Widok
Ja najpierw dzwoniłam, czy to praktykują, czy wystarczy telefoniczna rezerwacja. Większość cukierni wymaga osobistej wizyty w celu ustalenia szczegółów ( wiele par chce zmodyfikować wygląd tortu czy łączyć inne smaki, dodać napis itd.itp., wszystko to spisują w formularzu.) Ja zamawiałam swój tort i ciasta miesiąc przed ślubem , bo w sezonie mają więcej pracy :)
Zapytałabym koleżanki, ile płaciła za swoje ciasta, ale nie wiem, czy to zgodne z prawem podawać ceny tak na forum bez zgody właścicieli, niektórzy reagują na to bardzo ostro, więc nie zaryzykuję ;-) natomiast weszłam na ich stronkę i widzę, że tam każdy tort i ciasto ma opcję wyceny w formularzu kontaktowym, więc pewnie Ci odpiszą, jeśli będziesz zainteresowana :)
Polecam. Torty i ciasta bardzo smaczne i lekkie i cenowo ok. Pierwszy raz skorzystaliśmy z usług Jarzębińskich w 2003 na wesele mojej siostry. W tym roku miałam tort na własnym ślubie cywilnym zrobiony w kształcie dwóch serc i w dwóch smakach. U Jarzębińskich można zamówić mini torciki, żeby wybrać sobie smaki :-) wzór tortu można wybrać z ich stronki albo zrobią na Twój wzór.
Miałam tort z ich oferty, dokładnie nr 172 http://www.jarzebinski.pl/produkty/torty/torty-weselne,page,1.html?ilosc=40# , nie wybierałam dodatkowych ozdób, ale przypuszczam, że trzeba będzie dopłacić za nie. Panie na miejscu na Stogach są bardzo dobrze poinformowane i tam sie dowiesz wszystkiego. Możesz też zadzwonić i zapytać, na pewno coś doradzą.
Tak jak pisalam poprzednio - tort chcialam z Sowy - mamy zreszta na niego rabat z lokalu, gdzie jest wesele. Juz mielismy od pol roku wszystko ustalone, model, smaki itd. Wiec to nie jest tak, ze my to robimy na ostatnia chwile. Ale obsluga w Sowie jest tak nieogarnieta, ze boje sie, czy w ogole ten tort wykonaja. Centrala na maile nie raczy odpisywac, a panie w filiach nie wiedza, co sprzedaja, za ile, czy ktos ten tort dowiezie na sale.... przeciez nie bde go w dzien slubu sama zawozic jesli nagle pan kierowca stwierdzi, ze mu Koleczkowo nie po drodze. Dlatego na gwalt szukamy kogos, kto ma pojecie o tym co robi i nie traktuje klienta jak zlo konieczne.
Marta, bardzo dziekuje za info. Czy mialas tort wg wlasnego pomyslu, zdjecia itd czy ich model?
Czy doplacalas cos za jakies dodatkowe ozdoby? :-)
Marta, bardzo dziekuje za info. Czy mialas tort wg wlasnego pomyslu, zdjecia itd czy ich model?
Czy doplacalas cos za jakies dodatkowe ozdoby? :-)
Niekoniecznie, u Jarzębińskich dwa tygodnie spokojnie wystarczą, chyba, że masz upatrzony stojak to będzie problem jeśli jest juz zajęty. NIe wiem czy opinia świeża, ale w czerwcu ub. roku zamiawialiśmy u Jarzębińskich tort i ciasta na nasze wesele i mogę polecić w 100%. Dostawa do lokalu, smaki (truskawkowy i czarnolas) pyszne, nie za słodkie, wygląd zgadzał się ze zdjęciem. Cenowo też bardzo przystępnie. Jak masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem :)
ogolnie polecam - ciasta pyszne tort wspanialy szczegolnie smak czekoladowy jednak duuuze ALE co do ustalen , prosze wypytywac o wszystko przy zamowieniu i wycenie u nas na spotkaniu moze i z naszej winy nie spytalismy sie o jakies koszty dodatkowe ( np za dekoracje tortu wyszlo 150 zł ) i tak przy koncowej zaplacie wyszlo nam 25 % wiecej do zaplaty uwarzajcie na to
ogolnie polecamy
ogolnie polecamy