Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Jestem zauroczona kawiarnią "Małpa" znajdującą się blisko od Monte Cassino a...
~Olga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 lipca 2013

lody cukierni małpka wątek zamknięty Witam! Byłam tylko raz tam ale nie znalazłam lodów o których czytałam, czy to...
~juli
-

dodano: 3 lipca 2013

Najlepsze racuchy! wątek zamknięty Przepyszne racuchy oraz kawa!!! Polecam wszystkim! W lokalu panuje miły...
~Asia
-

dodano: 26 stycznia 2013

Najlepsza obsługa i przepyszne lody! wątek zamknięty Obsługa The Best of The Best. Zawsze miłe panie, które się uśmiechają lub...
~Mikolaj
-

dodano: 2 grudnia 2012

Rogal - opinia wątek zamknięty Ogolnie mega:) racuchy naprawde urywaja a kawa wysmienita. obsluga bardzo...
~Rogal
-

dodano: 15 listopada 2012

karol - opinia wątek zamknięty miło i sympatycznie, miejsce przystosowane dla osób z dziećmi, w dobrej...
~karol
-

dodano: 15 listopada 2012

Warto wątek zamknięty dla takich racuchów wpaść i zajść . przemiła obsługa napewno więcej razy...
~rEne
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 maja 2012

Giuseppe 4 President wątek zamknięty Witaj Smakoszu Chciałem Ci z całego serca polecić te lody. Giuseppe teraz...
~q?m
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 września 2010

EVE - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim, rewelacyjne smaki!
~EVE
-

dodano: 16 września 2010

Rewolucyjne smaki wątek zamknięty czy jadłaś kiedykolwiek lody marchewkowe? u Giuseppe są jednymi z najlepszych...
~monika
-

dodano: 11 maja 2010

Rewelacyjne lody wątek zamknięty Absolutnie najlepsze lody jakie jadłem do tej pory w życiu! Bogactwo smaku...
~Radek
-

dodano: 22 kwietnia 2010

Pycha wątek zamknięty Pyszne lody i przemiły Giuseppe! Polecam!
~Agnieszka
-

dodano: 2 kwietnia 2010

Najlepsze lody na świecie! wątek zamknięty Po prostu najlepsze lody jakie zjeść można na tej planecie. Sprawdźcie je...
~Filip
-

dodano: 2 kwietnia 2010

BUONO!!! wątek zamknięty Niepozorna, urokliwa lodziarnia blisko Monte Cassino, ale schowana w wąskiej...
~nadia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 października 2009

:) wątek zamknięty mniamii
~Gosik
-

dodano: 28 września 2009

te lody są boskie!!! wątek zamknięty i bez żadnych sztucznych dodatków, tylko z ekologicznych produktów! Giuseppe...
~Przemek
-

dodano: 17 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

16

wątków

do góry