Widok

Czas realizacji dostawy kosmetyków Avon

Dzień dobry, jaki jest średni czas realizacji i dostawy zamówienia z Avon?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Avon stara się dostarczyć zamówione produkty w jak najkrótszym czasie. Zazwyczaj czas realizacji wynosi do trzech dni roboczych. Jednak ze względu na różne czynniki czas ten może się przedłużyć nawet do dwóch tygodni.

Ja zazwyczaj czekam na moje zamówienie z Avon dwa dni, ponieważ przy składaniu zamówienia zaznaczam dostarczenie produktów w ciągu 48h. Zaraz po złożeniu zamówienia na maila przychodzi wiadomość z potwierdzeniem i konkretną datą, kiedy moje zamówienie będzie gotowe do odbioru.

Avon ma super opcję wyboru czasu w jakim zostaną dostarczone towary do klienta. Najkrótszy czas dostawy to 12h, dlatego jest to fajna opcja jeśli kosmetyki potrzebne są w krótkim terminie.

Mnie by się nie chciało czekać w sumie :D ja zamawiam na Notino - tam mam kosmetyki wszystkie w 1 miejscu, nawet dla dzieci i męża i ekspresową dostawę

Inne tematy z forum Moda i uroda

suche włosy (44 odpowiedzi)

Dziewczyny poradźcie dobry szmpon i odżywkę, ktore sprawdziły sie u was przy suchych włosach.

kosmetyki naturalne (11 odpowiedzi)

Jeśli jesteście zainteresowia kupnem kosmetyków naturalnych bardzo polecam...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (29 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

do góry