Cukiernia Sowa

Cukiernie i piekarnie

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
VitOs - ocena Kawa zawsze smaczna. Ciastka pyszne.
~VitOs
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 27 kwietnia 2024

Bożena - opinia 16 luty ,tłusty czwartek a sprzedają czerstwe pączki, są twarde więcej nic w...
~Bożena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 lutego 2023

Helena - opinia wątek zamknięty nie kupowałam przez dwa lata. Muszę stwierdzic, ze bardzo popsuło się ciasto,...
~Helena
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 28 lutego 2022

Obsługa naprawdę niegrzeczna, Panie ekspedientki pracują tam za karę !!! wątek zamknięty Panie ekspedientki, zwłaszcza Pani w okularach, zachowuje się tak, jakby...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 września 2016

Sowa, kiedyś było lepiej ....... wątek zamknięty Niestety po raz kolejny zawiodłem się na jakości oferowanego towaru. Starsze...
~Janek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 października 2013

Ciasto tak, a lody nie... wątek zamknięty Lodówka z lodami wygląda strasznie nieapetycznie!!! Aż strach zakupić te...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 października 2012

uwaga na zamawiane torty!!!! wątek zamknięty Przestrzegam wszystkich, którzy chcą zaówić tort dla dziecka w tej cukierni,...
~cytrynka222
2

dodano: 27 października 2011

tłusty czwartek wątek zamknięty ogólnie cukiernia ok, uwielbiam szczególnie ich torty, ale dzisiejszy pączek...
~misiek
-

dodano: 16 lutego 2012

polecam wątek zamknięty od drożdzówki z serem przez ciastka owsiane po torty!!! Ostatnio był tort...
~ja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 czerwca 2011

i plus i minus wątek zamknięty Na pytanie ile będzie kosztował (mniej więcej) tort otrzymałam informację, że...
~Gosia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2009

jk - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra jakosc tortow gorzej z obsluga ,,,,zwlaszcza w etc ....ale teraz...
~jk
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
13

11

wątków

do góry