Widok

Czas przejazdu dla SKM

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chciałabym poprosić o udzielenie informacji ile czasu zajmuje przejazd z Gdańska Głównego do Gdyni Głównej. Przyjadę pojutrze pociągiem do Gdańska o 8.35 i muszę dostać się na tramwaj wodny (nr 520) na Hel, który odbija z Gdyni o 9.30 :/ Będę wdzięczna za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki bardzo za wszystkie informacje :) mam nadzieję że jakoś uda mi się to rozegrać ;p
jechała jak chciała bo pewnie pociag zdefektowal czy cos w tym stylu, ja też jestem zdania zeby jechac wczesniej, bo tak naprawde zawsze moze sie cos popsuc a na kolei zwłaszcza ;)
nie bede sie spierac ale ja mowie o syt gdzie na stronie byl podany inny czas a naprawde kolejka jechala jak chciala mimo robot jakos srednio go uaktualnili ;) ja jestem zdania ze lepiej jechac wczesniejsza niz sie zamierza ;)
to jest aktualny rozkład skm i czas przejazdu JEST REALNY, ale jak cos sie spieprzy, tzn. trakcja padnie, albo jakis desperat rzuci sie na tory to i nawet 3 h nie wystarczą
te czasy przejazdu podane na stronie sa nie realnie bo nie caly mc temu zdarzalo sie ze ruch kolejek byl wahadlowy i np kolejka do gdyni stala 20 min i moj maz normalnie jak jechal max 40 min tak tamtym razem jechal ponad godz
jeżeli zdążysz na kolejkę o 8.50 to w Gdyni będziesz o 9.25 wg rozkładu.
Może lepiej jedź pociągiem prosto do Gdyni.

tzn pociąg dojeżdża do Gdyni o 9.15, a to też chyba za późno żeby wsiąść na tamwaj? :/
jak klikniesz na konkretny pociąg to wyświetli Ci się czas przejazdu

http://www.skm.pkp.pl/?tx_ttnews=185&tx_ttnews=1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jeszcze zapomniałam dopisać, że ten bus chyba jakoś do godz. 9:00 czeka na ludzi ;)
no właśnie najprościej byłoby jechać tym pociągiem prosto do Gdyni. Po co się przesiadać?

Nie zdążysz ! Z Gdańska do Gdyni około 35-40 min się jedzie skm, ale teraz prawie na każdej stacji jakies roboty są, w Gdyni przed wejściem do Dworca staje pietrowy autobus, który na podstawie wcześniej zakupionego biletu na tramwaj wodny - wiezie ludzi nad samo morze, gdzie oczekuje sie na wejście na tramwaj wodny.
dawno temu to było ok 40 minut, ale nie wiem cz teraz nie ma jakichś "robotów" na torach. a nie możesz zostać w tym pociągu, którym przyjedziesz? pośpieszny jedzie o połowę krócej, poza tym do tramwaju wodnego jest jeszcze kawałek od pociągu, jakieś 20 minut na piechotę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry