Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tragedia, jedna wielka tragedia!!! wątek zamknięty Szłam na wizytę na farbowanie i podcięcie. Miałam fryzurę na boba, a teraz...
~załamana
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2010

Polecam wątek zamknięty Bardzo miło i wesoło. Dzięki za grzywkę w C ;) Pozdrawiam
~Monika
-

dodano: 4 sierpnia 2010

rewelacja!!! wątek zamknięty miło, precyzyjnie, Pan Marcin po prostu zna się na rzeczy :) fryzurę...
~Alicja
-

dodano: 25 czerwca 2010

Polecam! wątek zamknięty Szukałam fryzjera bliżej swojego miejsca zamieszkania, który z moich krótkich...
~Karola
1

dodano: 20 maja 2010

Polecam w stu procentach !!!! wątek zamknięty Jestem stałą klientką Pana Marcina i na pewno będę wracać do tej pracowni....
~Ela
-

dodano: 26 kwietnia 2010

GORĄCO POLECAM !!!! wątek zamknięty Już kilka razy byłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona . P.Marzena...
~Sylwia
-

dodano: 14 marca 2010

Bez rewelacji wątek zamknięty Skorzystałam z usług tegoż salonu i muszę powiedzieć że spodziewałam się...
~zawiedziona
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 grudnia 2009

Pierwszy raz - SUPER wątek zamknięty Byłem wczoraj pierwszy raz i powiem że jestem mile zaskoczony.Profesjonalna...
~DAWID
-

dodano: 16 grudnia 2009

ewa - opinia wątek zamknięty polecam w 100%. profesjonalna obsługa i naprawde dobrzy fryzjerzy;)
~ewa
-

dodano: 11 grudnia 2009

POLECAM!!! wątek zamknięty Naprawdę polecam !!! Jestem bardzo zadowolona i będę tam wracała . Usługa...
~KASIA
-

dodano: 3 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

10

wątków

do góry