Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
dobre miejsce na kawę wątek zamknięty Miła atmosfera, zwłaszcza zimą bardzo przyjemnie :) Pyszne kawy, duży wybór....
~Iza
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 lipca 2013

Zachwycona :) wątek zamknięty Do Cynamonu trafiłam po raz pierwszy. Oczarował mnie przepiękny zielony...
~Zachwycona :)
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 czerwca 2013

Rewelacja wątek zamknięty Często obok przechodzę i kilkakrotnie już wybrałam się tam ze znajomymi....
~Anka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 września 2012

pyszne jedzenie wątek zamknięty Niesety nie jestem wielkim smakoszem kawy i ciast więc na ten temat nie bede...
~Dorota
-

dodano: 2 sierpnia 2012

LUDZKA PRÓŻNOŚĆ !!! wątek zamknięty Próżność bez granic...do kawiarenki przychodzi się z różnych powodów,ale na...
~Bartek
1

dodano: 17 maja 2012

przyjemnie wątek zamknięty Miły klimat, Pani kelnerka przemiła, kawa pyszna. Ceby kaw z alkoholem w...
~Aga
-

dodano: 8 lutego 2012

Przyjemnie. wątek zamknięty Szybka obsługa, bardzo profesjonalna. Szeroki wybór napojów, bardzo dobrej...
~Karolcia
-

dodano: 29 stycznia 2012

Cuudnie wątek zamknięty Odwiedzam Państwa kawiarnie z mężem regularnie, w rocznice,w niedziele i...
~Monika
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 listopada 2011

Stenia - opinia wątek zamknięty Bardzo mila obsluga, pani Daria zawsze usmiechnieta- co roku przylatuje do...
~Stenia
-

dodano: 26 września 2011

POLECAM!!! wątek zamknięty Wspaniałe desery, baaaaaardzo bogaty wybór kaw, herbat, czekolad... szybka i...
~Foka
-

dodano: 29 sierpnia 2011

nieduży lokal na wysokim poziomie wątek zamknięty Wczoraj byłam pierwszy raz w Cynamonie, ze znajomymi i mogę gorąco polecić...
~Klara
-

dodano: 7 sierpnia 2011

Polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam. Dobre kawy smakowe, herbaty, koktajle, orzeźwiające na...
~booleanna
-

dodano: 24 kwietnia 2011

Opinia wątek zamknięty Niespotykanie urocze miejsce dla spotkań przy kawie, ale także aby zjeść coś...
~Grzegorz
-

dodano: 24 kwietnia 2011

W lepszej kawiarence nie byłam :) wątek zamknięty Obsługa, bardzo uprzejma i miła i troszczy się o nastrój gości. Klimat i...
~kapcia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 września 2010

dlaczego nie ma mojej opinii? wątek zamknięty Okolo dwóch tygodni temu zamieściłam swoją opinię na temat CYNAMONU. I ? Nie...
~Gdynianka
-

dodano: 4 lipca 2010

:) no coz mozna powiedziec wątek zamknięty hmm ciasta super Angel i Szarlotka , dania jadlem piers z kaczki a kolega...
~Arek z Krakowa
-

dodano: 23 maja 2010

srednio wątek zamknięty kiedys uwielbiałam tą kawiarenkę, piękny wystrój, pyszne ciasta i kawy,od...
~agnieszka
1

dodano: 13 lutego 2009

Cudowne miejsce :-) wątek zamknięty Uwielbiam "Cynamon" za wspaniałe kawy, pyszne ciastka, wyjątkowe dania,...
~"Cynamonowy czajniczek"
-

dodano: 16 listopada 2009

Szukam człowieka, który robi tarte z ricotta ! wątek zamknięty Witam. Jadłem tarte z ricotta. NIEBO W GĘBIE. Muszę się tego nauczyć...
zinger
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 października 2009

zadowolony klient wątek zamknięty bardzo polecam ten lokal - suuuuuuuper kawa i miła atmosfera ... a jakie...
~zadowolony klient
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

28

wątków

do góry