Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zawsze warto wpaść. wątek zamknięty Bo miło i spory wybór trunków i fajny wystrój i obsługa na 102!
~aik
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 grudnia 2013

Przyjemna miejscówka wątek zamknięty Czasem odwiedzam Czarną Wołgę popołudniami z komputerem, żeby jeszcze trochę...
~Monia
1

dodano: 16 sierpnia 2012

Rewelacyjny pub wątek zamknięty Polecam wszystkim koneserom dobrego piwa regionalnego. Oryginalny wystrój i...
~Arczi
-

dodano: 7 września 2013

Mieszane uczucia wątek zamknięty Z jednej strony bardzo kontaktowa i wesoła obsługa, z drugiej chaos i...
~piwomaniak
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 stycznia 2013

Super! wątek zamknięty świetne miejsce, ogromny wybór regionalnych piw, a jeśli nie wiesz co wybrać...
~Onka
-

dodano: 24 grudnia 2012

Najfajniejsze miejsce w trojmieście! wątek zamknięty Byłam tam nie raz... czy to na piwo, czy na imprezie i zawsze czuję sie tam...
~aik
-

dodano: 28 listopada 2012

jest git wątek zamknięty nie ma co za dużo pisać ;) wszystko tak jak być powinno...
~baburabu
-

dodano: 18 września 2012

Wlasnie wróciłam wątek zamknięty Po tylu namowach znajomych w końcu dotarlam do tego pubu,ogólnie miejsce...
~Ewa
-

dodano: 21 lipca 2012

~Magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 maja 2012

przyjemna miejscówka wątek zamknięty W mojej ocenie najlepszy pub w Sopocie pod względem szerokiego asortymentu...
~Piotr z Gdańska
-

dodano: 2 maja 2012

Nareszcie wątek zamknięty Nareszcie odnalazłem swoje miejsce w trójmieście, szukałem go długi czas...
~Mały Szary Człowiek
-

dodano: 1 maja 2012

super wątek zamknięty Byliśmy dzisiaj ze znajomymi na popołudniowym piwku. Bardzo klimatyczne...
~Kalinka
-

dodano: 15 kwietnia 2012

Czarna Wolga jest Suoer! wątek zamknięty Przesympatyczna obsluga, zawsze usmiechnieta zarazi swoja pozytywna energia...
~Kasia
-

dodano: 13 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry