Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Bardzo miłe popołudnie wczoraj spędziłyśmy z koleżankami w Cytrynowej Sofie....
~Joanna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 marca 2010

Świetne Miejsce!!! wątek zamknięty Świetne miejsce, menu skomponowane w sposób idealny. Potrawy dopieszczone nie...
~Michał
-

dodano: 3 marca 2010

Bardzo fajne miejsce. wątek zamknięty Pyszne jedzonko i miła obsługa.
~Ola
-

dodano: 4 lutego 2010

Ekstra miejsce! wątek zamknięty Bardzo sympatyczna knajpka. Spędziłam tam przemiły wieczór. Na uwagę...
~Ania
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 stycznia 2010

Bardzo miłe popołudnie wątek zamknięty Cieszę się, że zdecydowaliśy się spędzić tu niedzielne popołudnie. Bardzo...
~Tomek(&Ula)
-

dodano: 10 stycznia 2010

SUPER wątek zamknięty Całkiem przypadkowo trafiliśmy do ''Cytrynowej''. Świetny klimat, przestrzeń,...
~jola
1

dodano: 29 września 2009

Super super!! wątek zamknięty Jedzenie pyszne, ceny przystępne luźny klimat napewno tam wróce.
~Krzysiek
-

dodano: 27 listopada 2009

swawola cenowa wątek zamknięty Zamawiamy do biura codziennie i w sumie jemy dużo, więc poprosiłem o trochę...
~Rafał
1

dodano: 29 października 2009

świetnie!! wątek zamknięty Spedzilismy tam caly wieczor grajac w scrablle i pijac niesamowicie dobre...
~robert
-

dodano: 22 października 2009

Warto... wątek zamknięty warto wejść-zobaczyć piękne dzieła Patrycji i nie tylko, zjeść- pyszny obiad,...
~Miłka i Megi
-

dodano: 20 października 2009

Zachwyt zachwytem, ale.... wątek zamknięty Skuszeni tyloma pozytywnymi opiniami wybraliśmy się tam zgraną paczką. Pani,...
~Wojtek
-

dodano: 18 października 2009

POLECAM!!!! wątek zamknięty Świetna obsługa ,miły klimat,pyszna kawka;-)Polecam wszystkim którzy chcą...
~Monika
-

dodano: 12 października 2009

5 x super wątek zamknięty Bylem tam w sobote i moge powiedziec tak super, obsluga super jedzenie i...
~wesoł
-

dodano: 12 października 2009

zochna - opinia wątek zamknięty jedzenie bardzo dobre,autorskie przepisy szefa kuchni,coś...
~zochna
-

dodano: 5 października 2009

POLECAM wątek zamknięty bardzo fajna restauracja,byłem tam nie raz i napewno jeszcze tam zagoszczę....
~Młody ;p
-

dodano: 4 października 2009

Godne polecenia! wątek zamknięty Swietny klimat, nastrojowa muzyka, miejsce gdzie mozna spokojnie spedzic...
~suchy
-

dodano: 4 października 2009

Rewelacja!!!!! wątek zamknięty Miejsce naprawdę godne uwagi!!!Kuchnia którą proponuje ''Cytrynowa Sofa''...
~Piotr
-

dodano: 1 października 2009

Super Jedzonko wątek zamknięty Nareszcie w zapomnianej części miasta powstała knajpka z prawdziwego...
~Marcin Komoras
-

Cudowna restauracja!!!!!! wątek zamknięty Jestem czestym bywalcem restauracji i mam wygorowane wymagania...
~Sergiusz
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

19

wątków

do góry