Widok

Cyclo 3 fort

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie, czy którąs z was miałam zalecenie brac Cycklo 3 fort? To jest preparat na obrzeki, stop i poprawę krążenia. Mi poleciła lekarka bym kupiła, i brała, ale zanim wezme , wolę sie sto razy upewnić. Tym bardziej, ze jestem juz 2 tyg od terminu i nie chce sobie narobić czegoś.

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam zapisane w ciąży, kupiłam i nawet kilka razy wzięłam. Ale mam słabą pamieć do pigułek nie będących antybiotykami ;-). Spokojnie możesz brac. Mi przepisała dr Olszewska.

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Tez brałam na obrzęki i ogólnie na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Nie szkodzą w ciąży i nie powoduja szybszego pporodu.
Rowniez mialam ten lek zalecany na okres ciazy, bo normalnie biore inny (lecze zylaki)
też to brałam w ciąży :)

kizia a tak z ciekawości to co bierzesz na żylaki ?

image
image

Ja tez brałam jakis czas w ciazy, chyba nawet to man jeszcze, moge oddać komus;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

do góry