4.5.
duzo zalezy od dziecka - jedne kiepsko chodzą w tym wieku w tego typy butach inne wręcz przeciwnie ..:-) gdziesz czytałam , że jest tez model crocsów na gumkę zamiast paska
http://allegro.pl/oryginalne-crocs-buty-rozm-33-34-nowe-22-cm-i2308538319.html
coś takiego jest z gumką -pewnie mniejsze też mają , w ub roku byly też takie z gumką w Lidlu i podobno są w deichmannie takie la crocsy,
w dobrych cenach widziałam crocsy na Matarni w tym dużym obuwniczym chyba cos ok. 70 zl za oryginaly ale nie z gumką tylko z paskiem
Moim zdaniem takie buciki to fajny pomysł na lato np. na działkę, plaże, basen...itp. Tylko, że gdzieś czytałam, że warto zainwestować w oryginalne crocsy, bo te tańsze zamienniki mają jakiś szkodliwe tworzywo. Nie wiem czy tak jest na pewno, ale jeżeli kogoś stać to lepiej dołożyć do tych lepszych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
z podróbek szukajcie takich z pianki EVA innych nie kupujcie
Długo szukaliśmy różnych sandałków.... elefenten ma jakieś sztywne w tym roku, w outlecie w ecco nie było żadnych z odkrytymi palcami i zdecydowaliśmy się na crocsy, zwłaszcza, że mała nie chciałą ich w ogóle ściągnąć:) Panie w GB dobrze doradziły rozmiar i model:) mamy wersję letnią, lżejszą i z lepszą cyrkulacją powietrza;) Zobaczymy jak się sprawdzą w praktyce;)
[url:]http://lilypie.com/">
crocsy dla malucha jak najbardziej sie nadaja!moje pociechy nosza i nie narzekaja :) kupilam im takie w Lidlu, w dobrej cenie i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona z zakupu :)
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_27918.htm
Jak chcesz kupić crocsy przez internet (na ich stronie), to daj znać. Powiem Ci jak możesz dostać trochę kasy z powrotem za zakup.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry