Widok
Cyrk w SKM
Halo? SKM ze Strzyży zostaje 40-50 osób na peronie, bo nie ma jak wejść. Wy macie rozum i godność człowieka?
więcej
więcej
Farciara
Farciara wsiadłam na pierwszym przystanku. Na podłodze siedzialy dzieci, młodzież i dorośli. Pozdrawiam tych którzy nie potrafią się przesunąć od drzwi w głąb składu. Ledwo wysiadłam na PKM Jasień słysząc komentarz 'oj chyba Pani nie wysiądzie'. Pozdrawiam planujących składy i pasażerów. dużo cierpliwości
To jest przykład jak można spie*rzyć inwestycję, której sukces był gwarantowany. Co się tylko pojawią jakieś badanie czy ankieta satysfakcji to częstotliwość przejazdów pociągów jest na pierwszym miejscu. Jaki tegowniosek dla zarządu? No chyba żaden bo jeździ cały czas niewystarczająca ilość składów, a nowych coś nie widać
Z pseudo rowerzystami to jest skaranie boskie
Idzie na rower i wozi go pociągiem tragedia poprostu a potem 10 miejsc albo lepiej zawalone rowerami i normalny człowiek usiąść niemoże ostatnio na brętowie 1 taki wysiadał walnął mnie 3 albo 4 razy rowerem a na zwrócenie uwagi jeszcze zwyzywał od najgorszych masakra powinni zabronoc calkowicie zakazac wozenia rowerów transportem publicznym.
Z pseudo rowerzystami to jest skaranie boskie
Ida na rower i pociagiem go worza a potem 10 albo wiecej miejsc zawalone rowerami i normalny człowiek usiasc niemoze ostatnio 1 taki na bretowie wysiadal i mnie 3 albo 4 razy rowerem walnal a na zwrócenie uwagi zwyzywał od najgorszych poprostu dramat powinni zakazac wozenia rowerów transportem publicznym całkowicie i dożywotnio
To się nadaje do prasy i telewizji
To co się dzieje na PKM To jakaś tragedia. Rano nie można do niej wsiąść, po południu nie lepiej, tłok, opóźnienie, poddenerwowani ludzie. Dzieci nie mogą dojechać do domu. Kto do tego bajzlu wogóle dopuścił?? Wracam od jutra do samochodu. Po dzisiejszych atrakcjach wyleczyłam się z jazdy. Wolę stać w korku.
tęgie głowy z SKM
W SKM-ce też dobrze kombinują, remoncik we Wrzeszczu i kolejki jeżdżą po jednym torze 2 razy rzadziej, a na trasie z Gdańska Gł. w stronę Gdyni w godzinach szczytu jak to było 05.09.22r o 14:43 wypuszczają skład pojedyńczy zamiast podwójnego, a ludzie stłoczeni jak sardynki w puszce.