Widok

Czemu fajne laski tak strasznie lecą na hajc?

Czemu wszystkie dziewczyny( te naprawde ładne) lecą tak perfidnie na kase.??????????????????????????????Niech sie wypowiedzą jak są tu takie i nie ściemniają!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo sa leniwe, nie chce im sie pracowac i same nie maja pomyslu na zycie.
A czy one naprawde sa ladne....? A moze maja tylko dobry makijaz?
Te naprawde ladne niepotrzebuja makijazu ,silikonu itp. i sa tak niesmiale ze chca za kawe placic. Piekne sa wszystkie kazda inaczej a najlepiej poznasz rano,nieuczesane. Chociaz ja patrze w oczy i albo jest cos albo tylko wizja...
Wydaje Ci się tylko... Może nie chce ci się czukać takiej, która tak nie robi. Powodzenia następnym razem
może dlatego, że skoro są ładne (albo uważają, że są ładne) myślą sobie tak:
Jestem piękna - więc muszę sobie za to wynagrodzić...a co jest najlepszą nagrodą?...oczywiście że zakupy, rozrywka itp., itd. - więc potrzebna kasa...a kto ją ma ?....ten który poleci na tę "urodę" i zacznie robić prezenciki itp, itd....krąg się zamyka...
Niestety...ale wydaje mi się, że wracają czasy królów, księżniczek, pachołków i kopciuszków...

Dario G
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stary, nie słyszałeś powiedzenia "nie ma CinCin bez BMW"?
X napisał(a):

> Czemu wszystkie dziewczyny( te naprawde ładne) lecą tak
> perfidnie na kase.??????????????????????????????Niech sie
> wypowiedzą jak są tu takie i nie ściemniają!

Ja jestem facetem ale pozwól że się wypowiem :)
Eee tam żeby zaraz fajne ?? Ja miałem do czynienia z różnymi dziewczynami i wcale nie uważam aby przysłowiowe 'lalunie z dużymi biustami' były _ładne_, aby uosabiały piękno. Piękno to coś więcej; to połączenie urody fizycznej (naturalnej) z ciekawym _wnętrzem_, czyli psychiką. Inteligentna, wrażliwa dziewczyna może być _piękna_. Idiotka lecąca tylko na kasę może być "laską" ale "piękna" to ona _nigdy_ nie będzie.

Hemm, radzę się rozejrzeć w innych kręgach ...
Pozdrawiam !!
Krzychu_25
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z Krzychem - poszukaj w innym miejscu, te, na które trafiasz mogą być najwyżej "dobrze zrobione", piękno jest owszem na zewnątrz, ale tylko na tzw pierwszy rzut oka, to piękno głebiej starcza na dłużej
powodzenia w innych kręgach:)))
kto ci pwoeiedzial ze leca na kase wszytkiem panny? moze trafiales na nie te co trzeba, zastanow sie nad soba i czego tak naprawde oczekujesz od panny, moze sam nie wiesz na czym ci zalezy? pozdrowienia i zycze powodzenia na przyszlos w dobieraniu partnerki
wiesz co w tej chwili czuje się urażona!!!!! przez te killka tzw. lasek które lecą na kase od razu uważasz że wszystkie takie są!!!!! ale się mylisz bo ja taka nie jestem!!!! a jeżeli nie wierzysz to skontaktuj się z moim chłopakiem!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz co? Lew Starowicz twierdzi, że przyczyna tkwi w naszych instynktach...Bo na przykład faceci starają się poprzez "wizualizację" (czyli to co widzą;) dobrać odpowiednią pratnerkę - czyli wybierają to co im się wizualnie najbardziej podoba. Z drugiej strony babki cechuje "syndrom gniazda" - czyli wybierają tego, który jest je i ich przyszłe potomstwo w stanie utrzymać... Hm...ale jak jest prawda, tego pewnie nikt nie wie. Osobiście uważam, że jest to trochę bardziej skomplikowane :) i niekoniecznie pod tym co wypisałam się podpisuję ;):D
Pozdrawiam, Malutka25

P.S. Boże, strasznie Was przepraszam, ale mam dzisiaj mega niż intelektualny (momentami depresja - Żuławy się znaczy;) - coś składnia zawodzi...
Po 1 te które lecą na kase są baaaaaaaaaaarrrrrrrrrrddddddddzzzzzzzzzzooooooooooooo głupie uwież mi po 10 minutach rozmowy (one nie są do tego stworzone) można popełnić samobójstwo. Jak poznasz dziewczyne w której sie zakochasz bendzie dla ciebie najpiękniejszą kobieta na ziemi
Zgadzam się z Tobą Homerze, że wiele z tych tzw. lasek, co lecą na kasę, to głupiutkie i proste panienki. Oprócz nich jest także sporo porządnych i wrażliwych dziewczyn. Dla nich wielkość portfela nie jest sprawą pierwszorzędną. I chociaż jakoś nie mogę odnaleźć tej swojej drugiej połówki, to wiem, że wokół jest wiele wartościowych dziewczyn i wiele z nich nawet wstydzi się za postawę tych tanich, pustych pseudopiękności.

Pozdrawiam :-)))

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy lubicie imprezy integracyjne? (28 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (476 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

do góry