Widok
Czemu nie My?? 16.08.2008 łączcie się :-)
Dawać tu na pościk i pisać co już macie :-)
Ja przeszłam samą siebie i w 10 dni załatwiłam (dodam że zaczęłam organizację wesela i ślubu 7-go stycznia ):
zespół APUS - duży fart że mieli wolny termin
salę weselną w Wejherowie- nowiuteńka, mają wolne terminy, super profesjonalnie wyposażona kuchnia, pelna zastawa na 90 osób, obrusy itp
kucharka z całą obsługą sali i kuchni
panią do szatni
termin w kościele- Rumia Wspomożycielka 15.00
fotograf- Tomek Nowicki http://www.tomnowicki.getphoto.pl/
autko- kolega
kwiatki wstępnie- p.Asia Rumia Starowiejska
fryzjer- Salon Metamorfoza p. Ania Rumia
wizażystkę- p. Magda
Teraz szukam jakiegoś niedrogiego kamerzysty... Model sukienki wstępnie wybrany Zafira z Salon Kreacja ale może się coś zmieni po targach :-)
Pozdrawiam, MM :-)
Ja przeszłam samą siebie i w 10 dni załatwiłam (dodam że zaczęłam organizację wesela i ślubu 7-go stycznia ):
zespół APUS - duży fart że mieli wolny termin
salę weselną w Wejherowie- nowiuteńka, mają wolne terminy, super profesjonalnie wyposażona kuchnia, pelna zastawa na 90 osób, obrusy itp
kucharka z całą obsługą sali i kuchni
panią do szatni
termin w kościele- Rumia Wspomożycielka 15.00
fotograf- Tomek Nowicki http://www.tomnowicki.getphoto.pl/
autko- kolega
kwiatki wstępnie- p.Asia Rumia Starowiejska
fryzjer- Salon Metamorfoza p. Ania Rumia
wizażystkę- p. Magda
Teraz szukam jakiegoś niedrogiego kamerzysty... Model sukienki wstępnie wybrany Zafira z Salon Kreacja ale może się coś zmieni po targach :-)
Pozdrawiam, MM :-)
Hihi faktycznie dziwnie... 6 miesięcu i -1 dzień... ale zmienię bo nieczytelny jakiś :D
elskiling napisał(a):
> mozesz cos wiecej napisac o tej sali w Wejcherowie (gdzie to
> jest, jakas nazwa)? jest tez jakas mozlwosc zalatwienia
> noclegow?
Sala jest całkiem nowa, w sylwestra mieli pierwszą impreze. Myślę ze na ok. 60 osob jest przygotowana jesli chodzi o wesele. Swobodnie przy takiej ilosci osob da sie przygotowac stoly i bedzie luz na parkiecie. Jest miejsce dla zespolu, wprawdzie niewielkie ale zawsze osobne. Profesjonalnie wyposazona kuchnia, osobne ubikacje dla pan i panow, niewielka szatnia. Noclegow tam nie ma jest to tylko sala weselna-bankietowa.
Zastawa gastronomiczna (nie jakies marketowe szampanowki i reszta) przygotowana na 90 osob. Obrusy, organza do dekoracji stołow. Wszystko co jest potrzebne do urządzenia tam wesela bez potrzeby przywozenia czegokolwiek co będzie potrzebne na samo wesele.
Sala miesci się w Wejherowie przy ul. Przemysłowej 41 (naprzeciwko Energii)
w tej chwili obejscie wyglada tak jak wyglada. Jest to miejsce gdzie znajduje się kilka warsztatow samochodowych. Jest parking, wlasciciel będzie w niedlugim czasie stawiał 3-metrowe pergole by oddzielic wejscie na salę od częsci "roboczej" tego placu.
Koszt taki sam jak innych sal w wejherowie moze nawet ciut nizszy 2000 tys za wynajęcie na 6 dni (od srody przed do wtorku po weselu) plus media plus obrusy (oni zajmują się praniem) 100 zl plus kaucja 1000 zl.
sala jest nowa, ladna, czysta, lazienki nowiutenkie ladnie urzadzone.
Mają wolne terminy na ten rok napewno jeszcze- oprocz 16 sierpnia :)
Polecam i pozdrawiam MM:)
> mozesz cos wiecej napisac o tej sali w Wejcherowie (gdzie to
> jest, jakas nazwa)? jest tez jakas mozlwosc zalatwienia
> noclegow?
Sala jest całkiem nowa, w sylwestra mieli pierwszą impreze. Myślę ze na ok. 60 osob jest przygotowana jesli chodzi o wesele. Swobodnie przy takiej ilosci osob da sie przygotowac stoly i bedzie luz na parkiecie. Jest miejsce dla zespolu, wprawdzie niewielkie ale zawsze osobne. Profesjonalnie wyposazona kuchnia, osobne ubikacje dla pan i panow, niewielka szatnia. Noclegow tam nie ma jest to tylko sala weselna-bankietowa.
Zastawa gastronomiczna (nie jakies marketowe szampanowki i reszta) przygotowana na 90 osob. Obrusy, organza do dekoracji stołow. Wszystko co jest potrzebne do urządzenia tam wesela bez potrzeby przywozenia czegokolwiek co będzie potrzebne na samo wesele.
Sala miesci się w Wejherowie przy ul. Przemysłowej 41 (naprzeciwko Energii)
w tej chwili obejscie wyglada tak jak wyglada. Jest to miejsce gdzie znajduje się kilka warsztatow samochodowych. Jest parking, wlasciciel będzie w niedlugim czasie stawiał 3-metrowe pergole by oddzielic wejscie na salę od częsci "roboczej" tego placu.
Koszt taki sam jak innych sal w wejherowie moze nawet ciut nizszy 2000 tys za wynajęcie na 6 dni (od srody przed do wtorku po weselu) plus media plus obrusy (oni zajmują się praniem) 100 zl plus kaucja 1000 zl.
sala jest nowa, ladna, czysta, lazienki nowiutenkie ladnie urzadzone.
Mają wolne terminy na ten rok napewno jeszcze- oprocz 16 sierpnia :)
Polecam i pozdrawiam MM:)
Witam Dziewczyny.
My również świętujemy tego dnia , a mamy dopiero :
- salę (Bardo)
- zespół (Axton , poprawiny- Allabama)
- termin w kościele (15.45 Sw. Adrzej Bobola na Obłużu)
- wizarzystka (p. Ela Skoczeń )
TERAZ JESTEśMY NA ETAPIE SZUKANIA KAMERZYSTY I FOTOGRAFA - wszyscy których byśmy chcieli są już zajęci :( i zawzięcie szukamy dalej.
Mam nadzieje że może na targach coś znajdę :)
POZDRAWIAM WAS
My również świętujemy tego dnia , a mamy dopiero :
- salę (Bardo)
- zespół (Axton , poprawiny- Allabama)
- termin w kościele (15.45 Sw. Adrzej Bobola na Obłużu)
- wizarzystka (p. Ela Skoczeń )
TERAZ JESTEśMY NA ETAPIE SZUKANIA KAMERZYSTY I FOTOGRAFA - wszyscy których byśmy chcieli są już zajęci :( i zawzięcie szukamy dalej.
Mam nadzieje że może na targach coś znajdę :)
POZDRAWIAM WAS
my też 16.08.2008 i też zaczęliśmy wszystko załatwiać w styczniu :)
ale mamy już kościół, salę, catering, fotografa
aktualnie szukamy DJ'a - z tym może być problem, na razie większość, których pytaliśmy ma terminy zajęte...
sukienkę już wstępnie wybrałam, ale jeszcze pochodzę zanim się ostatecznie zdecyduję...
pozdrowienia! :))
ale mamy już kościół, salę, catering, fotografa
aktualnie szukamy DJ'a - z tym może być problem, na razie większość, których pytaliśmy ma terminy zajęte...
sukienkę już wstępnie wybrałam, ale jeszcze pochodzę zanim się ostatecznie zdecyduję...
pozdrowienia! :))
Witajcie,
Ja mam:
Kościół :D i księdza...
na tym koniec :(
Szukam sali albo restauracyjnej albo na wynajem i kucharek, kelnerki ... wogóle wszystkiego, nie mam nic....
Wysyłam miliony maili ale odpowiedzi są negatywne - jak dla mnie :D
Cóż ... chyba konkretnie musze się wziąść za poszukiwania. Jedyny minu s jest taki, że jestem za granicą i tylko mailowo mogę kontaktować się z potencjalnymi podwykonawcami...
Trzymajcie kciuki dziwczynki
Jestem z Wami
Pozdr
Kasia
Ja mam:
Kościół :D i księdza...
na tym koniec :(
Szukam sali albo restauracyjnej albo na wynajem i kucharek, kelnerki ... wogóle wszystkiego, nie mam nic....
Wysyłam miliony maili ale odpowiedzi są negatywne - jak dla mnie :D
Cóż ... chyba konkretnie musze się wziąść za poszukiwania. Jedyny minu s jest taki, że jestem za granicą i tylko mailowo mogę kontaktować się z potencjalnymi podwykonawcami...
Trzymajcie kciuki dziwczynki
Jestem z Wami
Pozdr
Kasia