Widok
http://mistrzowie.org//uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL//201403/1395407952_by_bartek9991.jpg
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Szanowni Rówieśnicy ! :-)
Grozi nam spisek! To dzieje się TU i teraz w naszym kraju !!
Czy zauważyliście, że każdego dnia schody stają się oraz bardziej strome ?
Codzienne zakupy są coraz cięższe i odległości do pokonania coraz dłuższe ?
Wczoraj rano jak zwykle wyszedłem z domu po bułki i zdumiałem się jak wydłużyła się moja ulica
Grawitacja ziemska też uległa zmianie w ostatnich 30 latach, czuję to szczególnie podczas wstawania
A i ludzie ostatnio mają mniej szacunku, szczególnie ci młodzi, którzy cały czas coś szepcą.
Jak ich prosisz aby mówili głośniej, to szeroko poruszają ustami.
Co oni sobie myślą! Że czytam z ust ?
Oni są, jak oceniam, znacznie ode mnie młodsi, ale z drugiej strony ludzie w moim wieku wyglądają znacznie starzej.
Niedawno spotkałem znajomą, która znacznie bardziej niż ja postarzała się, gdyż w ogóle mnie nie poznała.
Ja przecież sam nadal mogę swoje odbicie rozpoznać w lustrze.
W każdym razie i lustra to już nie te co były kiedyś.
Ponadto ludzie jeżdżą tak szybko !!!
Człowiek po prostu ryzykuje za wiele, szczególnie jadąc autostradą. Wszyscy za tobą nagle hamują i coś gestykulują, widzę to wszystko w lusterku. Muszą po prostu mieć strasznie zdarte hamulce!
Także producenci odzieży nie są obecnie już poważni, dlaczego rozmiary 36 lub 38 oznaczają teraz jako 48 lub 50 ?
Myślą, że tego nikt nie zauważy ?
Tak samo niepoważni są obecni producenci aut, myślą pewnie, że ja wierzę w to co widzę na liczniku
HA ! HA ! Dobrze, że nigdy nie robiłem sobie problemu z liczb.
Kogo oni chcą właściwie oszukać ?
Niedawno chciałem o tym wszystkim kogoś powiadomić i stwierdziłem, że Telekomunikacja też uczestniczy w tym wielkim spisku, wydali książkę telefoniczną z tak małym pismem, że nikt nie znajdzie numeru telefonu !
Wszystko co mogę w tej sprawie zrobić to wysłać to ostrzeżenie:
Wszyscy jesteśmy zagrożeni!!!!
Grozi nam spisek! To dzieje się TU i teraz w naszym kraju !!
Czy zauważyliście, że każdego dnia schody stają się oraz bardziej strome ?
Codzienne zakupy są coraz cięższe i odległości do pokonania coraz dłuższe ?
Wczoraj rano jak zwykle wyszedłem z domu po bułki i zdumiałem się jak wydłużyła się moja ulica
Grawitacja ziemska też uległa zmianie w ostatnich 30 latach, czuję to szczególnie podczas wstawania
A i ludzie ostatnio mają mniej szacunku, szczególnie ci młodzi, którzy cały czas coś szepcą.
Jak ich prosisz aby mówili głośniej, to szeroko poruszają ustami.
Co oni sobie myślą! Że czytam z ust ?
Oni są, jak oceniam, znacznie ode mnie młodsi, ale z drugiej strony ludzie w moim wieku wyglądają znacznie starzej.
Niedawno spotkałem znajomą, która znacznie bardziej niż ja postarzała się, gdyż w ogóle mnie nie poznała.
Ja przecież sam nadal mogę swoje odbicie rozpoznać w lustrze.
W każdym razie i lustra to już nie te co były kiedyś.
Ponadto ludzie jeżdżą tak szybko !!!
Człowiek po prostu ryzykuje za wiele, szczególnie jadąc autostradą. Wszyscy za tobą nagle hamują i coś gestykulują, widzę to wszystko w lusterku. Muszą po prostu mieć strasznie zdarte hamulce!
Także producenci odzieży nie są obecnie już poważni, dlaczego rozmiary 36 lub 38 oznaczają teraz jako 48 lub 50 ?
Myślą, że tego nikt nie zauważy ?
Tak samo niepoważni są obecni producenci aut, myślą pewnie, że ja wierzę w to co widzę na liczniku
HA ! HA ! Dobrze, że nigdy nie robiłem sobie problemu z liczb.
Kogo oni chcą właściwie oszukać ?
Niedawno chciałem o tym wszystkim kogoś powiadomić i stwierdziłem, że Telekomunikacja też uczestniczy w tym wielkim spisku, wydali książkę telefoniczną z tak małym pismem, że nikt nie znajdzie numeru telefonu !
Wszystko co mogę w tej sprawie zrobić to wysłać to ostrzeżenie:
Wszyscy jesteśmy zagrożeni!!!!
To znaczy, że tak naprawdę noszę rozmiar 48?
Nie wiem jak ty V ,ale co mają powiedzieć te świadome które obecnie mają 48 i więcej?Jak zniosą rozm 58?
Po za tym kłamiesz bezczelnie :-) Nosisz zdecydowanie rozm 36
Grawitacja ziemska też uległa zmianie w ostatnich 30 latach, czuję to szczególnie podczas wstawania .....
to mi się podoba ,może lepiej nie wstawać?
Nie wiem jak ty V ,ale co mają powiedzieć te świadome które obecnie mają 48 i więcej?Jak zniosą rozm 58?
Po za tym kłamiesz bezczelnie :-) Nosisz zdecydowanie rozm 36
Grawitacja ziemska też uległa zmianie w ostatnich 30 latach, czuję to szczególnie podczas wstawania .....
to mi się podoba ,może lepiej nie wstawać?
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
cycu, proponowałeś to już pod innym wątkiem...
więc proszę bardzo... prezentuję ci walory jednej z pań:
http://img.sadistic.pl/pics/63edc12257da.gif
więc proszę bardzo... prezentuję ci walory jednej z pań:
http://img.sadistic.pl/pics/63edc12257da.gif
http://i1.ryjbuk.pl/ece3e2a03deb05c715b545fdb00ee0e3c9e157ce/cycki-blondi-giff-gif
proszę :) moja ulubiona pani :) wybaczone?:)
proszę :) moja ulubiona pani :) wybaczone?:)
taka historya...(nie moja..cytuję)
Do dziś pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie i zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo... PUF, i było po sprawie...
Spojrzała się na mnie przerażona:
"Jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?"
Odpowiedziałem tylko "No pewnie" i podniosłem kciuk, by jej pokazać.
Do dziś pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie i zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo... PUF, i było po sprawie...
Spojrzała się na mnie przerażona:
"Jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?"
Odpowiedziałem tylko "No pewnie" i podniosłem kciuk, by jej pokazać.
Oj Mikro.. Jak w ogóle mogło Ci to przez myśl przejść?
Aaa.. i wymyśliłem już, jak rozwiązać problem techniczny: załóż sobie jakikolwiek debilny, jednorazowy adres email. Np. safmqijaa2sk@wp.pl
Podaj go na Forum - a MikroNezja będzie mogła Ci na ten adres przesłać dane logowania. Pozmieniasz hasełka i konto jest Twoje.
Aaa.. i wymyśliłem już, jak rozwiązać problem techniczny: załóż sobie jakikolwiek debilny, jednorazowy adres email. Np. safmqijaa2sk@wp.pl
Podaj go na Forum - a MikroNezja będzie mogła Ci na ten adres przesłać dane logowania. Pozmieniasz hasełka i konto jest Twoje.
Choćby po to, że kiedy zmienisz zdanie, nie okazało się, że login jest zajęty. Nikt Cię przecież nie zmusza do logowania się celem pisania.
A poza tym uznałem to za dobry żart. Z kawą też możesz uznać, że żartowałem, choć nie mam nic przeciwko.
Chcę Ci przekazać to konto - a co z nim zrobisz, to już Twoja sprawa. Napisałęm powyżej, jak można to zrobić całkowicie anonimowo z Twojej strony.
I uśmiechnij się :)
A poza tym uznałem to za dobry żart. Z kawą też możesz uznać, że żartowałem, choć nie mam nic przeciwko.
Chcę Ci przekazać to konto - a co z nim zrobisz, to już Twoja sprawa. Napisałęm powyżej, jak można to zrobić całkowicie anonimowo z Twojej strony.
I uśmiechnij się :)
@Cyc:
Kto wie... może jak mnie suchoty przypilą, to posunę się do szantażu, celem wymuszenia na Tobie, żebyś to Ty te 0,7 postawił :D
Jednak generalnie.. dobrze byłoby, gdyby każdy swój nick sobie zarejestrował, nawet jeśli nie zamierza się logować.
Zycie pisze różne scenariusze.. Ktoś wpada na forum "na chwilę" a zostaje na lata. Ciężko później zmienić nicka. A własny może się wówczas okazać zajęty ;)
Kto wie... może jak mnie suchoty przypilą, to posunę się do szantażu, celem wymuszenia na Tobie, żebyś to Ty te 0,7 postawił :D
Jednak generalnie.. dobrze byłoby, gdyby każdy swój nick sobie zarejestrował, nawet jeśli nie zamierza się logować.
Zycie pisze różne scenariusze.. Ktoś wpada na forum "na chwilę" a zostaje na lata. Ciężko później zmienić nicka. A własny może się wówczas okazać zajęty ;)
Ale Ciacho.. nie zamierzasz chyba zrobić nam takiego świństwa i zmienić nicka? ;)
A po co - już pisałem.
Chyba, że ktoś w ogóle nie chce być kojarzony i zapamiętywany - ale wówczas nie podpisuje się jednym nickiem, tylko używa nic nie znaczących zbitek typu"aasdg", z każdym wpisem innych - jak się w klawiaturę klepnie ;)
A po co - już pisałem.
Chyba, że ktoś w ogóle nie chce być kojarzony i zapamiętywany - ale wówczas nie podpisuje się jednym nickiem, tylko używa nic nie znaczących zbitek typu"aasdg", z każdym wpisem innych - jak się w klawiaturę klepnie ;)
Masz założyć maila na sztukę. Jednorazowego użytku.
Tak pisałem?
Skoro sam tak pisałem, to na jaki grzyb mam Ci na ten adres cokolwiek potem pisać, jeśli wiem, że nie jest to konto, ktrego normalnie używasz a być może zaraz po otrzymaniu ode mnie informacji, je zlikwidowałaś?
Odrobinę logiki, plijz :)
Za to Ty dostaniesz ode mnie informację z prawdziwego mojego adresu. I ważniejsze jest pytanie: co Ty wówczas z tym fantem zrobisz ;)
Tak pisałem?
Skoro sam tak pisałem, to na jaki grzyb mam Ci na ten adres cokolwiek potem pisać, jeśli wiem, że nie jest to konto, ktrego normalnie używasz a być może zaraz po otrzymaniu ode mnie informacji, je zlikwidowałaś?
Odrobinę logiki, plijz :)
Za to Ty dostaniesz ode mnie informację z prawdziwego mojego adresu. I ważniejsze jest pytanie: co Ty wówczas z tym fantem zrobisz ;)
mikronezja - sadyl znalazł kogoś bez mohera pasującego do niego wiekowo, a jego 48 lat to już ostatnia szansa na potomka więc się nie dziw że się chłopak dwoi i troi , aby cuś przyśpieszyć.
P.S. Sadyl skąd dorwałeś rozmiar stanika ciacha ????!
Hmmm Można by wprowadzić taką zasadę na forum (dla kobiet) - logowanie z numerem :D - np Ania80C , Renatka75B
nikt z facetów nie byłby chyba przeciwko ?
P.S. Sadyl skąd dorwałeś rozmiar stanika ciacha ????!
Hmmm Można by wprowadzić taką zasadę na forum (dla kobiet) - logowanie z numerem :D - np Ania80C , Renatka75B
nikt z facetów nie byłby chyba przeciwko ?
nic nie trzeba kopać wszystko jest podane na tacy
Miejscowość:Gdańsk
Gadu-Gadu:-
Budowa ciała:Parę kilo za dużo
Włosy:Inne/farbowane
Długość włosów:Krótkie
Oczy:Piwne
Alkohol:Nie piję
Papierosy:Nie palę
Religia:Inne
Edukacja:Podstawowe
Stan cywilny:Zamężna/żonaty
Dzieci:Mam
Wiesz o kim mowa, tzn kto siebie tak przedstawił?
Miejscowość:Gdańsk
Gadu-Gadu:-
Budowa ciała:Parę kilo za dużo
Włosy:Inne/farbowane
Długość włosów:Krótkie
Oczy:Piwne
Alkohol:Nie piję
Papierosy:Nie palę
Religia:Inne
Edukacja:Podstawowe
Stan cywilny:Zamężna/żonaty
Dzieci:Mam
Wiesz o kim mowa, tzn kto siebie tak przedstawił?
sadyl myślący nad ripostą ;)