Widok

Czarny dym nad ogródkami działkowymi

Jestem zbulwersowany. Ostatnio miałem niechlubną przyjemność jechać SKMką. I co za oknem? Czarny dym unoszący się znad jednymi z ogródków działkowych. Jakiś działkowicz urządził sobie ognisko z śmieci. Dym tak gęsty że nic nie było widać. Co za ludzie!!! Trochę szacunku dla otaczającej nas zieleni. Nie dość, że jest jej mało to jeszcze tu takie akcje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wacuś.
No jakby Ci tu wyłuszczyć meritum...
Terminy "środowicho" i "wszycho" użyłem celowo dla Ciebie w ramach wyników badań z Alternatyw4, iż 60% ludzi nie rozumie dziennika. hehehehe
http://www.youtube.com/watch?v=A6k-dvsAM6E&feature=related

Było wykonać jeden tel. na S.M. skoro Cię to aż tak zabolało i finito la bonita. Tym bardziej, że takie hece należą do ich psich obowiązków, żeby je wyniuchać.
A teraz proszę, weź no już zrzuć tę uwierającą Cię onucę jęczyduszo.
It's saturday!!
Wybacz ten błąd był całkiem przypadkowy. Skoro chcesz aby posty były pisane poprawną polszczyzną to wyjaśnij mi proszę co oznacza zwrot "wszycho".
Według mnie to kwestia kultury ludzi. W Polsce jaka jest kazdy widzi. Niewiele osob zwraca uwage na to, że kolega idac wyrzuci papierek na ulicę nie wspominają już o tym jak sam ktos wyrzuci.
Niestety biernosc jest najgorszą cechą Zwykla uwaga i może ktos nastepnym razem zastanowiłby się. Może.
Podobnie jest z bezsensownym paleniem śmieci
Miejmy nadzieje, ze nastepne nasze pokolenia będa lepiej zwracały na takie problemy uwagę i czyste miejsca nie będą jedynie oglądane na national geografic, ale przed naszymi domami.
Zgadza się, ale to dotyczy niestety wszystkich. Byłam ostatnio u znajomych pod Gdynią i rzeczywiście - częsty jest widok walających się śmieci - to niestety powszechne, że ludzie wyrzucają gdzie popadnie albo spalają. Szkoda, warto byłoby zacząć uświadamiać ludzi.
Cóż. Większość ludzi traktuje swoje otoczenie (za drzwiami własnego mieszkania) jako skrzyżowanie toalety toi toi z wysypiskiem śmieci. Niewątpliwie świadczy to o braku kultury.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Nie "chce", a "chcę".
I nt nastawienia Mansona do środowicha za dużo nie stukaj, bo akurat coś o nim wiem. A wiem bo widziałem. I wszycho.
Źle napisałem z tą niechlubną. To miało się tyczyć tego co widziałem a nie samej jazdy :) Wracając do tematu wypowiedzi. Ciekawe czy dla niektórych dalej było by pisanie o złych nawykach środowiskowych jeżeli taki delikwent wyrzucałby śmieci pod np. Twoje drzwi. Brak u nas wychowania pro środowiskowego i to chce podkreślić.
sorry, cofam pytanie. zastanowiłem się i już wiem co to jest niechlubna przyjemność. utwór poniżej o tym traktuje. podmiot liryczny opisuje przyjemność, ale chluby raczej mu ona nie przynosi. by the way... cóż to za ciekawa wersja?

http://www.youtube.com/watch?v=QrY_xo5M9tE
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
ja to bym się wolał dowiedzieć, czemu ta przyjemność z jazdy skm była niechlubna
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
^^ Moim zdaniem to nie jest żadna pierdoła. I to właśnie przez takie nastawienie ludzi mamy to co mamy. Śmieci, brud i inne świństwa wyrzucane przez ludzi gdzie popadnie. Dużo nie trzeba żeby naprawdę było czyściej. I nie przejmuj się. Nie ty jeden jesteś "zrąbany" po pracy.
A mnie to się też nie podoba, że można takie pierdoły pisać na forach. Jak byście wracali zrąbani po 14 godzinach w robocie to byście mieli w d.... takie pierdy.
wow... idz z tym do "co mnie grzyie" a mi sie nie podobaja menele co na przysatnakach laza i smierdza w autobusie i jakos z tym tez nikt nic nie robi.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (50 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Klimatyzacja w biurze (67 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

muza na dziś (789 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry