Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Miło i smacznie wątek zamknięty Przyjemny mały lokal z bardzo miłą obsługą. Menu jest bardzo długie i oferuje...
~Solo
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2016

Polecam wątek zamknięty Ogólnie smacznie, przemiła obsługa za co wielki plus, lecz jeśli chodzi o...
~Zuzka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 października 2015

Pysznie, przystępnie i przesympatycznie wątek zamknięty Bardzo miła obsługa i duży wybór najróżniejszych naleśników. Porcje naprawdę...
~Clio
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 lipca 2015

Dość tanio na Monciaku - to możliwe wątek zamknięty Trafiłam tu przypadkowo na spacerze po Sopocie w chłodny dzień obiad na...
~ksantypa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 grudnia 2014

pyszne wątek zamknięty Nalesniki pyszne. Natomiast pani mówi ze można odebrać nalesnika na wynos za...
~iza
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 listopada 2014

M - opinia wątek zamknięty od zawsze smaczne naleśniki z pysznymi farszami i dodatkami + smaczne i...
~M
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2014

Uwaga wątek zamknięty Kelnerka "zapomina" o wydawaniu reszty!!! W moim przypadku było to 30...
~Bartek
-

dodano: 2 grudnia 2013

DOBRY NALEŚNIK W PRZYJEMNYM MIEJSCU - POLECAM wątek zamknięty Jestem mile zaskoczony przyjemnym klimatem i dobrym pomysłem tego loikalu....
~February
-

dodano: 24 listopada 2013

Miły i sympatyczny lokal wątek zamknięty Będąc przejazdem w Gdyni, wpadłem do tej Naleśnikarni coś zjeść i zostałem...
~Turysta
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 października 2012

anna - opinia wątek zamknięty pyszne jedzenie, swieze i bardzo dobre, mmila obsluga, wystroj - dbalosc o...
~anna
1

dodano: 13 września 2012

umiarkowanie wątek zamknięty Bylismy z dzieckiem, zamówilismy naleśniki i zupe, zupa pyszna i cenowo...
~kasia
-

dodano: 22 września 2012

pysznie! wątek zamknięty Od dobrych paru lat jestem już klientem tej naleśnikarni. Zawsze wychodzę...
~Sara
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2012

jest pysznie wątek zamknięty Przepyszne domowe zupy, po które od niedawna chodzimy w trakcie przerwy na...
~Paulina
-

dodano: 6 lutego 2012

KAWAŁEK NIEBA! wątek zamknięty najlepsze naleśniki na świecie!! polecam wszystkie gdyż zjadłam już większość...
~mirabelka
1

dodano: 12 października 2011

~madalenia
-

dodano: 9 października 2011

Pychota! wątek zamknięty Polecam wszystkim smakoszom naleśników. Moje dzieciaki jak i ja uwielbiamy to...
~Lidia
-

dodano: 2 września 2011

Gorąco polecam:) wątek zamknięty Bardzo fajny lokal, ciekawy wystrój, miła obsługa, przystępne ceny i pyszne...
~zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2011

Super! wątek zamknięty Najlepsze naleśniki w 3city. Najlepszy indyjski!
~Lubiący pysznie zjeść!
-

dodano: 15 lutego 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Przesympatyczna obsługa służąca pomocą w dokonywaniu...
~Ania
-

dodano: 31 stycznia 2011

super miejsce wątek zamknięty polecam! swietne miejsce i super jedzenie. widac dbalosc wlascicieli i kazdy...
~ania
-

dodano: 28 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
40

35

wątków

do góry