Widok
my tez mielismy u nas tort z jarzebinskich =) Tort udekorowany wedlug mojego pomyslu. Byl pyszny i za tort na 80 osob zaplacilam z dowozem 300 zl. Cena i wykonanie super.
Wszyscy mnie straszyli ze toru zawsze suzo zostaje. A u mnie z 5 zostalo moze ,05 jednego zmaku a tak wszyscy zajadali i bardzo chwalili.
Bylo 5 smakow i kazdy byl super =)
Polecam
Wszyscy mnie straszyli ze toru zawsze suzo zostaje. A u mnie z 5 zostalo moze ,05 jednego zmaku a tak wszyscy zajadali i bardzo chwalili.
Bylo 5 smakow i kazdy byl super =)
Polecam
o to ja nie wiedzialam ze oni robia wg wlasnego projektu :) moze faktycznei sie wybiore porozmawiac :)
a ogólnie takie udziwnione torty stoją obok takich:
http://pinksweetsshop.blox.pl/html
?
czy na taka sztuke nie ma co liczyc?
:)
a ogólnie takie udziwnione torty stoją obok takich:
http://pinksweetsshop.blox.pl/html
?
czy na taka sztuke nie ma co liczyc?
:)
http://www.jarzebinski.pl/
Główna siedziba : 83-400 Kościerzyna ul. Świętojańska 20
Jeżeli chodzi o Gdańsk to cukiernie mają na pewno niedaleko Alfy Centrum na Przymorzu.
Główna siedziba : 83-400 Kościerzyna ul. Świętojańska 20
Jeżeli chodzi o Gdańsk to cukiernie mają na pewno niedaleko Alfy Centrum na Przymorzu.
Polecam tę cukiernię każdemu komu zależy na smacznym torcie.
Co do portfolio, uważam, że jest to jedynie demonstracja możliwości tej cukierni - w żadnym wypadku nie należy się sugerować estetyką tych tortów! Oczywiście jeśli ktoś chce polegać tylko i wyłącznie na guście cukierników i nie poda im żadnego pomysłu, to zapewne dostanie coś w stylu tortów z portfolio. Ale jeśli ma się własny pomysł, chociażby zdjęcie - jakich pełno na wielu blogach ślubnych, to "Jarzębińscy" są mistrzami w spełnianiu oczekiwań klienta.
Niedawno zamawiałam u nich poprzez maila tort urodzinowy dla mojego narzeczonego (w kształcie gry planszowej z figurkami) i byłam naprawdę mile zaskoczona efektem. Mam wykształcenie plastyczne, wiec naprawdę do strony estetycznej przywiązuje dużą uwagę. Tym bardziej doceniam zdolności tych cukierników.
W tym roku tort z tej cukierni zamawia moja przyjaciółka, a za rok ja na pewno też tak uczynię.
Co do portfolio, uważam, że jest to jedynie demonstracja możliwości tej cukierni - w żadnym wypadku nie należy się sugerować estetyką tych tortów! Oczywiście jeśli ktoś chce polegać tylko i wyłącznie na guście cukierników i nie poda im żadnego pomysłu, to zapewne dostanie coś w stylu tortów z portfolio. Ale jeśli ma się własny pomysł, chociażby zdjęcie - jakich pełno na wielu blogach ślubnych, to "Jarzębińscy" są mistrzami w spełnianiu oczekiwań klienta.
Niedawno zamawiałam u nich poprzez maila tort urodzinowy dla mojego narzeczonego (w kształcie gry planszowej z figurkami) i byłam naprawdę mile zaskoczona efektem. Mam wykształcenie plastyczne, wiec naprawdę do strony estetycznej przywiązuje dużą uwagę. Tym bardziej doceniam zdolności tych cukierników.
W tym roku tort z tej cukierni zamawia moja przyjaciółka, a za rok ja na pewno też tak uczynię.
całym sercem polecam!
my na swój ślub (listopad 2011) zamawialiśmy ciasta u Jarzębińskich. Nie mieliśmy wątpliwości co do wyboru cukierni, mąż z sentymentu do bajaderek, ja-odkąd pierwszy raz spróbowałam tortu truskawkowego podczas ślubu znajomych.
Tort, a konkretnie dwa były wg naszego projektu. Zamawialiśmy bezpośrednio w siedzibie firmy w Kościerzynie (przyjechaliśmy z Gdyni) ponieważ mieliśmy kilka dodatkowych życzeń, czy jak kto woli "udziwnień". Spotkaliśmy się z fachową obsługą i co ważne-dużym zrozumieniem :)
ok. 23kg ciast i tortów na 60 osób - zostało sporo, jak to po imprezie weselnej, ale ku naszej uciesze! po niecałym tygodniu zostało jednie wspomnienie.
W skrócie cukiernię polecam za:
-NAJLEPSZY TORT TRUSKAWKOWY (na kremie)
-nie gorszy tort toffi (na bitej śmietanie)
-fantastyczne ciasta (najbardziej chwalone przez gości - rafaello i deserówka miodzio)
-obsługę
-realizację (dowóz na Osową wg planu)
-bardzo korzystną cenę
Tort, a konkretnie dwa były wg naszego projektu. Zamawialiśmy bezpośrednio w siedzibie firmy w Kościerzynie (przyjechaliśmy z Gdyni) ponieważ mieliśmy kilka dodatkowych życzeń, czy jak kto woli "udziwnień". Spotkaliśmy się z fachową obsługą i co ważne-dużym zrozumieniem :)
ok. 23kg ciast i tortów na 60 osób - zostało sporo, jak to po imprezie weselnej, ale ku naszej uciesze! po niecałym tygodniu zostało jednie wspomnienie.
W skrócie cukiernię polecam za:
-NAJLEPSZY TORT TRUSKAWKOWY (na kremie)
-nie gorszy tort toffi (na bitej śmietanie)
-fantastyczne ciasta (najbardziej chwalone przez gości - rafaello i deserówka miodzio)
-obsługę
-realizację (dowóz na Osową wg planu)
-bardzo korzystną cenę
Mialam w tym roku na swoim weselu tort od Jarzebinskich. Gosciom i nam bardzo smakowal.:) Wszyskie torty (5 smakow) byly lekkie. Wystrojem sie nie przejmowalam, poniewaz moja sala z nimi wspolpracuje i wlascicielka sali zamowila mi "wyglad" tortu i kwiaty na nim pod katem dekoracji sali.
W zeszlym roku jedlismy juz te torty u naszych znajmoych i dlatego wiedzielismy ze nasze tez beda smaczne:)
W zeszlym roku jedlismy juz te torty u naszych znajmoych i dlatego wiedzielismy ze nasze tez beda smaczne:)
Moja siostra miała na weselu tort i ciasta z Jarzębińskich 8 lat temu i od tamtej pory kupujemy tam ciasta na wszystkie okazje .... są smaczne i lekkie ..... tort piętrowy ozdobiony żywymi czerwonymi różami ....... my planujemy wesele w przyszłym roku i też bierzemy ciasta i tort od Jarzębińskich ..... ale najlepiej samemu to ocenić ..... posmakować i ocenić .... każdy ma inne podniebienia .... :-)