Widok

Cyrk w SKM

Halo? SKM ze Strzyży zostaje 40-50 osób na peronie, bo nie ma jak wejść. Wy macie rozum i godność człowieka?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...i dlatego...

...wróciłem do jazdy samochodem!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest idealny przykład jak spie*rzyć dobry projekt.

Brawo...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

tęgie głowy z SKM

W SKM-ce też dobrze kombinują, remoncik we Wrzeszczu i kolejki jeżdżą po jednym torze 2 razy rzadziej, a na trasie z Gdańska Gł. w stronę Gdyni w godzinach szczytu jak to było 05.09.22r o 14:43 wypuszczają skład pojedyńczy zamiast podwójnego, a ludzie stłoczeni jak sardynki w puszce.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

PKM nie była, nie jest i nie będzie przewoźnikiem...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

To się nadaje do prasy i telewizji

To co się dzieje na PKM To jakaś tragedia. Rano nie można do niej wsiąść, po południu nie lepiej, tłok, opóźnienie, poddenerwowani ludzie. Dzieci nie mogą dojechać do domu. Kto do tego bajzlu wogóle dopuścił?? Wracam od jutra do samochodu. Po dzisiejszych atrakcjach wyleczyłam się z jazdy. Wolę stać w korku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałeś zabłysnąć, a nie wyszło... Ale smutek, co?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z pseudo rowerzystami to jest skaranie boskie

Ida na rower i pociagiem go worza a potem 10 albo wiecej miejsc zawalone rowerami i normalny człowiek usiasc niemoze ostatnio 1 taki na bretowie wysiadal i mnie 3 albo 4 razy rowerem walnal a na zwrócenie uwagi zwyzywał od najgorszych poprostu dramat powinni zakazac wozenia rowerów transportem publicznym całkowicie i dożywotnio
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

obcięcie relacji w godzinach szczytu to jakaś paranoja

A potem zdziwieni, że wybrałem z powrotem samochód.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z pseudo rowerzystami to jest skaranie boskie

Idzie na rower i wozi go pociągiem tragedia poprostu a potem 10 miejsc albo lepiej zawalone rowerami i normalny człowiek usiąść niemoże ostatnio na brętowie 1 taki wysiadał walnął mnie 3 albo 4 razy rowerem a na zwrócenie uwagi jeszcze zwyzywał od najgorszych masakra powinni zabronoc calkowicie zakazac wozenia rowerów transportem publicznym.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 14

To jest przykład jak można spie*rzyć inwestycję, której sukces był gwarantowany. Co się tylko pojawią jakieś badanie czy ankieta satysfakcji to częstotliwość przejazdów pociągów jest na pierwszym miejscu. Jaki tegowniosek dla zarządu? No chyba żaden bo jeździ cały czas niewystarczająca ilość składów, a nowych coś nie widać
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Farciara

Farciara wsiadłam na pierwszym przystanku. Na podłodze siedzialy dzieci, młodzież i dorośli. Pozdrawiam tych którzy nie potrafią się przesunąć od drzwi w głąb składu. Ledwo wysiadłam na PKM Jasień słysząc komentarz 'oj chyba Pani nie wysiądzie'. Pozdrawiam planujących składy i pasażerów. dużo cierpliwości
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

A do tej pory skargi do Zarządcy coś dały? Jak publicznie nie napiszesz, to mają cię w głęboko...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo przecież Polacy masowo na spacery chodzą w środku tygodnia w godzinach szczytu,

szczególnie jak temperatura spadnie i zrobi się zimnawo, nic tylko spacerować. Weź się w łeb puknij bo ewidentnie jakieś trybiki się zaklinowały.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

To wszystko przez tych którzy biorą rower na spacer i ładują się do środka przez to zabierają miejse
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 16

przecież prezes od ust nie odejmie...

jak wy tak? Czy wy wiecie co to znaczy przewodzić trójmiejskiej skm? Za takie ochłapy? Jeszcze może pociągi ma kupować? On ma samochód. Chcecie jeździć pociągami to se kupcie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry