Widok

Cywilny w Gdańsku, szampan

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, Czy ktoś brał ślub cywilny w Ratuszu (dawny żak) - jeśli tak to proszę o info kiedy trzeba przywieźć szampana bo wiem, że trzeba mieć swój ale nie wiem czy w tym samym dniu czy dzień przed trzeba przywieźć ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba wystarczy w dniu slubu, nawet przed sama uroczystoscia swiadek moze zaniesc butelki na sale

image
image
nie trzeba miec swojego szapmana. Niedawno byłam tam świadkiem i po wszystkim zaproponowano Młodym szapmana, ktorego oni wczesniej nie przywieźli.

image
Szampana trzeba miec swojego , wystarczy przywiezc 15-20 min przed slubem .Zostawia sie na I pietrze i rozlewaja 1 szampana na 7 kieliszkow.Za rozlanie jest oplata 10 zl od butelki. Informacja 100% pewna bo sami tydzien temu bralismy slub w Zaku :))

image

potwierdzam, że trzeba dostarczyć własnego szampana.W czerwcu też tak było.Zajmowaliśmy się sprawami organizacyjnymi ślubu kuzynki która mieszka w Anglii i tylko na kilka dni przyjechała na ślub. Kilka dni przed ślubem podjechaliśmy do Żaka i powiedziano nam , że szampan wystarczy dostarczyć swój bo w urzędzi im nie wolno mieć i sprzedawać alkoholu.Cena za rozlanie była taka sama, czyli nic nie zdrożało.

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry