Widok
Skutków ubocznych brak. Nie zauważyłem. No może na początku miałem dość częste niespodziewane erekcje jak zacząłem brać tak więc na upartego można byłoby pomyśleć,ze jest to jednak jakiś skutek uboczny. A tak to bardzo dobrze wspomaga erekcję oraz zwiększa sprawność w sypialni. Działa i szczerze powiedziawszy po latach nieudanych stosunków spowodowanych słabą erekcją wreszcie czuję się mężczyzną.
Mi również pomógł. Początkowo myślałem, że takie środki to jedynie marnowanie kasy. Może pod wpływem tego,ze miałem do czynienia z kilkoma innymi wczesśniej i działanie bylo kiepskie (placebo). O dziwo ten środek mi pomógl. Dziewczyna moja nie wie co biorę i uważa, że cudem się wyleczyłem.Ale jednak czasami warto jest sobie trochę pomóc i spróbować takich tabletk.
U mnie się trzymał jeszcze długo po zakończeniu brania.Dodam jednak,że brałem prawie pól roku tak wie c nie wiem czy po prostu choroba sama z siebie przeszła czy był to również wpływ brania tabletek.Od siebie dodam jeszcze, że jeśli chodzi o cum on to nie ma tak,że raz się bierze a raz nie. Jeśli chce się aby było działanie to trzeba brać je regularnie.Bo inaczej efektu nie będzie. Wiele osób pewnie narzeka,że ie widziało efektu ale tak naprawdę brali w kratkę. Jednego dnia brali,drugiego już nie.