Widok

Cywilny w Gdańsku, szampan

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, Czy ktoś brał ślub cywilny w Ratuszu (dawny żak) - jeśli tak to proszę o info kiedy trzeba przywieźć szampana bo wiem, że trzeba mieć swój ale nie wiem czy w tym samym dniu czy dzień przed trzeba przywieźć ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba wystarczy w dniu slubu, nawet przed sama uroczystoscia swiadek moze zaniesc butelki na sale

image
image
nie trzeba miec swojego szapmana. Niedawno byłam tam świadkiem i po wszystkim zaproponowano Młodym szapmana, ktorego oni wczesniej nie przywieźli.

image
Szampana trzeba miec swojego , wystarczy przywiezc 15-20 min przed slubem .Zostawia sie na I pietrze i rozlewaja 1 szampana na 7 kieliszkow.Za rozlanie jest oplata 10 zl od butelki. Informacja 100% pewna bo sami tydzien temu bralismy slub w Zaku :))

image

potwierdzam, że trzeba dostarczyć własnego szampana.W czerwcu też tak było.Zajmowaliśmy się sprawami organizacyjnymi ślubu kuzynki która mieszka w Anglii i tylko na kilka dni przyjechała na ślub. Kilka dni przed ślubem podjechaliśmy do Żaka i powiedziano nam , że szampan wystarczy dostarczyć swój bo w urzędzi im nie wolno mieć i sprzedawać alkoholu.Cena za rozlanie była taka sama, czyli nic nie zdrożało.

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry